שאילה למבינות

שאילה למבינות

האם יש מצב שגם בהריון כל עוד שהעובר לא הפריש HCG זאת אומרת 4 ימים אחרי הביוץ הE2 יורד ואז אחרי הHCG הוא עולה או שאם יש היריון מיד הוא עולה כבר בתחילה להלן תוצאות בדיקות הדם PROGSTRON 30 E2 320 HCG קטן מ2, מדובר ללא טיפולים כלל!!! תודה מראש

טוליתי

New member
אמממ

לצערי הרב זה נראה לא טוב
. האסטרדיול והפרוגסטרון נמוכים מאוד.
את חייבת לעקוב בכל יומיים בבדיקות דם , ובביטא 500 כבר ניתן לראות שק ב US במכשיר רגיש. אם יש לך כאבים בצד, מתפתח אצלך אחד מהסמפטומים הבאים: דימום, כאבים ברקטום, סחרחורות, עילפון, שלשולים, הקאות - עלייך לגשת דחוף למיון, ייתכן שמדובר בהריון חוץ רחמי.
מקווה מאוד שההריון יירד מעצמו בהקדם. מצטערת שזה מה שיש לי לכתוב

מצטערת מאוד
.

אוקיי הבהרה

הוסת בשלושה חודשים האחרונים סדירה לחלוטין שעון שוויצרי!!! בימים האחרונים עקב איחור של שבוע הדקנו בטא והשאר...עכשיו טוליתי לתשובתך המקצועית האם יתכן ירידה של הE2 לםני הבטא ואז עליה???

פזית66

New member
לא הבנתי כלום... את ארבעה ימים אחרי ביוץ או שבוע איחור בוסת?

freespirit10

New member
טוליתי, שימי

היא רק 4 ימים אחרי ביוץ.
לדעתי (מסכימה שכתוב מבולבל, קשה להבין), הבדיקות שלה הן:
PROGSTRON 30
E2 320
HCG קטן מ2
לדעתי, 4 ימים אחרי ביוץ אין עדיין עליית בטא.
נדרש להמתין 14 יום לאחר ביוץ וכרגע, גם אם את בהיריון - לא רואים זאת בבדיקת הבטא.

פזית66

New member
אם את 4 ימים אחרי הביוץ אז לא הבנתי למה בכלל בדקו בטא, זה

בוודאי יהיה שלילי בשלב הזה גם אם יש הריון. הפרוגסטרון בסדר, באסטרוגן אני לא מבינה. תחזרי על הבטא בעוד שבוע או שבוע וחצי.

לפעמים נשארת הפניה לבטא מבדיקה קודמת

יצא לי כמה פעמים שהיו 2 הפניות לבטא (כנראה למקרה והיא חיובית וצריך לבדוק הכפלה) ואז כשבדקתי הורמונים בסבב חדש בדקו גם בטא, פשוט כי הייתה הפניה (תודה לכם קופת חולים, ממש היה חסר לי לראות עוד כמה בטאות שליליות
)

למעלה