מה סוטה,את מעדיפה אני יציץ על אבי כשהוא מחליף לפיג'מה
ד דם דם New member 17/5/07 #11 מועיל מועיל ../images/Emo45.gif אני זוכר כשהייתי שק עצמות והייתי מתיישב שם באמצע אחחח כמה מרווח היה לי
מועיל מועיל ../images/Emo45.gif אני זוכר כשהייתי שק עצמות והייתי מתיישב שם באמצע אחחח כמה מרווח היה לי
מ מ י ש ה י20 New member 17/5/07 #14 ../images/Emo12.gif ממש אכזרי מצידם... גם להשאיר ממך רק שק של עצמות (מה הם עשו עם הבשר??) וגם בסוף לא לוותר לך על המקום מקדימה?! ממש אכזרים שם...באיפה שאתה גר. אבל מה אני אגיד לך... לפחות היה לך מקום
../images/Emo12.gif ממש אכזרי מצידם... גם להשאיר ממך רק שק של עצמות (מה הם עשו עם הבשר??) וגם בסוף לא לוותר לך על המקום מקדימה?! ממש אכזרים שם...באיפה שאתה גר. אבל מה אני אגיד לך... לפחות היה לך מקום
ד דם דם New member 17/5/07 #16 כולה שיקגו נו בסדר לא שיקגו אבל דומה גם פה יש פרוטקשן ו"מיני" אל קאפונה ומה לעשות הפסדתי בקרב סכינים הם היו שתיים, למרות שיש מצב שזה היה אחד ואני סתם ראיתי פעמיים ( )
כולה שיקגו נו בסדר לא שיקגו אבל דומה גם פה יש פרוטקשן ו"מיני" אל קאפונה ומה לעשות הפסדתי בקרב סכינים הם היו שתיים, למרות שיש מצב שזה היה אחד ואני סתם ראיתי פעמיים ( )
E ebi83 New member 17/5/07 #25 יהיה בסדר... זה יעבור, אז אני רואה ששלושתינו דרומיים ואפילו די קרובים...
E ebi83 New member 17/5/07 #46 מה אגיד ומה אדבר... לא טחון ולא יער, למרות שכן זה אחד מהישובים האלה...