שאיבות...

kerenga

New member
שאיבות...

אפשר להצטרף? אני אמא לפגית בת 3 שבועות, שנולדה בשבוע 30. עד עכשיו הייתי מאושפזת בעצמי בעקבות שליה חודרנית ואיבוד דם רב, אח"כ היו לי זיהומים וקיבלתי המון אנטיביוטיקות חזקות. עכשיו אני רוצה להתחיל לשאוב, אבל אין לי כל כך חלב, בקושי 5 CC. איך אפשר לשכור משאבה חשמלית הביתה? אני עדיין חלשה וכואבת, ואני לא אופטימית לגבי החלב, אבל אני לא רוצה לוותר!

n e w h o p e

New member
את יכולה להשכיר משאבה

מיד שרה, אם תבקשי אישור מהרופא שלך אולי אפילו יתנו לך את המדלה לקטינה שהיא משאבה מעולה אני גם בהתחלה לא יצא לי הרבה אבל החלטתי להתמיד ולאט לאט זה מסתדר שאבתי בהתחלה כל שעתיים עד שכמות החלב גדלה ולאט הורדתי לכל 3 שעות בהצלחה ואל תתיאשי את נותנת מתנה ענקית לבת שלך

ברוכה הבאה ומזל טוב../images/Emo140.gif

מצטערת לשמוע על האישפוז הקשה שעברת. אפשר להשכיר ביד שרה. וכול הכבוד שאת לא מוותר. הרבה בריאות. ונשמח שתשארי איתנו ותעדכני .

בקשי מרשם לכדורי מוטיליום

חוצמזה,ממליצה באמת על משאבה טובה-את צריכה בשביל זה אישור מהפגיה. ועוד המלצה חשובה מאין כמוה-המוני שאיבות ליום,במצב הנוכחי-אפילו 12 שאיבות ליום,לא חייב להיות ליניארי,אפשר כמה שאיבות בהפרש של חצי שעה (נניח כשאת בפגיה) ואח"כ בלילה כל ארבע-חמש שעות, יומיים-שלושה כאלה אמורים לאושש משמעותית את משק החלב. וחוצמזה-ברוכה הבאה ומזל טוב
צר לי לקרא את מסכת הייסורים שעברת

למעלה