האם כדאי לי לנסות לשאוב אחרי שהגוזל סיים לאכול? כי אני מרגישה שהשד לא ריק ובלחיצה יוצאים שפריצים די יפים. איך זה ישפיע על ייצור החלב בעתיד? הכוונה היא לשאוב אחרי הארוחה האחרונה שלו לפני שהולך לישון בלילה.
בן כמה הגוזל שלך? האם את מרגישה שבייחוד בערב ריקון השד לא טוב? ייצור החלב בתקיים בהתאם לדרישה=הנקה או שאיבה. בדר"כ לאחר הנקה אז קשה יותר לשאוב, אבל תנסי. אם את צריכה חלב שאוב אז למה לא, למרות שבבוקר לרוב קל יותר לשאוב כמות גדולה של חלב.
הוא בן שמונה חודשים ושבוע, אוכל מצויין: מוצקים למיניהם ובכלל כל דבר שמציעים לו הולך.גם ריקון השד בערב הוא טוב, פשוט עם המוצקים יוצא שנשארנו עם 2-3 הנקות ביום ואז עד הערב יש מלא חלב. לא ממש יוצא לי לשאוב במשך היום וחשבתי שאולי אחרי שהוא הולך לישון אני אוכל להגדיל קצת את הבנק ההולך ומתרוקן.בבוקר אין על מה לדבר כי הילד החכם הזה רואה את אמא שואבת, מטפס ומנסה להכניס את הראש מתחת למשאבה (בסוף הוא תופס את הבטן ומנסה למצוץ וזה נורא מצחיק ונורא מדגדג..)
במיוחד אם את רוצה למלא את המלאי זה מצויין,אגב בערב חלב מרוכז יותר וקרמי.מה זה אומר לגבייך? אם תתמידי בשאיבה בשעות ערב גוף ילמד לייצר עוד חלב בשעות אלו. תעדכני איך הולך, מצויין שאת ממשיכה להניק ונהנית מכך, אמא של טל
שאבתי כשעה וחצי אחרי שסיים לינוק והגעתי לכמות של 100 CC (גאווה גדולה!!!) לפחות אני יודעת שמחר, כשניפרד לפרק הזמן הארוך ביותר עד כה יהיה לו חלב (אני הולכת להצגה וגם זו גאווה גדולה). תודה על התגובות.