שאיבה ביום שני

חששני1

New member
שאיבה ביום שני

שלום ובהצלחה לכולן,
בת 30, לפני שאיבה ראשונה, תיהיה ביום שני, פרוטוקול ארוך, בעיית זרע חמורה, אצלי ממה שידוע הכל תקין ,יש כמה דברים שמטרידים אותי .....
1. ביום שישי, (אתמול) אסטרדיול היה 1390!! האם זה אומר שבוודאות יהיה גירוי יתר?
כרגע אני מרגישה בחילות נסבלות חוץ ממצבי רוח ובאסה ותחושת מלאות זקיקים בבטן אין כרגע משהו מיוחד
אבל שיש גירוי ייתר הבעיות מתחילות אחרי ? או רק אחרי ההחזרה? חוץ מלשתות מים אין לי ממש מה לעשות נכון?
2. נכון לאתמול יש 24 זקיקים בגודל בין 12-22 , שזה בעקרון מאוד משמח (זה יכול להסביר את האסטרדיול לא?), השאלה שלי אם הזקיקים שהיו אתמול בגודל 18 ו20 ילכו לטמיון כי הבנתי שהזקיקים מאוד גדולים אי אפשר לשאוב אותם או משהו בסגנון?
3. השאיבה באסותא ראשון משהו מיוחד שכדאי לדעת? מה להביא? לאיזה כאבים לצפות אחרי? פוחדת קצת מההרדמה........התחושת מלאות זקיקים עוברת שקמים?
4. תודה ובהצלחה לכולכן !!

חששני1

New member
תודה רבה

חיוכים4

New member
עברתי שאיבה ביום שישי - משתפת מנסיוני

הי,
אני עברתי שאיבה ביום שישי האחרון.
קיבלתי עצה לבוא עם גרביים והיא הייתה ממש נכונה (זה הדבר היחידי שאפשר להכנס איתו לחדר ניתוח וקר
)
לי היו יומיים לפני השאיבה 21 זקיקים בגודל 12-20 ואסטרדיול 7500, לבסוף נשאבו 17 ביציות והצליחו להקפיא 14. לא הצלחתי לקבל שום מידע לגבי כמה זקיקים היו אצלי ובאילו גדלים ביום השאיבה. כך שאין לי מושג באילו זקיקים היו ביציות.
במקרה שלי בגלל שלא מתכונן הריון כרגע אלא שאיבה לצרכי שימור פוריות, נתנו דקפפטיל לקראת הסוף שאמור לא לגרום לגירוי יתר. ואכן למיטב ידעתי לא היה..לפחות לא אמרו לי שיש לי וגם לא הרגשתי משהו מיוחד..
תחושת המלאות לשמחתי נעלמה אחרי השאיבה
. היו לי קצת כאבים בבטן התחתונה ונתנו לי משכך כאבים כדי להעביר אותם. זה עזר מאוד.הבנתי שהרבה פעמים שמים נר נקסין בטוסיק בזמן ההרדמה כדי למנוע כאבים בהתעוררות. אני חששתי מהתגובה האישית שלי לנר נקסין ולכן ביקשתי משכך כאבים בצורה אחרת (למרות שבדרך כלל לא נראה לי שאמורה להיות בעיה).
מה שכן, במשך כשמונה שעות אחרי השאיבה חשתי בחילות וזה היה ממש לא סימפטי. אחרי שמונה שעות התחיל לעבור. שתיה מרובה של מים עוזרת. תשאלי אם אפשר לקחת משהו נגד בחילות (אני שכחתי לשאול). היו לי גם קצת כאבים בצידי הגוף במותניים אחרי השאיבה באזור שקרוב לגב. יכול שקשור לתנוחה שהייתי בה. זה גם עבר מהר מאוד.
שיהיה לך המון בהצלחה

חששני1

New member
תודה לך +תרופות למסירה

אני גם היום התבקשתי לקחת חצי דקא בלבד ובלילה אוברטל אז אולי זה באמת יעזור שלא יהיה גירוי יתר.
הנר הזה נשמע לא טוב בגלל , נראה לי שאני גם יבקש משהו אחר...
תודה על המידע הרגעת אותי :)

אגב אני רוצה למסור למי שצריכה תרופות שפתחתי שלא יהיו בתוקף עד הטיפול הבא (אם יהיה בתקווה כמובן שלא:) -
אז מי שצריכה יש לי 500 מונפור ו700 גונל תפנו בפרטי

למעלה