שאילתא שבועית

אייבורי

New member
שאילתא שבועית

צעצועים, אני ילד, פשוט חולה על צעצועים איזה אתם אוהבים ? מה הצעצוע הכי מקורי שהשתמשתם בו ? איזה שימוש מופרע עשיתם בו?

אסתי69

New member
../images/Emo95.gif או ../images/Emo85.gif ? (מיתממת)

וקצת לרצינות? מעבר לשוטים וכל אלה? פלאג, באט פלאג...... מצבטים לשימושים שונים נוצה........ותאמין לי זה רע....... וזהו בנתיים

gidionline80

New member
אני מאלתר בד"כ

ציוד משרדי לסוגיו מהדקים/קליפסים בגדלים שונים לפטמות, גומיות רחבות, סרגלים מחומרים שונים סרטי הדבקה שונים, נעצים שונים, גיר לסימון "גבולות" ירקן: מלפפונים בגדלים כדילדו/פלאג, תפוחים כגאג, קרח צעצוע זמין ומזמין לעיתים גם הסיגר משתתף פעיל

Faara

New member
../images/Emo98.gifואני....

מתה על דילדויים ושאר הירקות שהוזכרו בהודעה הקודמת. אבל הכי מקורי שלי זו הכפפה המיוחדת להוצאת שיערות מהחתול הפרסי שלי. זו כפפה מבד שבכף היד יש עליה זיזים מגומי שאמורים למשוך את השיערות. עד שיום אחד מצאתי לזה שימוש אחר. איזה אתם שואלים? גם לספנקינג וגם לאונן איתו את איברו והבלוטות שמתחתיו.... ממממ, כן, סביר להניח שזה לא ממש נעים בשני המקרים אבל תאמינו לי שזה ממש לא נורא. בהזדמנות אצלם את הכפפה ואביא אותה לראווה. המשך ערב מחוייך Faara נ.ב. אפשר להשיג אותה בכל חנות לחיות ודגים.....ויש שם עוד המון דברים יפים. רק צריך לדעת להסתכל עם ראש פתוח.

sapirac

New member
מממממממ....

אטבים לפיטמה שהכנתי לבד.... עם אפשרות לקשירה אחד לשני ... כואב...

Master Eagle

New member
צעצועים זה תמיד נחמד

אני חושב אבל שצריך להתאים את הצעצוע למשתשמשץ.... צעצועים אהובים עלי הם מצבטים שונים לפטמות ולדגדגן או לשפתי הערווה, פלאגים בגדלים שונים וכמובן גאג בצורות שונות. השימוש הכי מופרע.....כתבתי בבלוג שלי סיפור על פלאג אנאלי אבל אולי הכי מופרע היה גאג שקניתי ביפן. יש בו מקום מיוחד ללשון שנתפסת חזק ונמשכת החוצה. הגאג הזה גורם ליצירת רוק בכמויות ויש בו בצדדים תעלות ניקוז מתאימות. ובכן הלבשתי לה את הגאג הזה ולא הורדתי אותו ממנה במשך כשעתיים. היה שווה לשמוע אותה כשהורדתי את זה....

למעלה