שאיבה

שאיבה

האם יכול להיות ששעה אחרי ההנקה אני מנסה לשאוב ולא יוצא כלום?האם יש בעיה?האם יכן שהגוף לא מייצר מספיק חלב?האם יתכן שהוא רעב ואני לא יודעת???

Revili

New member
שאיבה

בן כמה התינוק? האם אלו השאיבות הראשונות שלך? מה מטרת השאיבה? תינוק רעב יודיע באופן בלתי מתפשר על כך...אם הוא שקט ונינוח - הוא לא רעב. לגוף לוקח זמן להתרגל לשאיבה, בנסיונות הראשונים לא תמיד מצליחים. בדקי שמשאבה תקינה ומייצרת ואקום. תמיד יש חלב בשד, גם 10 דקות לאחר סיום ההנקה. משאבה היא פחות יעילה מיניק של תינוק, התינוק יצליח לינוק מה שהמשאבה לא הצליחה לשאוב.

מסכימה עם REVILI ועוד משהו

בנוסף לשאלות החשובות ששאלה REVILI, כמה זמן שאבת ואיך? באיזו משאבה את משתמשת?

מה לעשות???

ובכן התינוק בו כמעט 4 שבועות ואלו לא השאיבות הראשונות הפעם האחרונה ששאבתי היתה ביום ראשון ואז יצא לי 130,השאיבה הפעם היתה לצורך זה שרציתי לעשות ניסיון ולתת לו בקבוק בהנקה של אמצע הלילה להקל עלי קצת,מאוד מטריד אותי הסיפור שמא יש לי פחות חלב ואני בכלל ל יודעת מזה ,הפעם האחרונה שהוא נשקל היתה לםני שבועיים ואז הוא היה4090 עלה יפה מאז הלידה,האם להמשיך לשאוב ולראות מה יוצא או לא?מה לעשות?אנא עזרתכן?

Revili

New member
שאיבה

האם יש לך תחושה שונה בשדיים? האם הם מרגישים יחסית רייקים ורכים לעומת שבוע שעבר? יכול להיות שייצור החלב שלך התאזן בהתאם לדרישה של התינוק וכאשר הייצור מאוזן השדיים כבר אינם גדושים כמו בעבר, אינם מטפטפים כלכך ונוצרים פחות עודפי חלב. זה מצב טיבעי...אך כאשר וא מתרחש קשה יותר לשאוב. אם התינוק יונק עפ"י דרישה, רגוע, עולה במשקל ומרטיב מספיק חיתולים - הוא שבע. אם חשוב לך לשאוב, את צריכה להרגיל את השד לשאיבה בשעה קבועה, הכי טוב תוך כדי הנקה מצד השני או תוך עיסוי של השד. אני הייתי נמנעת מלשאוב ולתת בקבוק בשלב זה, זה יכול להפריע להנקה ובנוסף הנקות הלילה חשובות לייצור החלב - לשיקולך.

למעלה