שאולקהההה

שאולקהההה

אני בחרתי ממבחר הכובעים שהצגת לפני את מספר 5 למרות שאני ממשיכה בחיפוש אחר הכובע המיוחד שיתאים לנדנדה המתאימה. מנסה לצרף את אוסף הכובעים שמדדתי לי היום רק טוב!!!

שאול4

New member
ראית רק חלק מהסחורה!!

אציג בפנייך את החלק השני מאופנת הכובעים של שאול ב.ע.דדדד

שאול4

New member
היכן תמצאי שרות כזה!!

• "העושה מצווה אחת קונה לו פרקליט אחד" (משנה, אבות ד יא).

שאולקהההההה ../images/Emo3.gif

אמממ לא יודעת היכן אמצא, לא חיפשתי בחנויות אחרות מדדתי ומדדתי שעוווווווות כרגע הכי מוצא חן בעיני הוא מספר 6 וד.א. מה בקשר לנדנדות?? לא מקשטים אותן גם?? רק טוב!!!

לילה טוב לכולםם../images/Emo140.gif תגיד שאול

אני גם יכולה להזמין לי כובע? אם כן אני מזמינה בידיוק את הכובע שהוא מספר... < < 2 ואשלם לך במקום בכסף בשווי כסף משהו שיצא היום מהתנור עדיין לא לוטש. לו רק ידעתי. לו רק ידעתי להגיד- אהבתי! עוטפת עצמי בשתיקה רועמת אוטמת כל הפרצות- מהלכות בי כאילמות טווה וחורשת... נמרצות.. לו רק ידעתי... להגיד אהבתי,אך... עודני מתחפרת בדממה ואולי... יהום בי סער על מפתני ידהר כנער ונחשול של נהמה יציף כל חוף בתדהמה. לו רק ידעתי... לו רק ידעתי להגיד- אהבתי. גחליליתושששש ראית איך כולם דואגים למשושים שלך? דרך אגב בקובץ שולחת לך את החייט רק כבר לא יודעת יש לי הרושם שהוא לא בא לבד.(מזהה מהתמונה עוד דמויות?) מה את חושבת? לילה טוב לכולם

חן (*_*)

New member
ככה עושים פנינת? נדחפים לפני?

וחוץ מזה, גם לי יש שיר על - שתיקה אולי זה הסתיו - שלוותו הגלומה, אפרורית עננים, ערומים השדות - נשמתי שותקת. אולי זו העיר - כבדת תנועה, שאון הרכבים, רחש אדם - רק נשמתי שותקת. אולי זה אתה - עיניים קרירות, רוחב לב, נוחות חמימה - ונשמתי שותקת. אולי זו אני - פרנסה בטוחה, דום התשוקות, אפס תקווה - והנשמה........ שותקת.

שאול4

New member
פנינל´ה, אני טוב, בכתיבת שירים.

צעקתי אליך, לא עליך, צעקתי כי הטרפת את חושיי, חשפת מתוכי את כל מאוויי, עוררת בי את הפראיות הקדמונית שהיתה בי טמונה, שכל השנים הורדמה....נשכחה....קהתה.... צעקתי כי גרמת לתשוקתי להתגלות שוב, כי חשתי שוב במגע של אישה אהובת, צעקתי כי אותך כה אהבתי, וממגעך בי ....השתגעתי, אותי היא הלהיבה....הרטיטה... הטריפה.... צעקתי אליך היתה צעקה של תשוקה, של חשק אדיר, מלא תאווה... ואז....נדמה לה צרחתי....

יודע ש...

New member
חחח חבר´ה החדר האטום למעלה../images/Emo20.gif

או שזה החדר האינטימי או שזה לא זוכר איך קוראים לו אבל תהנו לכם חבר´ה בריאות וכייף

שאוללללללללל../images/Emo140.gif

מה זה צעקת עלי ולא אלי? חחחחחחחחח איזה מילים,איזה מילים כתבת. גם לי יש מילים שכתבתי פעם .... תבערה מילים,מילים,מילים... רוצה לראות כבר מעשים! לראות את עיניך היוקדות, לחוש את שפתיך...על שפתי הבוערות, אהיה בפניך עטויה בשכבות אצית לסירוגין אותך בלהבות. וככל שתבער...ותבער בך האש, תושיט אלי היד...תרגיש ותמשש. כשאפתח את שערי, תבוא כולך רוגש, תקיש על המפתן,תמתין ותתרגש, וכשתעביר בי הרטט, ותדביק אותי באש, נתמזג,נתגושש, נבער יחדיו מאש, עד שתשכח...ותשכח האש. עדינה-ו אתה יודע ואתה יודע ש... אני מחייכת כעת כל הדרך אל הבנק מהמילים שלכם והפירגון.

פנינושקההההההההה ../images/Emo25.gif

כן כן ראיתי את הדאגה וגם הרגשתי אותה. ובהחלט ראיתי את הציור אפילו הוצאתי לי אותו והגדלתי לי ומצאתי לי שם כל מיני. ואם כבר....... אז...... אני דווקא חושבת שאת יודעת להגיד יפה את המילה ההיא שכולכם כל כך אמממממ איך אומרים אותה..... אוהבים להגיד רק טוב!!!

למעלה