התבלבלתי חחחחחחחחחחחחחח ל י מ ו ר - היא זו שעברה ,היא הגיבורה לימור 1975 את סתם פחדנית (לא שאני הייתי עושה בלי הרדמה ... חחחחחחחחחח) מצטרפת לפחדניות מחזקת את הגיבורות
לימור 1975 עשתה עם הרדמה מלאה. כבר כתבתי פה לא אחת, מדובר על ארבע זריקות בנרתיק, לא נעים אבל לא נורא. אני רואה חשיבות לרופא המטפל, לא עם כל רופא הייתי מצליחה לשכב בשקט, ולהיות מספיק רגועה. נועם עשתה שאיבה (לפחות אחת), בלי הרדמה. אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לשאות, פה או במסרים.
של ציסטה , שזה על אותו עיקרון של שאיבת ביציות , בוצע באותו חדר. מתתי מפחד להיכנס לחדר הזה לא מורדמת , אבל זה לא היה נורא בכלל כאב מוזר ממש לשנייה, ונגמר. לא קיבלתי זריקות.
האמת שגם אני מאוד רציתי! אחת מהנשים שמטופלות איתי עברה את זה בלי והיא אמרה לי שחות מדקירה חדה שהקפיצה אותה לשנייה אחת היא לא הרגישה כמעט כלום (אני לא זוכרת כמה זקיקים הוציאו לה) בכל אופן מחזיקה לך אצבעות המון בהצלחה ותספרי לי איך היה לך!
עשיתי זאת שלוש פעמים. בשבילי זה לא היה נורא אבל אני מניחה שיש נשים שלא יוכלו לעמוד בכך. ישנה הרגשה שמפשפשים לך בקרבים. אני בדרך כלל "עושה נשימות" ומרגיעה את עצמי. הסיבה שעשיתי ללא הרדמה היא שיש לי מעט בייציות (מקסימום היה 6) ו"לא שווה" לי לעשות הרדמה בשביל זה .