שאלההההההההה..

jennie 00

New member
שאלההההההההה..

תקישבו.. נכון בנוספ לזה שאתץם לומדים קפוארה אתם לומדים עוד ריקודים אפרו-ברזילאים כמו לדוגמה: סמבה , מקוללה , ריקוד הדייגים ועוד.. השאלה שלי היא כזאת איזה אתם הכי אוהבים (ואם אתם מכירים ריקודים שלא ציינו עדיים שתפו והסבירו על הריקוד\משחק)

Bantus

New member
מסכימה עם לי לחלוטין ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ללא ספק, סמבה... ונכון, מקוללה זה גם כיף...לצייר על כולם וזה אבל סמבה- בהחלט בראש הרשימה

PernaLonga

New member
סמבה ג'י הודה |הדגש| שולט |סדגש|

היי קריולה... סביקי סואה...

jennie 00

New member
יש עוד ריקודים?!(חוצ מאלה שציינתי)

נראה לי שיש עוד ריקודים אני רק לא מצליחה להיזכר בהם..

preguica

New member
לא בדיוק ריקוד...

זה לא בדיוק ריקוד אבל זה גם נחמד... זה הולך ככה. משחקים בנגלה רק שיש ממתק או משהו בין השניים שמשחקים. משחקים בנגלה וצריך לקחת את המממתק עם הפה. אם השחקן השני רואה שהראשון מנסה לקחת את הממתק הוא יכול לסמן ולפגוע בבעיטה חלשה בפנים. המנצח זה מי שמצליח לקחת את הממתק.. אמממ.. כן חסרות לנו בנות לסמבה.

thorondor

New member
זה מאוד מזכיר לי את הצ'יקו צ'יקו.

זה אותו משחק, רק ששמים שטר על הרצפה, והמטרה היא לאו דווקא לקחת את הכסף, אלא לשחק סביבו ורק בסוף לנסות לקחת אותו. המאמן שלי לפעמים עושה לנו מעין משחק שבאו אנחנו קושרים את הקורדאו מאחור (ככה שהחבל משתלשל לנו מהתחת) והמטרה היא לשחק ותוך כדי לנסות לתפוס את הקורדאו של מי שמולך. מי שתופס נשאר, השני מתחלף. זה משחק ממש כיף, אבל אני לא יודע אם זה משהו מוכר, או סתם משחק בשביל הכיף.

Ze Colmeia

New member
המשחק הראשון....

המדובר הוא סנטה מריה, זהו משחק שבמקור שמים שטר בין שתי שחקנים והם צריכים לפתח משחק יפה ובסוף אחד תופס ת'שטר בפה ויוצא איתו... יש עוד משחקים, או יותר נכון ריקודים, כשאחזור היום ארשום עליהם.....

dor the man

New member
אני שלחתי את אותה הודעה לפני כמה

זמן הקיצר אני חולה על מיוז'יאו

jennie 00

New member
חח איזה מצחיק....

בדיוק פתחתי את הדיון הזה לפני כמה ימיים ופתאום המדריכה עושה לנו כזה שבחודשיים הקרובים נתחיל את כול האימונים עם מקולללללללללה

Judoca

New member
סנטה מריה

בסנטה מריה המקורית שיחקו על כוסית אלכוהול - ולא על שטר...

Mr HaiM

New member
לא למדתי כל כך הרבה..

למדתי עד כה מקוללה ואני מאוד אוהב את זה

למעלה