שאיבה לפני הנקה

• פותח הנושא Dsdp
  • פורסם בתאריך

Dsdp

New member
שאיבה לפני הנקה

אני חוזרת לעבודה עוד פחות משבוע ומנסה לשאוב כל פעם שיוצא. רציתי לדעת אם מותר/ניתן לשאוב לפני הנקה? זה יפחית את כמות החלב לאותה ארוחה או שזה בסדר? תודה על תשובה מהירה.

1טלטלים

New member
זה בסדר לשאוב לפני הנקה

אם זה יפחית כמות החלב לאותה ארוחה ,לא נראה לי,במיוחד אם עושים זאת באופן שגרתי ,גוף לומד בצורך החדש שנוצר ולהגיב לפי זה ,אך אולי תינוקך יצטרך לעבוד קצת יותר על מנת לקבל אותו.נסי זאת בהנקת בוקר ,שואבים מהר יותר ,זרם טוב יותר... אגב אם את משתמשת במשאבה דו צדדית ,את יכולה לנסות לשאוב במהלך הנקה : צד אחד מניקים וצד שני שואבים.מודה ,בהתחלה זה קצת קשה וצריך אולי עזרה נוספת להתארגנות ...עם הזמן מסתדרים. למה מומלץ?ניצול טוב של גירוי הנוצר ביניקה לעזרה בשאיבה.את יכולה גם לשאוב ,לאחר הנקה ,את השאריות ,גם אם יוצא מעט ,תשאבי ,ברגע זה את מגרה את השד ומאותת שצריכים מעט יותר . שוב דרושים :התמדה וסבלנות ... ראיתי שאת די מחפשת משאבה ,מה קורה עם זה ...הצלחת לבחור משהו? אמא של טל

Dsdp

New member
עדיין לא מצאתי משאבה...

די מיואשת, לא יודעת מה לעשות?! לאחרונה יש לי פצעים בפטמות וזה נוראי כל פעם שהוא יונק. אני רוצה להמשיך להניק אותו לפחות עד גיל חצי שנה (עוד חודש וחצי)ומנסה לא להתייאש, אבל אם אני אפסיק, חבל לי לקנות משאבה באלף ומשהו ש"ח בשביל חודש וחצי. בקיצור ממש בדילמה! (אני מתחילה לעבוד ביום שני)

תיקון קטן..

כמו שאמא של טל ציינה, אם נעשה באופן שגרתי, אכן הגוף ילמד ליצר יותר חלב. אבל אם המטרה היא לדאוג ל"סטוק" של חלב לפני יציאה לעבודה, כדאי דווקא לשאוב מעט לאחר כל הנקה. את כל ששאבת באותו היום תוכלי לאכסן באותו מיכל. יש נשים שלהן יותר חלב בשעות הבוקר. אם אכן כך, תוכלי לשאוב את כל הכמות לאחר הנקת הבוקר. הסיבה שכדאי לשאוב לאחר ההנקה היא על מנת לא לתסכל את התינוק. לאפשר יניקה נינוחה ורגילה ולאחר מכן לשאוב למאגרים. בהצלחה

למעלה