שאלהההה

EDEEEN

New member
שאלהההה

אני וחבר שלי שוכבים הכל טוף ויפה אבל אני לא מסוגלת לרדת לו כי זה מגעיל אותי ותמיד הגעיל אותי ותמיד יגעיל אותו (לא קשור אליו כן?!) פשוט מגעיל באופן כללי.. אז השאלה היא.. תגידו אם בן לא מקבל מין אוראלי הוא לא מסופק?

BodyCount40

New member
לא, בולשיט. שלא יחרטט אותך.

יכול מאוד להיות שזה משהו שהוא מאוד מאוד אוהב ושזה פתאום חסר לו, לא יודע מה היה לו לפני. אבל אין כל קשר בין זה לבין סיפוק. אני אישית שנאתי שעשו לי את זה, עד שהגיעה בחורה שבאמת ידעה את המלאכה (ולא נשארתי חייב
) ויכול מאוד להיות, שבגלל שזה מאוד מרתיע אותך אז אותו זה מדליק, כי ככה זה בדרך כלל עם דברים "בילתי מושגים". אני מקווה בשבילכם, שאם אתם אוהבים באמת וטוב לכם ביחד, אז או שאת לאט לאט תתרככי בשבילו ותהי מוכנה לקבל את זה לאט לאט או שלהיפך: הוא זה שיוכל לרדת מהעניין בשבילך.

EDEEEN

New member
לא הבנת אותי נכון...

אני לא אומרת שהוא מתלונן או משו כי הוא ממש לא אמרתי לו שזה לא מתאים לי ובזה נגמר העניין הוא לא מבקש או לוחץ עליי או משו.. אני פשוט שואלתת מתוך סקרנות זה הכל.. מבחינתי אפשר לנהל אחלה מערכת יחסים ואחלה סקס גם בלי זה לא?!

BodyCount40

New member
אז כן, אפשרי לנהל אחלה של מערכת

יחסים גם בלי זה ואם ממש בא לך פעם להפתיע אותו - תתעלי על המגעילות שבנושא ותענגי אותו הוא לא יצפה לזה... וזה יכול לעשות רק טוב לשניכם.

daniella1980

New member
אם מגעיל אותך

והייתי גבר, לא היתי רוצה שתעשי לי "טובה" ובכל זאת תעשי את זה, כי ככה זה גם ייצא - מגעיל. אם זה לא בא ממך ומכולך פשוט עדיף שלא. כלומר, השאלה שלך אם הוא יהיה מסופק או לא לא רלוונטית לדעתי - איזה מין סיפוק זה לקבל מציצה ממישהי שזה מגעיל אותה? אז א. אל תעשי את זה כל עוד זה מגעיל אותך, מין זה רק מרצון והדדיות מוחלטת, שום דבר בכוח, רק מה שנעים לך או לכל הפחות לא דוחה אותך (אפשר לעשות המון דברים למען עינוג הפרטנר מבלי שיידחו אותך וגם מבלי שיהיו עבורך הכי נעימים בעולם. ברגע שיש דחייה - זה תנאי עצירה מוחלט). ב. אל תגידי "תמיד יגעיל אותי" - זה עוול לעצמך. כך את מנציחה את המצב ובעצם קובעת נבואה שתגשים את עצמה - סוגרת את עצמך מכל אפשרות אחרת, ולמה בעצם? את ועוד איך יכולה לנסות לחשוב לעומקך למה בעצם זה מגעיל אותך (מנטלי, שכלי שכמובן משליך על פיזי. אני מכירה אנשים שנתקפים בחילה של ממש ממזון שהם שונאים גם אם אין שום סיבה פיזית לרתיעה - הכל מכוח המחשבה). את יכולה לקרוא ספרות על מין, לדוגמא הספר "סקס עכשיו", לנסות לפחות באופן מחשבתי ואישי לשנות את ההסתכלות. אולי אין בזה שום דבר מגעיל אלא רק חינכו אותך *לחשוב* ככה בצורה זו או אחרת. ברגע שתביני שזה בראש שלך, תדעי גם שמשם יכול לבוא השינוי. לא חובה שיבוא שינוי (ואני לא שייכת לאף ארגון מציצות מסיונרי), אבל לפחות אל תצהירי הצהרות חותכות כאלו בלי לתת לעצמך צ'אנס להפתח.. אולי יום אחד.

../images/Emo4.gif תלמדי מניסיון של אחרות יקירתי..

כן כן גם האלופה הייתה פעם בדעה שלך ... אבל עם הגבר הנכון היא גילתה שזה אחד הדברים היותר טובים שקיימים
ובכלל עניין הפתיחות בסקס לדעתי הוא עוד שלב של בגרות הן נפשית והן בגרות בכל מה שקשור לסקס... לכן יקירתי אל לך לשלול את עניין המין האוראלי חבוי בתוכו עולם ומלואו שבבוא הזמן תלמדי להעריך ולהאריך
עד אז לאט לאט תלמדי את עצמך לא לפחד מזה ותנסי מידי פעם לחוש את המגע רק בשביל הניסיון שבדבר... אין ספק שזה אחד הדברים שיותר מענגים גבר ומה יותר מהנה מלראות גבר גונח ??? זו כמובן הפרספקטיבה שלי... שבוע טוב !

EDEEEN

New member
יקריתי..

אני מסכימה בקשר לפתיחות אבל אני רמגישה מאוד שלמה עם עצמי ופתוחה איתו לגמריי.. ובסדר זה כייף לראות את הגבר שלך נהנה אבל יש לכל דברים שמגעילים אותו וזה אחד הדברים!!! ואני משמ לא מאמינה שבסקס (כששני הצדדים צריכים להנות) אז אחד מהם יסבול זה ניראה לי לא מתאים בכלל!!! שבוע טוב גם לך!

מנדהו

New member
מין אוראלי

זה אחד הדברים הכי מענגים בסקס. כדאי לך ללמוד לאהוב את זה , אח``כ תראי שצדקתי

EDEEEN

New member
מה יכול להיות מענג

בלמצוץ למישו את הזין? חוץ מזה שעושים את זה בשביל בן הזוג.. אני לא שוללת את האפשרות שחלק נהנות מזה וסבבה להן

למעלה