שאיבת שומן

donnaglait

New member
שאיבת שומן

שלום, אני מתכננת לעשות בקרוב שאיבת שומן מירחיים החיצוניות. מבנה גופי רזה, אך הירחיים גדולות. כמה שאלות: 1. יש אפשרות שמבנה השרירים שלי רחב וזהו למעשה לא שומן? 2. עד כמה גדולה הנפיחות לאחר הניתוח? (האם אוכל ללבוש מכנסיים צמודות?) 3. כמה זמן יש ללבוש את החגורה והאם שמים לב אליה מתחת לבגדים? 4. אני מתכננת לטוס לחו"ל כחודש לאחר הניתוח, לכמה חודשים. יש סיכוי להסתבכויות כלשהן בשלב הזה, או שאני יכולה ליסוע שקטה? אודה לכם אם תענו לי.

שאיבת שומן

היי 1. כמובן שלא נוכל לתת לך תשובה מהימנה כך. בוודאי שיכול להיות שמדובר במבנה ולא בשומן, אבל כיצד נוכל לדעת ללא פגישה איתך? 2. הנפיחות לאחר הניתוח דומה לנפיחות לאחר כל חתך בעור. אמנם אצל כל אחד התגובה שונה ויש המתנפחים יותר מאחרים, אולם לא ניתן להתעלם מהעובדה שתהיה נפיחות ותתלווה אליה אי נוחות. יחד עם זאת, זהו מצב זמני שעובר. אם תוכלי ללבוש מכנסיים צמודות זה עניין של הרגשה. בשלב הראשון רצוי שלא. כשגופך יחזור לעצמו וההחלמה תושלם אין כל מניעה. 3. כשבועיים עד חודש לאחר הניתוח. עם בגדים משוחררים ורפויים קשה להבחין בה. 4. בכל ניתוח יש סיכונים ואי אפשר להבטיח לך לפני הניתוח שלא יהיו סיבוכים לאחריו. יחד עם זאת. הצוות הרפואי ברפופורציה מיומן מאד, וותיק מאד ומקצועי מאד, כך שהסיכויים לסיבוכים קטנים יותר.

למעלה