שאלהההההההה..

שאלהההההההה..

חלמתי חלום בלילה שאונסים אותי(אימאאאאאאאאאלה) זה היה כזה מפחיד ואלו היו בכאילו 2 חברים של זה שאני אוהבת ... וברגע שזה שאני אוהבת יצא הם אנסו אותי... מישהו יודע מה זה אומר?

Joan of Ark

New member
שוקולד

הוא מגן עלייך.. זה מה שאת מרגישה. ובלי נוכחותו את מרגישה ש"אונסים" אותך לכל מני דברים או מעשים..יתכן שזה אף קשור לאנשים שקרובים אליו, פשוט לא במובן המיני.

האם ....

אפשר לדעת בעזרת חלום... אם בן אדם מסוים אוהב אותי?.. בבקשה תגידי שכן שיש´ איזו דרךך....

Joan of Ark

New member
המממ..

לצערי דרך החלומות שלך תוכלי לדעת רק מה תחושותייך ותחושתך לגבי רגשותיו.. דרך החלומות שלו נדע יותר..אבל... צר לי...

frodo

New member
אני לא מומחה אבל...

ההגיון אומר לי שבחלום אתה רואה מחשבות שכשאת ער אתה לא מודע להם, ויכול להיות שאיפה שהוא בתת המודע אדם יכול לראות אפ מישהי\הו אוהב אותו, כמו שאדם מסוגל לראות שמישהו כועס, או שמח... זאת פשוט לא מחשבה מודעת. ונראה לי הגיוני שאם קיים מצב כזה, שניתן לראות בתת המודע רגשות של אנשים, בחלום המחשבה התת מודעת ניכנסת לפעולה... ככה שזה נכון שבחלומות שלך את רואה רק מה שאת חושבת ומרגישה, אבל יכול להיות שאת יודעת דברים בתת המודע שלא נחשפים למחשבה המודעת כשאת לא חולמת פרודו... חולם...

kiticat

New member
אינטוציה

בני אדם מבטאים את עצמם. תחושתיהם, ולו הנסתרות ביותר, מוצאות דרך לביטוי. דרך ההתנהגות האנושית של אותו אדם. במודע איננו יכולים לזהות התנהגות זו, אך בתת המודע כאילו יש פותר כתב סתרים לאותם רמיזות. כאשר מישהו מאוהב הוא מתנהג בצורה מסויימת, ואם לאותו אדם שני יש אינטוציה טובה, הוא יעלה על זה. הרבה פעמים, אתה יכול לשאול שאלת חלום. והאינטוציה שלך כבר תענה על שאלתך בחלום.

LINKIN PARK!!!

New member
אני לא יודע כל כך מה זה אומר, אבל..

אני זוכר שפעם היה לי חלום, שאני מתנשק עם ילדה שאהבתי(ת´אמת, חבל שזה לא היה אמיתי..., סליחה לאאא, לא, לא, לא חשוב, אני מפנטז...), ואז פתאום, אני רואה שזאת בכלל ילדה אחרת, לא זאת שאני אוהב. אז אפשר ללמוד מכך, שאולי זה נכון, אולי באמת בחלומות קורים דברים, שאנחנו לא מודעים להם במציאות, אז אולי זה אומר שאני בעצם באמת אוהב את הילדה האחרת, רק שאני לא כל כך יודע/מבין את זה. אז אולי החלום מנסה למז לך שאת מפחדת/שונאת את אותם ילדים שאנסו אותך.

למעלה