שאילה

masha152

New member
שאילה

שלום! רציי לשאול משהו:האם יכול להיות מצב שהתינוק בכר לא ממש רוצה לאכולת אבל סתם ממשיך ... אני אסביר את עצמי. אני מניקה ונותנת תוספת פורמולה. מהתוספת הוא אוכל כל פעם כמות שונה. השאילה שלי אולי אני סתם דוחפת לו? האם הוא יודע לעצור? כי אני לא רוצה שיעלה בצורה מוגזמת. או שאולי אם הוא ממשיך לאכול זה אומר שהוא כן רוצה? אני נורא מבולבלת...

1טלטלים

New member
לMASHA152

היי, תינוק מפסיק לאכול ברגע ששבע,מנגנון שובע. שאלה שלי אלייך-למה בנוסף להנקה את משלימה לו גם בבקבוק עם פורמולה? תינוקות הניזונים מהנקה אינם זקוקוים לתוספת כלשהי,כולל פרומולות,מים, תה,מיצים .מגיל 4חוד' ניתן להוסיף מים ,לפי המלצת משרד הבריאות תינוק יונק ימשיך לינוק מלא עד גיל חצי שנה .אם הנקה מתרחשת לפי דרישת התינוק ולא לפי שעון,ניתוק מהשד מתרחש מתי שתינוק רוצה,מגיע לשובע מתנתק באופן עצמאי אין לחשוש שמא תינוק לא יעלה במשקל.ניהול משק הנקה תקין ויעיל מבטיח זאת,פשוט צריך לקיים אותו לפי החוקים מאוד פשוטים:הנקה לפי גרישה. לפי דעתי,זה מוגזם להוסיף בקבוק עם פורמולה לתינוק שיונק מלא לאמו. לפי תאור שלך,את מקבלת הרגשה שתינקוך נשאר רעב גם אחרי הנקה,הניקי אותו לעתים תכופות,תני לו לסיים לבד אולי פגישה עם יועצת הנקה מומלצת לא תזיק לך על מנת לבדוק שיש תפיסה טובה של תינוק על השד,לעתים שינוי קטן בטכניקה מביא לשיפור בתוצאות. אמא של טל

למעלה