אין לי אימיול יש מצב אתה שולח לי?
B B a m b o o k New member 26/1/08 #19 funk'n'stein-funky צלצול מקפיץ וכשאחותי מתקשרת יש חירבושים של תינוקת "אהאהאהבאבאבאאב אההההההההההההההההה"
funk'n'stein-funky צלצול מקפיץ וכשאחותי מתקשרת יש חירבושים של תינוקת "אהאהאהבאבאבאאב אההההההההההההההההה"
ש שרון710 New member 26/1/08 #21 הצלצול המהמם שלי../images/Emo3.gif של האפי טרי פרינדס. הוא בא עם הערכת נושא. והאמת שהוא קצת מלחיץ אותי, אז אני שמה על רטט. הקודם שלי ההי של בוב ספוג, שגם בא עם הערכת נושא.
הצלצול המהמם שלי../images/Emo3.gif של האפי טרי פרינדס. הוא בא עם הערכת נושא. והאמת שהוא קצת מלחיץ אותי, אז אני שמה על רטט. הקודם שלי ההי של בוב ספוג, שגם בא עם הערכת נושא.
ל לירווונע New member 26/1/08 #22 הצלצול של כולם זה../images/Emo110.gif ממריאים של מוש בן ארי..שנראלי שאני אשנה מתישו למשו אחר.. של חניכים זה אלה של היהודים.. ושל הצוות- תן לו בעניבה של השמחות [בדיחת צוות..חח].
הצלצול של כולם זה../images/Emo110.gif ממריאים של מוש בן ארי..שנראלי שאני אשנה מתישו למשו אחר.. של חניכים זה אלה של היהודים.. ושל הצוות- תן לו בעניבה של השמחות [בדיחת צוות..חח].
S Snow fairy New member 26/1/08 #25 see who I am [לא היה כבר שרשור כזה?] למשפחה השיר נושא של שנות ה-70 ליאלו שיר יפני מאיזה אנימה אחותי השיר נושא של clone high גלוש קייל'ס מומ'ס אה ביטצ' ותומריקו ספיידר פיג :]
see who I am [לא היה כבר שרשור כזה?] למשפחה השיר נושא של שנות ה-70 ליאלו שיר יפני מאיזה אנימה אחותי השיר נושא של clone high גלוש קייל'ס מומ'ס אה ביטצ' ותומריקו ספיידר פיג :]
ש שגיא 1991 New member 27/1/08 #29 הפלאפון לא נותן לשים לSMSים אז יש לי התקבלה הודעה חדשה, מעפן כזה. ושמתקשרים, אהובתי רמיקס, של משינה.
T The Fourth Horseman New member 27/1/08 #31 Type O Negative - I Don't Wanna Be Me ו6:00 של דרים ת'יאטר כSMS. [וכשעון מעורר - נמסיס של ארץ' אנמי]
L L i O r K u S h New member 28/1/08 #32 i'm lost-knob../images/Emo189.gif בגרסה מוזרה... wait a minute- pussy cat dolls כשאמא מתקשרת.. אני צכה להחליף אבל אין לי בלוטות' או חבילת אינטנט..ככה ש.. סמס- משו של הטלפון
i'm lost-knob../images/Emo189.gif בגרסה מוזרה... wait a minute- pussy cat dolls כשאמא מתקשרת.. אני צכה להחליף אבל אין לי בלוטות' או חבילת אינטנט..ככה ש.. סמס- משו של הטלפון