שאךה דחופה

orsamson

New member
שאךה דחופה

הקלטתי וערכתי משהו בקיובייס... איך אני עושה EXPORT לקובץ WAVE? שאני מנסה הוא אומר לי ERROR מישהו יודע / מכיר את הבעיה? הנה תמונה של אחרי שאני לוחץ SAVE

babylon shit

New member
קודם כל...

בשביל לייצא אודיו אתה חייב לסמן את הקטע שאתה רוצה בלופ. לא הבנתי אם ההודעה עולה כשאתה לוחץ save או כשאתה בא לייצא אודיו......

orsamson

New member
הצלחתי...

תודה... זה באמת היה בגלל שלא שמתי את החלק בלופ..(הסמן הזה למעלה.. נראה לי?) ד"א יש לי שאלה אחרת .. נגיד שהקלטתי קטע ויש בו קפיצות הבנתי שהקומפרסור אמור לפתור את הבעיה... איך אני מגיע אל הקומפרסור איך אני מפעיל אותו?

resonance

New member
manual

פשוט עושה רושם שאתה לא מכיר את התוכנה ב-כ-ל-ל!!! אתה צריך ספר או מניואל או את המדריך של קונדרה. אני אישית ממליץ על קורס לקיובייס...

orsamson

New member
לא אני פשוט רושם שאלה ספציפית

שממש חשובה לי כרגע זה שאני לא מכיר את התוכנה מי יודע מה זה נכון ... אני כרגע ממש צריך תשובה... מישהו יכול בבקשה לתת לי תשובה ולא בנוסח RTFM כי את זה אני יודע...

resonance

New member
לו הייתי שואל מאיפה השגת את התוכנה...

איזו תשובה הייתי מקבל לדעתך?

resonance

New member
ויש סיבה למה האחרים לא עונים לך...

וזה, סביר להניח מטבע השאלות שלך, כי הם יודעים את התשובה לשאלתי הקודמת. בקיצור, המדריך למתחילים של קונדרה. RTFM.

pipino

New member
למה אתה חייב להיות שמוק?!?!

לבנאדם אין כוח לקרוא מדריך שלם ובצדק. הוא שואל שאלה! אם אתה יודע את התשובה - תענה, אם אתה לא יודע - אל תענה, אם לא בא לך לענות - אל תענה אבל בונ'ה למה להיות שמוק כזה??

resonance

New member
למה אתה חייב לגנוב!? מטומטם.

תקשיב - אם תמשיכו לגנוב תוכנות, לא יהיו לכם תוכנות. אמא ש'ך

resonance

New member
הלו הלו תזהר - הבנאדם גונב תוכנות. ואתה שמוק.

אל תניח דברים שאין לך מושג בהם. אנחנו לא חייבים לעזור למי שמוריד תוכנות לא חוקיות מהאינטרנט. ותזהר במלים שלך. סומנת.

pipino

New member
אוי נו באמת. ס'תכל על עצמך שנייה

בחיים לא הורדת תוכנות בלתי חוקיות מהאינטרנט?!?! המחשב שלך לא מפוצץ במוזיקה שהורדת מהאינטרנט?! תחסוך לי את התשובה. זה דבר ראשון. דבר שני - הבנאדם שואל שאלה. אם אתה יודע את התשובה, למה לא לענות? אתה פשוט אוהב להתנשא. אני גם יוצר עם הקיובייס שרכשתי, וזה לא מוריד לי מהכבוד לעזור לחברים שלי שמתקשים עם התוכנה. אתה יודע, לא כל אחד שרוצה להקליט קצת בבית צריך לקנות את הקיובייס. יוצרים רציניים עם כוונות ליצור מוזיקה חוקית וכל זה, פה זה משהו אחר. הוא לא איזה מפיק על שמוריד את כל התוכנות שלו... אז וואלה די. וואו.. סומנתי, כיף לי...

למעלה