שאול

אני אשלח לך אולי יום ראשון

הרבה מבקשים ממני ואני לא נותן סתם תמיד רוב הפעמים אני מחליף קרבות עם מישהו אם יש לך איזה שהוא קרב אני מוכן להחליף איתך אני לא יכול לשלוח לך סתם ככה כי אז יבואו עוד עשרה אנשים ויבקשו ואז ישגעו לי את המוח אם אני אסכים לשלוח לך בלי שתשלח לי קרב אז אני לא אצע מהסיפור הזה ויבקשו עוד ואתה תתרגל לזה שאני שולח לך כל יום קרב ואני לא רוצה שתתרגל ותבקש ממני כל הזמן אני מוכן לשלוח לך את הקרב בלי שתשלח לי אבל תבטיח שלא תבקש שוב עוד קרבות תוכל לבקש מדי פעם אבל לא כל יום ולא כל שבוע ושזה לא יהיה הרגל כי אני עד שאני מחפש ועד שאני מוצא את הקרבות ואז שאני מוריד אני נותן אותו כאילו מתנה זה כמו אחד שעובד בחינם למישהו עושה לו את העבודה אני מבין שאתה בסך הכל ביקשת את הקרב אבל אני רק אומר לך שלא תתרגל לזה ושביום ראשון אני אשלח לך צור איתי קשר באיי סי קיו ICQ: 132458401

in your house

New member
אתה יכול לשלוח לי את זה ביום שישי..

בערב? ואם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את רויאל רמבל 96 אבל זה רק מהקטע שמייקלס נכנס

אני יכול אולי מחר בערב לשלוח לך

הרויאל ראמבל שאמרת הוא נמצא בקאזה

shaikn

New member
שאול כנס

לאיזה סרבר במירק אתה מתחבר כדי להוריד את האירועים של הWWF לא חדר סרבר

לשאול

האם אתה יכול להעלות לאתר שלך את הקרבות: sting-goldberg sting-flair sting-cactus jack אמרת שיש אותם במירק אבל אני עדיין לא מצליח להוריד בזה אז אם יש לך אתה יכול להעלות אותם?? Big Popa Pump

אני אנסה

כמו שאמרתי אני מוגבל ל-20 מגה בייט לקובץ להעלות ושלושת הקרבות האלה הם מעל 20 מגה בייט אבל יש שרת אחד שאני אנסה להעלות בו ואולי אני אצליח אני ברגע זה מנסה להעלות אותם

shaikn

New member
שאול כנס

כשאני מנסה להכנס לחדר של ההורדה הוא כותב לי שאני צריך קודם לעשות רג´יסטר לניק שלי מה אני יעשה עכשיו?

shaikn

New member
שאול כנס

וואלה סוף סוף הצלחתי לכנס לחדר שאמרת לא לישראלי אלה לבינלאומי יש שם המון אירועים ראיתי אבל המהירות הורדה נמוכה הורדתי קליפ של קיד רוק על הWWF המהירות היתה 10K ותגיד אמרת שהצלחת להתחבר לחדר לא? פשוט את הסיסמא שלך תכתוב בEDIT של הדאל נט כך תכנס ישר לחדר בלי בעיותמ כי בישראלי יש אירועים ישנים ולעומת זאת בבינלאומי יש המון וחדשים.

למעלה