שאיבה

• פותח הנושא kbng
  • פורסם בתאריך

milca

New member
בבקשה רינת...

הכמוסות הן של נוטרילייף - "סופר חילבה" (פעיל פי 5 ללא ריח) שרות לקוחות טעם טבע - 03-5384555

אמאאייל

New member
כמוסות חילבה

שלום, בני בן 5 וחצי שבועות. מאחר והיה שבועיים בפגיה (נולד בשבוע 34) הורגל לבקבוק ומסרב לינוק. אני שואבת כל 3 שעות (פרט לשעות הלילה), אך ביומיים האחרונים אני ממש מתקשה להגיע לכמויות שלו (במקום 100CC יוצא 80CC) וזה מתסכל מאוד. האם ניתן לקנות את הכמוסות הללו בסופר פארם או רק בבית טבע?

kbng

New member
שאיבה

היי. אני שואבת עם מיניאלקטריק של מדלה ולוקח לי שעה להוציא ביקושי 30 משני הצדדים...זה הגינוי?מה זה אומר? אין לי חלב?!המשאבה לא משהו?!אז כמה זמן לוקח לשאוב מנה? תודה

kbng

New member
שחכתי לציין

לא משנה באיזה שלב של היום אני שואבת זה מה שיוצא.

milca

New member
יכולה להציע לך את מה שעזר לי

שלום לך, הבעיה היתה מוכרת גם לי, ולאחר שעיינתי בעצות הנהדרות שנותנות כאן יועצות ההנקה, החלטתי לרכוש כמוסות חילבה(בכל בית טבע) ולקחת 3 פעמים ביום בכל פעם 2 כמוסות. תוך 3 ימים התחילה אצלי "שימחת בית השאיבה" - ויכולתי לשאוב בכל פעם כמויות של כ- 15 סמ"ק משני השדיים יחד. אז אני ממליצה על כך בחום!!! בהצלחה, מילכה.

חילבה

נועד להגביר חלב כאשר יש בעיה של מחסור. אבל לא ברור כאן אם יש בעיה של מחסור בכלל! אולי זה פשוט בעיה טכנית של המשאבה? עדיף לנסות משאבה אחרת, או להוציא חלב ידנית. אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה