שאלהההה שאלתית

lilkimy

New member
שאלהההה שאלתית

מאז שהתחלתי לקחת גלולות.....אני לא יודעת כאילו מה לעשות אחרי שגומרים וכל השפיך של הגבר נשאר בתוכי ואז את זזה במיטה וזה זז איתך..ונמרךךך על כל הסדינים ואת ברגישה גם שכולך שפיך אחד וזה מגעיל עכשיו הדבר הכי הגיוני שנשמע לי שאפשר לעשות זה לנגב את זה אבל לא נעים לי לנגב את זה ליד החבר החדש שלי.....אני לא יודעת אם זה מה שעושים....... לא רוצה להראות מפגרת.......אבל מצד שני זה כל כך מגעיל אותי ואם אחרי הפעם הראשונה אנחנו עושים את זה שוב........והשפיך שלו עדיין בתוכי אני לא מרגישה כללום כי אני כל כך רטובה אני רק מרגישה בעע אחד גדול מההההההה לעשות????

../images/Emo4.gif כמה אופציות ...

קודם כל והכי חשוב תהי עצמך! חבר חדש חבר ישן זה ממש לא משנה, תחשבי קודם כל לעשות מה שטוב לך! ולהלן אופציות: 1. מקלחת זריזה וחזרה למספר נוסף
2. מגבונים לניקוי זריז וחזרה למספר נוסף
3. טישו לניקוי זריז וחזרה למספר נוסף
4. במידה ולא עשית את אחד מהסעיפים לעיל, עלייך להחליף סדינים

c h i l l o u t

New member
אל תנגבי עם טישו,רק מגבון לח

שמנגבים עם טישו הוא מתפורר,ובתור אחד שיורד דיי הרבה,נתקלתי בחתיכות טישו שנכנסו לי לפה...לא נעים:) רק מגבון לח. ואם הזרע מגעיל אותך,הבחור יכול לגמור לך על הבטן(או שמא בפה ואז את יכולה לירוק את זה :)....)

daniella1980

New member
אם את לא רוצה להרטב

אל תקפצי למים בכלל. זה כל הרעיון בסקס, החלפת נוזלים בעונג. אם כל מה שאת מפיקה מזה זה גועל, אולי את לא ממש בשלה למין.

מה הבעייה בלנגב?

מה את חושבת שהוא מצפה שתעשי עם זה? לשמור ליום סגריר? תאמיני לי, כגבר, כשהכל נגמר הוא מספיק תשוש לכמה דקות שהוא לא ישים לב אפילו אם תרקדי רומבה. תעשי מה שנוח. אישית, אני תמיד מעדיף את הפעמים שהיא מתכרבלת איתי ולא את הפעמים שהיא קופצת למקלחת.

אין סיבה להתבייש

טיבעי לנגב וכולן או לפחות רובן עושות זאת. תעשי מה שנוח לך ומה שטוב לך, אחרת את היחידה שמפסידה.

למעלה