שאוורמה "השמן"

שאוורמה "השמן"

בזמן האחרון צצו כמה שווארמיות של "השמן". הראשון היה בירושלים, אחד קטן ומצויין, אבל מאז שהתפרסו לרשת- המצב לא חביב. כרגע חזרתי עם 2 לאפות עם שווארמה מיקס (חצי עגל וחצי טלה) , בקבוק זכוכית קטן של קולה וכוס לימונדה, ולתדהמתי נפרדתי מ- 86 ש"ח. הזוי, אה? והטעם? נכון שעל טעם ועל ריח אין להתווכח, אבל באמת שממש לא טעים (לא כזה טעים שהמחיר יצדיק את הטעם...) קיצור- מבחינתי... אכזבה. אני קניתי בישפרו סנטר במודיעין.

פנומן 72

New member
ואני התחלתי לעשן סיגריות "הסרטן" ...

איזה שם מטומטם זה "השמן" לשווארמה ? ...

פנומן 72

New member
לא עדיף "הבריא"

אבל ממתי נותנים שם למוצר אשר חושף את החסרונות שלו ? שייקראו לעצמם "שווארמה אגדה", או "שווארמה גן-עדן", אבל "שווארמה השמן" ? חחחחח זה כמו שבחורה באתר הכרויות תכנה את עצמה "העקומה". זה לא נשמע לך הזוי ?

noa555555

New member
דוקא נראה לי שהרבה יקבעו איתה

מהבטחון שהיא עשתה את זה הפוך על הפוך
. לפעמים כמה הזוי ככה יותר טוב. אתה לא זוכר את פיצה "הסובל" באבן גבירול? הפיצה הדקה הכי טעימה נכונה וכיפית שהיתה בזמנו בתל אביב? הוא היה מלא כל הזמן. מה איתו היום?

noa555555

New member
אני זוכרת אותו ממש טוב,

איש מצחיק כזה, שלא דופק חשבון לאף אחד, מצידו שילכו כולם לעזאזל, הוא אומר לכל אחד בדיוק מה שהוא חושב עליו. יש לקוחות שזוכים אצלו לכבוד וכאלה שהוא יצפצף עליהם. וכולם מתים עליו לגמרי בגלל הכנות הכובשת שלו. הוא איש מצחיק וחמוד אמיתי. אם תעבור פעם באבן גבירול חפש אותו גם הפיצה טעימה מאוד, טרייה מאוד , פשוטה, בלי פלאברות, ואל תבקש תוספות כי אין. פיצה דקה.

noa555555

New member
וכדי שלא תחשוב שהמצאתי את הפיצה הזו:

הרי לך קישור, כהרגלי בקודש.

noa555555

New member
וגם פה כתוב עליו בהמלצה חמה מאוד.

ויש עוד הרבה חומר על פיצה "הסובל " בגוגל. נראה לי שהוא עדיין קיים.

למעלה