שאלהההה

Victor Wooten

New member
שאלהההה

טוב איזה חבר שלי אמר לי שפינק פלויד צפויים לבוא לארץ שנה הבאה... צחקתי לו בפנים... תגידו לי-זה נכון או לא?

avki

New member
לא, זה תריגל ידוע של שוקי וויס.

הוא מודיע שהם באים, ומוכר את הידיעה לרשת תקשורת (ערוץ 2 לדוגמא), ואז כולם מתלהבים. ואז הוא יוצר לעצמו שם טוב, וכולם באים להופעות שלו כי הוא מביא את פינק פלויד לארץ. ואז הוא רואה שאנשים מתלהבים ואומר 'טוב זה עבד, עכשיו אפשר לשאול את ההנהלה של פינק פלויד אם בא להם על איזה הופעה בארץ'. זה מה שקרה הפעם, והתשובה שקיבל היא בפשטות 'לא'. כמובן שהוא לא מפרסם את זה, ומנצל את הידיעה השקרית לפרסום עצמי (דבר לגיטימי בתחום השיווק המודרני).

מה זה?!?!?

נניח שאני מאמינה לשוקי וייס שיביא את פינק פלויד (למרות שאני לא חושבת שה יתאחדו) אז אני אלך לאיזה הופעה אחרת שהוא מפיק רק בגלל שהוא יביא את הפינק פלויד מתישהו???

wommer

New member
אפשר לומר

זה מסחור של הופעות אחרות, ואולי תקווה סיכוי קלוש מאוד שהוא יצליח לארגן משהו. אבל חוץ מזה כלום. נדה. יבש בנתיים. מה שבטוח כשיהיה משהו בטוח, כל מי שירצה לדעת ידע מייד מפי פורום זה.

אין אמת בשמועות

כפי שגם כתוב בכותרת העמוד הזה: "לפינק פלויד אין תכניות להופיע בארץ". כפי שאבקי כתב, מדובר בתרגיל יחסי ציבור של שוקי וייס. דברים כאלו נעשו על ידי מפיקי-ארועים בארץ כבר בעבר, זה חלק מהשגרה כאן בארץ: לנפח בלונים כאילו אמנים באים לארץ, ואז לנפץ אותם. רק באחוז אפסי מהמקרים, ההבטחות מתממשות. הפלוידים חוזרים ומדגישים עם כל ראיון שהם נותנים - שזה בערך 3-4 ראיונות לשבוע - שאין להם שום תכניות כרגע להופיע, ואם הם יופיעו בעתיד, זה יהיה למטרה נעלה כלשהי. זה לא אומר שהם לא יגיעו לארץ להופיע למען השלום, למשל, אבל זה כן אומר שאין להם שום תכניות לעשות את זה כרגע. דייב גילמור עסוק כרגע בשיפורים אחרונים של אלבום הסולו שלו, שייצא במרץ הבא, ובסיבוב ההופעות שלו עם יציאת האלבום. לווטרס תכניות להעלות את האופרה שלו במקומות שונים בעולם בשנה הבאה, וגם לעבוד על אלבום (או שניים) משלו. אין להם שום תכניות לעבוד ביחד, בשלב זה.

למעלה