שאט גאן
!

../images/Emo9.gif ואני חייבת לשתף אתכם במשהו../images/Emo70.gif

חברים שלי באו אלי היום בהפתעה והיה לי כיףףףףףףףףףף (לכבוד היומולדת) וגם לפני יומיים הפתיעו אותי (חברים אחרים), אבל היום היה יותר כיף. זהו. שיתפתי:)

דם דם

New member
יואוו יש לך יומולדת

למה את לא מדברת מזל טוב אחחח מזל תאומים שולט.....עוד מעט אצלי נוווווו מזה שיתפת, דברי שפכי נזלי טפטפי מה עשיתם, מה קנו לך

האמת

שהתאריך העברי שלי היה לפני כמה ימים, אבל הרוב יודעים רק את הלועזי. ולא קנו לי מתנות! אני שונאת מתנות! (והם יודעים את זה, למזלי!) ולא נעים לי להגיד... אבל בפסח השנה מסרתי הרבה מהמתנות שהביאו לי שנה שעברה....

דם דם

New member
אה את כמוני

אני גם שונא מתנות זה מביך רצח...ואף פעם לא קולעים לטעם שלי מה לקנות תכלס מה כבר אפשר להפתיע במתנה איזה מתנות למשל מסרת

ebi83

New member
אצלי זה דווקא די פשוט...

תקנה לי דיסק ואני מאושר... או משהו למצלמה ובכלל. ומה זה לא אוהבים מתנות? ואם נותנים לכם כסף במקום?

דם דם

New member
דיסק של מה

מה אתה אוהב לשמוע ומזה משהו למצלמה...עדשת זום,פלאש,תיק נשיאה,חצובה...מה אתה צריך חוצמזה איזה מצלמה יש לך שנדע להתאים (טחון כבר אמרתי) כסף במקום מתנה נשמע סביר יותר...אני נוהג לתת כסף במקום מתנות כשאין לי רעיונות למתנה מישהי, את תראי עכשיו הוא יגיד לנו שיש לו איזה מצלמה של 10000 שקל ככה

ebi83

New member
כמעט כל דיסק של מוזיקה ישראלית...

כל עוד זה לא מזרחי... ודווקא יש לי מצלמה שעלתה משהו כמו 4000 ש"ח, וחסכתי כדי לקנות אותה... לקח לי חצי שנה רק להחליט!

וואו...הרבה...

שרשרת, עגילים, קצף גרגירים לאמבט, בושם, קרם גוף, סלסלה לא ברורה... אמממ לא זוכרת מה עוד. אה ואת הממתקים אכלתי (כבר באותו יום
), ודיסקים הבאתי לאחותי.

ebi83

New member
ואני מצטרף אליו...

לילה טוב חבר'ה... ונפגש במסיבת כיתה

דם דם

New member
עכשיו הוא משעמם

אבל עוד מעט שתבואי לקחת משם בגדים יהיה מעניין

למעלה