אם מגעיל אותך
והייתי גבר, לא היתי רוצה שתעשי לי "טובה" ובכל זאת תעשי את זה, כי ככה זה גם ייצא - מגעיל. אם זה לא בא ממך ומכולך פשוט עדיף שלא. כלומר, השאלה שלך אם הוא יהיה מסופק או לא לא רלוונטית לדעתי - איזה מין סיפוק זה לקבל מציצה ממישהי שזה מגעיל אותה? אז א. אל תעשי את זה כל עוד זה מגעיל אותך, מין זה רק מרצון והדדיות מוחלטת, שום דבר בכוח, רק מה שנעים לך או לכל הפחות לא דוחה אותך (אפשר לעשות המון דברים למען עינוג הפרטנר מבלי שיידחו אותך וגם מבלי שיהיו עבורך הכי נעימים בעולם. ברגע שיש דחייה - זה תנאי עצירה מוחלט). ב. אל תגידי "תמיד יגעיל אותי" - זה עוול לעצמך. כך את מנציחה את המצב ובעצם קובעת נבואה שתגשים את עצמה - סוגרת את עצמך מכל אפשרות אחרת, ולמה בעצם? את ועוד איך יכולה לנסות לחשוב לעומקך למה בעצם זה מגעיל אותך (מנטלי, שכלי שכמובן משליך על פיזי. אני מכירה אנשים שנתקפים בחילה של ממש ממזון שהם שונאים גם אם אין שום סיבה פיזית לרתיעה - הכל מכוח המחשבה). את יכולה לקרוא ספרות על מין, לדוגמא הספר "סקס עכשיו", לנסות לפחות באופן מחשבתי ואישי לשנות את ההסתכלות. אולי אין בזה שום דבר מגעיל אלא רק חינכו אותך *לחשוב* ככה בצורה זו או אחרת. ברגע שתביני שזה בראש שלך, תדעי גם שמשם יכול לבוא השינוי. לא חובה שיבוא שינוי (ואני לא שייכת לאף ארגון מציצות מסיונרי), אבל לפחות אל תצהירי הצהרות חותכות כאלו בלי לתת לעצמך צ'אנס להפתח.. אולי יום אחד.