שאיבה בעבודה

oritleve

New member
לא מצאתי את הודעתך

אמא של בן, תודה אבל לא מצאתי את הודעתך. אשמח אם תוכלי לייעץ לי שוב..

oritleve

New member
שאיבה בעבודה

הי לכולם, יש לי שאלה מעניינת - אני שואבת פעמיים ביום בעבודה, כל 3-3.5 שעות (זו התדירות שאני מניקה כשאני בבית). בכל אופן, בזמן האחרון, כל שאיבה לוקחת בערך חצי שעה. זה מתחיל בנסיונות עם המשאבה (ידנית או חשמלית של MEDELA), נסיונות עם היד וחזרה למשאבה. זה נראה כאילו המוח שלי לא משדר לציצים להזרים חלב אפילו שהם מלאים. רק אחרי הרבה זמן והרבה נסיונות החלב מתחיל לזרום בקצב. האם יש איזה פתרון "פלא" לזרז את הזרימה של החלב? תודה, אורית

tune out of everything except your

baby and flowing milk. bring the baby's pajama to work with you and wmell it and think of the baby. turn off the phones and faxes. A few drops of rescue rememdy may help you relax so that the milk can release. roll your nipples between your fingers before you pump. Let me know if that helps.​

לאה_מ

New member
תרגום: אל תחשבי על כלום, מלבד

התינוק שלך וחלב שופע. הביאי פיג'מה של התינוק שלך איתך לעבודה, הריחי אותה וחשבי על התינוק. נתקי את הטלפונים והפקסים. כמה טיפות של רסקיו רמדי יכולות לעזור לך להרגע כך שהחלב ישתחרר. גלגלי את הפטמות שלך בין אצבעותיך לפני שאת שואבת. ספרי לי אם זה עזר לך.

עמית@

New member
אני שואבת בעבודה - ואצלי ה"פטנט"

הוא פשוט לבהות בתמונה שלה כמה דקות לפני שאני יוצאת לשאוב- ולחשוב על הנקה ולדמיין לעצמי את התחושה שלי בזמן שתמר נצמדת לפטמה ויונקת מלוא הפה.. ואז אני מרגישה עקצוצים וכאבים קלים ואני רואה את החלב קולח. מוזר לא?
אבל מומלץ.

oritleve

New member
זה עבד כמו קסם!

לאסתר והבנות, המון המון תודות! הדבר שהכי עזר זה גלגול הפטמות לפני התחלת השאיבה. אחרי בערך דקה החלב התחיל לזרום במהירות. ממש קסם! חוסך לי המון זמן מיותר וכך אני יכולה להגיע הביתה מוקדם יותר ולהיות יותר זמן עם הנסיכה שלי. שוב תודה, אורית

למעלה