שאיבה מחודשת

• פותח הנושא Dsdp
  • פורסם בתאריך

Dsdp

New member
שאיבה מחודשת

הבן שלי בן שנה ו-4 חודשים ויונק פעמיים ביום בבוקר ובערב לפני השינה. אני נוסעת לסופ"ש מיום חמישי ועד שבת - מה שאומר שאני אפסיד 4 הנקות. 1) האם אפשר להתחיל לשאוב אחרי תקופה כל כך ארוכה שלא שאבתי והאם יהיה לי מה לשאוב (כי אני בטח אשאב במשך היום והוא כבר כמה חודשים לא יונק במהלך היום) 2) מה לעשות כשאני לא אהיה? לא נראה לי שאני אוכל לשאוב. 3) איך אני אדע איזו כמות הוא צריך למנה? לא נראה לי שהוא אוכל בערב מנה כארוחה אבל בבוקר כן, זה מחזיק אותו כמה שעות. *בנוסף, לפעמים נראה לי שאפשר לגמול אותו לגמרי ואז אני מרגישה רע, כי בכל זאת זה עדיין בריא יותר בשבילו. בקיצור מתלבטת מה לעשות... תודה.

נסיעה

כאשר את מניקה כל כך הרבה זמן, לגוף זה לא בעיה מיוחדת אם את נוסעת לכמה ימים. את יכולה רק להוציא חלב במקלחת, בכדי למנוע מלאות לא נעימה. האם הוא מקבל בקבוקים באופו קבוע? בגיל הזה לא חייבים בכלל לשתות מבקבוק. יכול להיות שהוא יסתדר יומיים עם אוכל מוצק ושתייה מכוס. מה שיחסר לו זה לא החלב אלא ההנקה, ואת זה אי-אפשר לשאוב לבקבוק. לגבי הגמילה- אני מבינה שהמצב הוא שההנקה מתאימה לך ומתאימה לו. אז נהדר! מאיזה בחינה זה מפריעה לך? או האם את דואגת לגבי הגמילה? בסופו של דבר כל תינוק נגמל לבד, גם בלי שהאימא עושה משהו פעיל בנושא. בהצלחה! אורית מדריכת לה ל'צה

Dsdp

New member
../images/Emo10.gifלגבי הגמילה

לאחרונה נושא ההנקה קצת מגביל אותי ןלכן איפשהו אני חושבת על הגמילה. חשבתי אולי להתחיל לתת לו בבוקר בקבוק עם חלב רגיל ובערב בכלל להפסיק. אבל המצפון שלי לא נקי סה"כ הוא לא גדול מידי... בקיצור מאוד מתלבטת

תמיד אפשר להפסיק

אם את עוד מתלבטת, אולי על תמהרי להחלטה? לפעמים פתאום קורים דברים בחיים ומחליטים לדחות במעט את הגמילה. לדוגמא: ההנקה מאוד מאוד עוזרת למנוע ולהתגבר על וירוסים, ועכשיו זה בדיוק העונה של שלשולים. לכל אימא יש משברונים בתקופת ההנקה. זה ממש נורמלי. את האימא ואת יודעת מה הכי מתאים לך ולתינוקך. תלכי לפי תחושת הבטן שלך. בהצלחה! אורית מדריכת לה ל'צה

למעלה