שאיבת חלב

שנסונים

New member
שאיבת חלב

בני נולד ב- 11/6 במשקל 3200 כיום הוא שוקל 5500. הוא יונק כל 3 שעות בערך, ולפעמים אפילו פחות. בכל הנקה הוא יונק מצד אחר. ב- 10 דקות הראשונות הוא יונק טוב אבל אחר כך הוא סתם מוצץ ובדרך כלל אני מנתקת אותו מהציצי. לפעמים אני מציעה לו את הצד השני אבל הוא לוקח כמה מציצות ומפסיק. יש לי שתי שאלות: 1. האם אפשר להגדיל את הטווח בין הנקה להנקה (יש לציין כי הטווח אכן גדל מאז שנולד עד היום)? 2. אני חוזרת לעבוד ולכן אני צריכה להתחיל לשאוב . אני לא רוצה לתת לו פורמולה במקום חלב אם. מתי ומאיזה צד כדי לשאוב, ומתי לתת לו את החלב השאוב?

דנדולי

New member
שאיבת חלב ../images/Emo80.gif

הי שנסונים, גם בתי אוכלת רק מצד אחד לכן אני שואבת את הצד השני כשהיא מסיימת . זה עבור המאגר חוץ מזה אני שואבת כמות גדולה יותר מזו שהיא זקוקה לה וכך נשאר לי ספרים לדוגמא עכשיו שהיא בפעוטון היא אוכלת בשעה 9 כמות של 150cc ואני בשעה 9 שואבת כמות של 230cc ושומרת את היתרה למקרי חרום וכו' וכך הלאה כל ארוחה. כוון שהיא אוכלת רק צד אחד תמיד יש בצד השני עוד חלב שממתין לך והעובדה שתשאבי רק תגדיל את הכמות שם . את החלב שאני שואבת בעבודה אני מעבירה לפעוטון כשאני באה לקחת אותה וכך יש להם ליום המחרת בהצלחה

שנסונים

New member
המשך שאיבה

בת כמה הבת שלך? בינתיים התחלתי לשאוב ולהניק. פעם ביום אני נותנת לו בקבוק עם חלב רק כדי שיתרגל לפיטמה שלו, כך שלא יוצא לי לשאוב במקום הנקה בינתיים. בצהריים ובבוקר אני מצליחה לשאוב יותר מבערב? יש לך מושג למה?

למעלה