שאילתות...

ברק 188

New member
שאילתות...

א. נוסע לטיפול הת-השומר,עד עכשיו לא רצתי להתעסק החזרי נסיע וכו' בנוסף התחלתי השבוע לקבל גם טיפול בת"א (החרוצים 14 זוכרים)שם רוצים אותי כל שבוע,עוד נסיעה מילא ,אבל אין חנייה ויעלה לי כ 30-40 בנוסף גם חניות כל שבוע (תלוי בזמן) שואל כדי להגיש ואם מקובל לקבל תמורת הקבלות גם את החנייה? ב. מגלל הבעייה בכאבי צואר וגב (ושם בחרוצים 14)טוענים חייב לעבוד הרבה בנושא השחייה, איפה אני ואיפה שחייה שחין גרוע אני אין לי את הליטוש ואהבה לזה, טוב נגיד שצריך- אני גר בראשל"צ כדי לנסוע לבית הלוחם ברמת אביב=זמן ופקקים (יכול רק מהצוהרים,ערב ותשלום סביר, או להרשם לאיזה קנטריקלב בראשל"צ שהמחיר בשמיים אבל אין פקקים וחוסכים בזמן ,דילמה.

לדעתי

אתה לא צריך לבקש החזרים אתה חייב כי אחרת זה נכנס לכיס אחר וחבל

עָנת

New member
אבי../images/Emo39.gif

לגבי חנייה:כמה שידוע לי משרד הביטחון,לא משתתף בעלות תשלום לחנייה,למרות שזה לצורך רפואי
מה שכן,אולי המרפאה ביד חרוצים יכולה להביא אישור מסוים,שימעיט מהתשלום השוטף לחנייה?(או שיש חופשי שבועי,לא יודעת מה,שווה לבדוק את זה עם הנהלת החנייה) אבי יקירי:לדעתי תגיש בכל מקרה נסיעות(יהודה אהבתי מה שאמרת
) לגבי הדילמה: אם הייתי נקלעת לדילמה הזו:אני הייתי מעדיפה לנסוע לבית הלוחם. זה שיקול שלך
.

עָנת

New member
אבי,מזכיר לי את החתימה שלי../images/Emo6.gif

הדלת של אושר,שלווה,וטוב בחיים. לא

shanis

New member
אם יש לך תו נכה אתה לא צריך לשלם

חניה. לגבי תל השומר אתה גם לא אמור לשלם כניסה וחניה אם יש לך תו נכה. אם אין לך אני יודע על נכים שטופלו שם באופן קבוע וקיבלנו אישור שחסך להם את התשלום בכניסה/יציאה.

ברק 188

New member
shanis לשמחתי/צערי תלוי איך מסתכלים

על זה אין לי תו חניה לנכה, יש תו ניכוים לתשלום חניונים לפי שעה
. תל-השומר זה לא הבעיה יש חניה בשפע ללא תשלום וברוך השם אני יכול ללכת ברגל פנימה, אבל בתל-אביב(החרוצים 14 )אין חניה יש הרבה חניונים "ששוחטים" את הנהגים החנונים שומרי חוק , אלא שלא דופקים חשבון חונים על המדרכה ואני לא מעז רק בן אדם הגון.

shanis

New member
אני מבין ולצערי אין לי פתרון

חוץ מלקחת את הדברים הקלות :)

למעלה