שאיבה בהרדמה מקומית

כגפן

New member
שאיבה בהרדמה מקומית

אני יודעת שיש כאן מספר בנות שעוברות שאיבות בהרדמה מקומית , מכיוון שאני פריקית של שליטה אני מעוניינת גם כן לעבור הרדמה מקומית והייתי מעוניינת לשמוע חוויות. אגב השאיבה מחרתיים ויש 15 ביציות , תודה מראש כגפן.

אני מצרפת לך 2 קישורים להודעות

שכתבתי בנושא. והמלצה אישית - דווקא בגלל הצורך בשליטה הייתי הולכת על הרדמה מלאה. מאוד לא נעים לשכב שם ולדעת שלא משנה מה קורה, אין לך שום יכולות לעשות משהו בנידון.

כגפן

New member
תודה על הקישורים , מירב ../images/Emo39.gif

הבעיה שלי היא שכבר עברתי שני ניתוחים בהרדמה כללית וההתעוררות זכורה לי כטראומה, בלבול , חוסר התמצאות בחלל ובזמן ובעיקר אין אונים, ואפילו היסטריה קלה. מה גם שבעלי עובר דיקור במקביל אליי והייתי רוצה להיות לצידו שהוא יתעורר. המחשבה על כך ששנינו נהיה מוטלים מטושטשים בלי יכולת לעזור אישה לרעה, עושה לי צמרמורת. אשמח לשמוע עוד חוויות, תודה.

ההרדמה המקומית לא בהכרח תביא

אותך למסוגלות לעמוד לצידו כשהוא יתעורר. לא רק ההרדמה מונעת יכולת תזוזה בשעות הראשונות. לפעמים הכאבים הם אלו שמונעים. לי לקח יומיים להתאושש מכל שאיבה ועד שהצלחתי לתפקד בצורה נורמאלית (ובנורמאלי אני מתכוונת לא להתיישב על כסא כאילו הישבן שלך שרוף
). אין מישהו שיכול לבוא איתכם ולהיות לצידכם? היום, כשאני יודעת מה המשמעות של שאיבת 14 ביציות בהרדמה מקומית, לא בטוחה שהייתי עושה את זה בשאיבה ראשונה.

למעלה