שאול שפי יקר

שאול שפי יקר

ראשית גמר חתימה טובה לכולם ! שאול שפי יקר :הדברים אינם מופרחים דמי החברות לאגודה למרחף מתחיל (שנה ראשונה לחברות באגודה ) יקרים יותר משנה שניה והלאה ואתן לך דוגמה :כאשר ביקשתי להצטרף כחבר לאגודה לפני כ - 3 שנים ביקשו ממני 1400 ש"ח כחבר חדש בעוד שבשנה השניה והלאה אשלם כ - 800 ש"ח ( אל תתפוס אותי במספרים מדויקים על השקל ) מה שלא מובן לי אם בשנה הראשונה אני מקבל יותר שרותים ממי שחבר כבר 4 שנים ? או כפי שאתה טוען כולם משלמים אותו דבר אז מה משהו מהמשרדים עבד עלי וניסה לשלשל כמה שקלים לכיסו בהתנדבות ? גמר חתימה טובה לכולם .

מרחף יקר מאד מאד!

"מרחף להנאתו" יקר! מתשובתך, שאינה מתייחסת לאף לא אחת משאלותי החוזרות אליך, ניתן להסיק שאתה לא רק "מרחף להנאתו יקר" אלא "מרחף להנאתו יקר מאד מאד!": נראה שאתה מרחף להנאתך על חשבוננו כבר 3 שנים מבלי לשלם דמי חבר! (כמובן שאיני יכול לבדוק זאת כל עוד אתה נשאר אנונימי, אני מסיק זאת מניסוח תשובתך). לא הייתי בועד לפני 3 שנים, וזה אפילו לא מענין אותי מה היה אז. עניתי לך לגבי רישום השנה, ואתה לא טורח לבדוק (טופס הרשמה נמצא באתר, קישור מהפורום) לפני שאתה מטיח "עובדות" לכאורה, וגם לא טורח להתייחס לתשובתי. נראה לי גם שזה בכלל לא חשוב, מכיוון שבכל מקרה תמצא תרוץ למה לא לשלם, כשאתה יכול "לרחף להנאתך" על חשבון אחרים. יותר מזה: איך אתה מעיז (תחת מעטה אנונימיות) להאשים את אנשי הועד או מי שהיה אז במשרד בשלשול כסף לכיסם? יש לך עובדות: לך ותגיש תלונה במשטרה. אין לך: שתוק! יש גול למה שאנשים שעושים את מחויבותם שהתנדבו אליה צריכים לספוג! .

למעלה