שאלהההה

victoria777

New member
לייק אופקורס

מה נראה לךך שהן יהיו החננות החרשניות?סו נוט!

Free Bird

New member
דא כאילו!../images/Emo192.gif

כי אנחנו הכי מגנימגניבות

..

שלום, קוראים לי יאיר ואני פאקצה. *מזיל דמעה* . . . "אוהבים אותך, יאיר !!!" עכשיו ברצינות, וואט דה פאק הפוואנטה של הפורום הזה ? פאקצות לא מודות שהן פאקצות כמו שערסים לא מודים שהם ערסים. רק פריקים מקבלים את העובדה שהם פריקים ואוהבים את ההרגשה הזאת. ותכל'ס, אני מעדיף להיות פריק חנון בכל יום מאשר ערס או סנוב צפוני =P

moruush

New member
אתה יודע מה?

אני סנובית, אני חשה, אני צפונבונית וכל מי שיש לו בעיה אם זה שיקפוץ.. פעם היה מפריע שירדו עלי בגלל זה אבל למדתי להשלים עם העובדה.. וזאת אני.

oribash

New member
ברור, איזו מין שאלה!

תשעי מתוקה אני הכי מקובלת בכלל הביצפר!! ילדות מתות שאני אתן להן בוקס רק בשביל שהן יגעו בי, ויש שמועות שהן לא מתקלחות אחר כך כל החיים שלהן מותק בייבי אהובתי את חייבת להבין שאת צריכה להיות ה-כ-י----- מקובלת ולשבור שיא שאפילו המורים יעריצו אותך כאילוו! שאנשים יבקשו ממך חתימות!!! תתרחקי מכל הפריקונים הדוחיםם האלהה איכסושששש!!!!!!!!!! בהצלחה מאמי שלי אני יודעת שאת תצליחי!! שולחת לך נשיקותת מתה עלייך בנשממה את אחותי כאילוו אנחנו נשמות תאומות את מבינה את זהה? אני קרועה עלייך מטורפת עלייך משוגעתת עלייך בחיים אני לא אתן שיפרידו בניינוו אני לא יודעת מה אני יעשה בלעדייך כאילוו אני אתאבדד אני ירצח את עצמי אני אמותת אני אקפוץ מהסלעע (זה נסיון התאבדות!!!!) יאללה ביי חחחחחח שיוווווו תראייי איזזה קטעע מאמייי אני לא מצליחה להיפרד ממך!! וואייי את אהבתי האחת והיחידהה מ-תת-הההה ע-ל-ייייי-ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך נישוקים וחיבוקיםם המון ד"שים חמיםם מווואאאאאהההההההה כפרה שליייייי

למעלה