שאיבת ביציות

שאיבת ביציות

אני אשמח אם תוכלו לשתף, אני בהליך הפונדקאות בשל מצב בריאותי ולכן לא עברתי כמו רובכן עדיין שאיבה.. אשמח אם תספרו, אם זה כואב, איזו הרדמה עשו לכן.. כאבי אחרי וגם תופעות מתלוות להורמונים... תודההה

pundekaut2

New member
נתחיל מההתחלה

הורמונים - קשה לתת תשובה אחידה, תופעות הלוואי משתנות בין התרופות השונות ובין נשים שונות.
יש הורמונים לגירוי ולדיכוי, ויש כאלו לתמיכה, יש זריקות או משאף, כדורים לבליעה או לשמוש וגינלי.
איזה פרוטוקול קיבלת? אם תכתבי, יהיה יותר קל לענות.

התופעות יכולות להיות כמעט כל דבר, הכי חשוב לקבל פרטים מהרופא המטפל ולשאול על כל מה שניראה חריג.

הרדמה - זה החלק החביב עלי
כמה שעות של שקט שאף אחד לא מפריע לי, ויש לי לגיטימציה לשכב משטושטשת בבטלה גמורה, ולהתעורר מתי שבא לי.
בד"כ אם מקבלים הורמונים לגירוי ויש הרבה ביציות עושים הרדמה מלאה, זה לא באמת הרדמה יותר כמו טישטוש.
מכניסים איזשהו חומר דרך הוריד, תוך שניות שוקעים בשינה נעימה.
לפעמים ההתתעוררות לא כל-כך נעימה, וכרוכה בכאבים באזור הבטן, אבל מיד קוראים לאחות ומבקשים משהו לכאבים.

יום-יומיים מנוחה ללא מאמץ, וחוזרים לשגרה.לא נעים, אבל לא ממש נורא.

פרוטוקול

לא קיבלנו רשמית את הפרוטוקול... אני צריכה זריקות (לא יודעת אם יש כמה סוגים)
חשוב לי לדעת- ההרדמה היא בעצם טשטוש ולא הרדמה כללית לגמרי נכון?? ההתעוררות היא אחרי זמן קצר...

VNRN

New member
כל אחת עוברת את זה אחרת

ראיתי נשים שקמות מהרדמה (זה יותר טשטוש) כאילו כלום לא עבר עליהן וגם כאלה שקמות בוכות בהיסטריה. כל אחת חווה את הדברים אחרת.
גם התגובות על ההורמונים מאוד שונות בין אחת לשניה. יש כאלה שהופכות מפלצות ויש כאלה שזה לא מזיז להן.
לי היו 4 שאיבות והאחרונה היתה שונה מכולן. חבל, עיזבי את זה. לטעמי זה מסוג הדברים שלא כ"כ כדאי לשמוע על צרות של אחרות. אותי זה סתם מלחיץ.
רק דבר אחד - אצלי, לאחר הרדמה אני סובלת מעצירות. הדבר היחיד שעוזר לי הוא לשתות מיצוי שזיפים יבשים ולא שום דבר אחר שמוכרים נגד עצירות. מערכת העיכול שלי חוזרת לתפקד רק אחרי כמה ימים. ביום הראשון אני סובלת מעצירות שעוברת רק אחרי אחרי שתיית ליטר משקה. ואחכ אני סובלת מכמות אדירה של גאזים.
בהצלחה!

מירבי*

New member
תותיתות יקרה

כפי שכתבו לך כאן הבנות,התחושות משתנות מאחת לשניה.

כשתקבלי את הפרוטוקול אפשר יהיה לדעת יותר ובכל מקרה,אל תחששי,תופעות הלוואי לרוב נסבלות.
לגבי ההרדמה,זה אכן טשטוש ולא הרדמה חזקה,ההתאוששות לרוב קלה ועם הכאבים אפשר להתמודד עם משכך כאבים.
לי באופן אישי החלק הקשה ביותר היה ההמתנה לתשובה אחרי ההחזרה,זה כאילו שיש המון מה לעשות עד ההחזרה ואז במשך שבועיים יש רק המתנה מורטת עצבים לתשובה...
עברתי 25 שאיבות שבהחלט היו נסבלות רק ההמתנה כפי שכתבתי....

בהצלחה יקירה ותמשיכי לעדכן

המתנה נוראית שכמותך...

מירבי, אני לא יכולה לתאר... אני מאמינה שאי אפשר לישון... אם עכשיו אין לי סבלנות...
נמאס לי מהמשפט: "כל עקבה לטובה" כמה אפשר לחזור על זה?!?!?!?
מקווה שיהיה יעיל אני מתפללת כל הזמן!!!

GAMI0881

New member
כל עכבה לטובה?!

אוייייי משפט כ"כ שנוא ומעצבן, נועד למרוט עצבים שכבר נמרטו לא פעם ולא פעמיים..
אבל מה לעשות..
היינו בבית החולים בפגישה עם הרופא, שאלתי אותו למה הכל מתעכב, אז הוא מתגונן בכעס "לא כל הבית חולים עומד דום לפקודתכם".. חחחחי זה גם הכעיס נורא וגם הצחיק נורא...
מקווה בשבילכם ובשביל כל הפונדקאיות וההורים המיודעים שהכל מעתה ואילך, יעבור חלק וללא עיכובים (לטובה ושלא לטובה) בהצלחה...

GAMI0881

New member
כל עכבה לטובה?!

אוייייי משפט כ"כ שנוא ומעצבן, נועד למרוט עצבים שכבר נמרטו לא פעם ולא פעמיים..
אבל מה לעשות..
היינו בבית החולים בפגישה עם הרופא, שאלתי אותו למה הכל מתעכב, אז הוא מתגונן בכעס "לא כל הבית חולים עומד דום לפקודתכם".. חחחחי זה גם הכעיס נורא וגם הצחיק נורא...
מקווה בשבילכם ובשביל כל הפונדקאיות וההורים המיודעים שהכל מעתה ואילך, יעבור חלק וללא עיכובים (לטובה ושלא לטובה) בהצלחה...

למעלה