שאילתה קטנה

Goggle Girl

New member
שאילתה קטנה ../images/Emo23.gif

לחברי הפורום שלום! אני חולת אנימה ומנגה וחולת דרגון בול חדשה ואני נורא שמחה שיש פורום ^_^ רק חבל שלא ידעתי עליו קודם v_v אחרת כבר הייתם רואים תמונות של גוקו בלי חולצה XD אהם. השאלה היא: האם אפשר לפרסם פנפיקים? וסתם תמונות ככה בשביל המצב רוח? o.o ו... אם, אם יהרגו אותי אם אני אעלה פיק fluff. אני יודעת, fluff ודרגון בול לא הולכים טוב יחד. אבל... מה אתם רוצים ממני?! הילדה שישבה מולי בזמן השיעור לבשה חולצה וורודה! ארג!

Goggle Girl

New member
אהם אהם ../images/Emo23.gif

ברגע שיגידו שאפשר, בכיף. אך עקב בעיות טכניות (ששמם הוא אחי והתוצאה מחיקת תמונות שלי >.<) זה ייקח טיפה זמן. לא הרבה, אבל קצת.

מה זאת אומרת כשיגידו שאפשר?

ברור שאת יכולה, אם תחכי לאישור השרשור שלך יכול להידחות בשבועות. כל תמונה שיש לך של גוקו בלי חולצה, שימי כמה שיותר מהר!!!!

Goggle Girl

New member
טוב... ../images/Emo23.gif

אני יודעת איפה להשיג תמונה, אבל אני צריכה לזכור איפה שמתי את הסרט הוא o.o;;; אז בינתיים תצטרך (?) להסתפק בתמונה שלו... עם חולצה...

Goggle Girl

New member
../images/Emo23.gif

אין לי כלום נגד הומואים וסליחה אם פגעתי בך. פשוט לא הייתי בטוחה. ונכון, כל תמונת גוקו היא טובה *_* טוב, מקווה שתהנה מהתמונה ^^ ושלא יורידו אותה בגלל שהוא בלי חולצה o.o;;; ומה קורה עם הפנפיק? אפשר?

הכל אפשר לשים בשרשור הזה

כי הוא שרשור שלך! את פתחת אותו בשבילך! וד"א לא מוחקים הודעות בגלל שיש בהן תמונה של מישהו בלי חולצה, רק כשיש עירום מלא (וכבר היה כמה פעמים בתכנית, לפי מה שהבנתי).

יש לך תמונות של גוקו בלי חולצה

מהפרק שהוא פוגש את המלך קאיו ורודף אחרי באבלס ומוריד את החולצה? אם כן בבקשה שימי......

Goggle Girl

New member
לצערי ../images/Emo23.gif

נכון לעכשיו אין לי מהפרק הזה v.v אבל אני מתכננת להשיג את כל הסדרה, אז אולי בעוד כמה ימים o.o אני מקווה. בינתיים תמונוץ גוקו בלבוש. פחות עוד יותר.

Goggle Girl

New member
כן. אבל... ../images/Emo23.gif

זה לא היה מלא לגמרי. היה שם סלע בדיוק בגובה הנכון במקופ הנכון כשהצד הקדמי היה מפנה אלינו... אם אתה מבין את כוונתי. עכשיו לגוהן ראו הכל. לצערי

Goggle Girl

New member
אני חושבת שהייתי יודעת... ../images/Emo23.gif

בייחוד בגלל שראיתי את הפרק פעמיים. הוא הסתובב אלינו, אבל בדיוק היה שם סלע בגובה הזה שחסם את הנוף ;;;-- חוץ מזה ראו הכל.

Goggle Girl

New member
אה הא ../images/Emo23.gif

ולא בדיוק עירום מלא (לא לגוקו, לפחות. אני לא אגיד אם זה טוב או רע) רק ל... ל... גוהן *בוכה* למה הייתי צריכה לראות את זה?!?!?!

Pikachuit!

New member
*מוציאה את הסכין*

יש לך משהו נגד גוהאן שלי????? >:) גוהאןןןןן *.*

Goggle Girl

New member
*מתחבאת מאחורי גוקו* ../images/Emo23.gif

נגד גוהאן? חס ושלום! מה יש לי נגדו (יודעת איך הוא ייראה בפרקים עתידיים) *.* רק... שאני לא נהניתי לראות את הכל =_=;;;

BLASTERx

New member
חחחח בוקר טוב

התעוררת באותה שעה כמוני :) מכה הא? וגוהן רולז! גם עכשיו הוא משוגע.

למעלה