שאלהההההה....

yair m

New member
שאלהההההה....

שאלה: מה אתם אומרים בקשר לחברות??? תענו לי בבקשה ליאור ואני רבים ומאיה קול סתם מעצבנת <סתתתתתתתתםםםםםםםםםםם> אבל ליאור רוצה לשאול מה בכלל אתם רוצים בבן\ת זוגך\ת?! אז תענו ומהר....

../images/Emo12.gif

אה,אוקיי שיהיה מסורתי לפחות :).. אם דתי אז שיקבל אותי על כל השריטות שלי, וגם אם לא שיקבל אותי. שיהיה בגובה המתאים, עם עיניים מהממות, שיער יפיפה שיהיה חכם-גם יפה וגם אופה שיסתדר עם החמולה שידאג לי שיהיה תומך ושיהיה מדהים- קיצור לא אנושי... עכשיו ברצינות- שיהיה אנושי,כמוני, שיקבל אותי כמו שאני ושאני אעשה כנ"ל שנדע להסתדר לחיות ביחד. ושיהיה בנאדם. לא יותר.

mayakol

New member
חחחחחחח....

אהבתי ביותר את החלק הראשון של מה שכתבת! שכחת להזכיר מיליונר יחד עם כל "התכונות המופלאות"... צריך לשים לב להבדל בין רשימת הקניות של ליאור, לבין זו שלך... זה ההבדל בין דרישות של בנים לבין אלו של הבנות... מממ... צריך לחקור את זה מבחינה סוציולוגית.

מאיהקול...

בס"ד שימי לב שגם אני כתבתי אופי ותכונות כמו שאני אוהב... לא יכלותי לפרט כי זה ייקח את כל הפורום.... גם לזה התכוונתי, למשהי עוזרת ותומכת חמה ואוהבת... בלי התכונות האלו אין לזוגיות מנוע מספיק חזק כדי למשוך את הקשר...

mayakol

New member
אני התכוונתי לזה

שהדרישות של גילת הרבה יותר מציאותיות משלך... והן גם פחות "קשות לביצוע", בררניות או איך שאני לא אקרא לזה... ובהודעה הזו הוספת עוד כמה תכונות שצריכות להיות למיועדת.... אבל אני חושבת שזו בעיה של רוב הבנים.

למה?

תראי, ת'כלס אף אחד פה לא יתחתן כמו שאני אומרת, בחיים לא. פשוט לי יש די שונה שגיבשתי כי ככה אני רואה את זה. זה נכון שאם לא יהיו לו תכונות שאני רוצה אולי אני אוותר הכל תלוי בסיטואציה

אבל הדרישות לא צריכות להיות...

בס"ד קשות לביצוע אלא פשוט צריך למצוא את הבחורה המתאימה מטיבעה. לא אחת שמשחקת אותה בכדי למצוא חן בעינך אלא אחת שזה האני האמיתי שלה והאני שלה והאני שלך מתאימים יחדיו... פשוט וקל... בלי שום מאמץ...

כן..

פשוט כמו קריעת ים סוף בהחלט פשוט. תיכף אני מוצאת לך מישהי שתייבש אותך טוףטוף התקלקלת ילד, מאז שנהיית רב...

אתן עדיין לא מבינות?

בס"ד ברגע שאפגוש משהי וארצה להמשיך איתה בקשר רציני זה יהיה בגלל שהיא תהיה מתאימה למה שאני מחפש, מתאימה מטיבעה בלי משחקים ובלי הצגות! פגשתי כבר מספר בנות שעונות למה שאני מחפש אך לא פגשתי אותן לצורך העניין של קשר אלא כי הן ידידות שלי... שארצה קשר רציני אדע היכן לחפש...

mayakol

New member
רק אל תתעצבן!

זה לא כייף לראות את רב פורים מאבד את הסבלנות!!!

אני? להתעצבן?

בס"ד קודם כל, מגילת בטוח שלא אתעצבן... ושנית אני לא נוהג להתעצבן מאנשים שמנסים בכוח להפיל אותי... כמו מאיהקול

mayakol

New member
אה, התקלת אותי!

הוספת הודעת תגובה מחודשת!! מתוחכם מצידך.... ואיך בדיוק הפלתי אותך בפח?

mayakol

New member
ומכיוון שאפח'ד לא יודע מה הלך פה...

כולם יחשבו שלא ענית כי כן התעצבנת!!! ורק אני וגילת נדע את האמת...

mayakol

New member
תגובה לשניכם....

ברגע שיש לך מעין תבנית של איך אמורה המיועדת להיות, זה יראה כאילו אתה בררן, אפילו שאין זה כך, ועלול להרחיק מישהי שמתאימה ברובה לדרישות שלך... כי אני לא מאמינה בהתאמה של מאה אחוז... אבל לא שאני חושבת שצריך להיות חסר דרישות! סתם מרגישה שלבנים יש הרבה יותר דרישות בעניין מלבנות... ואולי אני טועה, לא בדקתי את זה.

תראי...

בס"ד נכון שלא צריכה להיות התאמה של 100% כי אין אף אחד/אף אחת מושלם/ת, וכמובן שיש דברים שמתגמשים עליהם... התבנית לא צריכה להיות ידועה לצד השני, התבנית היא בראש שלך בלבד! לא צריך להיות בררן יותר מידיי אבל כן צריך לחפש משהו שמאים לך... יכול מאוד להיות שלבנים יש יותר דרישות דבר זה ידוע מאוד!

בטח שלא.

יש דברים שלא מתפשרים עליהם לדוג': את לא תתחתני עם בנאדם חילוני. יש כאלה שיעדיפו רק דתי מהבית וכו' יש בסיס טבעי לגמרי. מה שמעבר לבסיס המוצק הזה יכול להתשנות בהתאם לנסיבות

למעלה