שאילתא וטופס

לילי22

New member
שאילתא וטופס

בוקר מצוין לכולם! יצרתי טופס ע"פ שאילתא קצת מסובכת (אבל עובדת ...) ואחת מתיבות הטקסט שמחוברת לאחד השדות בשאילתא לא מחזירה לי ערך וכאני מנסה להוסיפו לבד אני מקבלת מעין הערה שאני מקושרת לשדה לא מוכר. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לדבר כזה ואיך מתגברים על זה? תודה, לילי

נסי לפתוח את השאילתה

בתצוגת נתונים (הפעלה רגילה של השאילתה) ותראי אם השדה הזה מחזיר תוצאה. אני מנחש ניחוש פרוע שלא תראי שם כלום. כנראה יש איזו טעות באיות שם השדה, או שלא הוספת את הטבלה שממנה השדה אמור להגיע.

לילי22

New member
זהו שלא!

השאילתא עובדת בסדר גמור, חשדתי בזה בעצמי קודם ולכן פתחתי אותה כבר בתצוגת נתונים והיא עובדת בסדר גמור. אבל אני עדיין לא מצליחה לראות חלק מהשדות שלה בטופס. עוד רעיון?

א ו ר ח ת

New member
היי - איך את בונה את הטופס?

את יכולה לפרט איך את בונה את הטופס? את מבססת אותו על השאילתה וגוררת את השדות?

לילי22

New member
בערך

אני מבססת את הטופס על השאילתא ויצרת פקדים שאני מקשרת לשדות בשאילתא ע"י מקור פקד בטופס. וזה עובד בכל השדות חוץ משני השדות הכי מורכבים בשאילתא (שנותנים לי נתונים אם אני מפעילה את השאילתא בתצוגת גליון נתונים) יש לך רעיון מה הבעיה?

א ו ר ח ת

New member
למה את עושה ככה?

תצרי את הטופס על השאילתה וברגע שנפתח הטופס ישנה טבלה קטנה עם כל השמות של השדות גררי אותם לטופס. (האיקון של הטבלה הזו הוא כמו פנקס קטן - אם היא לא נפתחת לך) תנסי ככה. בהצלחה!

למעלה