שאלהההה

Dis Lui

New member
שאלהההה

מישהו יודע איך קראים לשיר בצרפתית של אן מארי ששרה אז בארוויזיון
זה משהו עם Tu Vera אם אני לא טועה..אני לא מוצאת גם את השיר הזה בשם הזה. מישהו יודע
היידי

מיכל שמ

New member
חמודונת, זה בדיוק השם אבל לזמרת

קוראים אן מארי דויד.אולי זה יעזור לך ??

Dis Lui

New member
אה..אבל אני רשמתי את השם של

השיר הזה ולא מצאתי אותו. למי יש אותו, יכול לשלוח לי אותו
היידי

daliat1

New member
היי היידי, נסי לשאול בפורום

אירוויזיון או בקומונה של מוסיקה צרפתית וקנדית, אין לי שום ספק ששם תהיה תשובה לשאלתך. ב ה צ ל ח ה. דליה

M i k e s F a n

New member
אז הנה התשובה היידי...../images/Emo26.gif

(ותודה לדודיק ששלח לי את השיר אז בזמנו) לשיר קוראים: Tu te reconnaitras ושרה אותו: Anne-Marie David Songfestival 1973 Luxembourg מומלץ בחום
נ.ב יש לך ד"ש חם ונשיקות מבטי שהייתה אתמול בערב ורקדת איתה, היא אמרה שאת מאוד מתוקה והיא זכרה אותך.

Dis Lui

New member
מי זאת בטי../images/Emo35.gif זאת עם הפוני וה..

השיער הארוך שלבשה שמלה הלבנה

Dis Lui

New member
אהה../images/Emo70.gif ו../images/Emo51.gif, מאמי על שם השיר,

אני כ"כ אוהבת אותו
היידי

M i k e s F a n

New member
סליחה, שמה הוא: ריטה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שהצתלמתי איתה היום בערב... זהו. המשלחת כבר בטיסה לצרפת בחזרה. BON VOYAGE

חופשי שיר יפה=)

מאז שנפל בחלקי המזל להכיר ולדעת על מייק ברנט גם קרה לי משהו עם צרפתית אז הורדתי מלא שירים מאוד יפים כמה מהם מהארוויזיון יש עוד שיר שאני מאוד אוהבת elle etait si jolie מומלץ =) הוא היה בשנת 63 בארוויזיון...

mikebrant78

New member
../images/Emo91.gifאכן כן,

שיר יפה ומרגש.רק חבל שהוא זכה באותה השנה רק במקום החמישי. אני ממליץ לך על השיר MA VIE של אותו זמר (אלן בריאר). אלעד:)

mikebrant78

New member
היידי הרי לך שם השיר:../images/Emo20.gif

TU TE RECONNAITRAS זהו שירה של הזמרת אן מארי דויד שיצג את לוכסמבורג באירוויזיון של שנת 1973. שיר זה זכה במקום הראשון. שיר זה בעיניי הוא השיר היפה והטוב ביותר שהיה אי פעם באירוויזיון. וללא כל קשר לאירוייזיון זה אחד השירים האהובים עליי. יש לי אותו אפילו על גבי תקליטון. שיהיה לך המשך שבוע טוב! אלעד:)

Dis Lui

New member
../images/Emo51.gif רבה, אלעד../images/Emo70.gif וסיגל...

בטח שאני מכירה את ריטה..חחחח, היא כ"כ חמודה וכיפית
היא אמרה לי שהיא חזרה אתמול לפריז
אני מקווה שיצא לנו לראות אותה שוב. ככה שהיא עברה ישר "התנפלתי" עליה ושאלתי אותה שאלות וישר ככה התחברנו...קיצר, היה טוב
היידי

למעלה