שאגע...

שאגע...../images/Emo16.gif

נגיעה. מילים שאני אוהבת חמלה. מעוף. כאוס. אלם. בריאה. קסם. ניגון. תיקון. ואתה. שכתבו לי אותך ברוח. יש בתים שמתפוררים מבדידות.

הלנה יקרה!!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. הנגיעה שלך מיוחדת היא. אין ספק שיש בתים שמתפוררים מבדידות, אנחנו לפעמים מחוייבים דווקא ברגעים של התפוררות לשמר את אותם אחדים מבל יתפזרו להם כך. רק טוב!!!

גחלילית זוהרת../images/Emo24.gif

גחלילית יקירה ! תודה. ב-אמת. נדיבות רוח. וטוב לב. מחזירה, מעט בכוס קפה...מילה. שיחה. הקשבה. אהבה. אל היופי שאת מקרינה.

אופה3

New member
שלום וברוכה הבאה, ועכשיו אחרי ששתית

כוס מיץ צוף, ואכלת עוגיות, את מוזמנת לקוראסונים חמים ולשוקו חם, ולהתכבד בשלל עוגות, וגם להצטרף לפינה החמה שאצלנו כל טוב , והבדידות היא לא טובה, בכל אופן פה בפורום אנחנו לא בודדים האופה

אופה3

New member
היי הלנה, אני בת ולא בן, אבל בכל זא

תודה על המילים שלך כל טוב וברוכה הבאה לפורום בלי בדידות האופה

ל-../images/Emo12.gifאופה 3

סליחה ל-אופה 3 שהיא בת... ושוב, ושוב, תודה... לפעמים, קצת בדידות... עד שמגיעים לכאן. ואת.

חן (*_*)

New member
הלנה היחידה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, שמחה לראותך כאן קראתי אותך פה ושם במהלך שיטוטי הפאסיביים בפורומים השונים ואהבתי את יכולת הביטוי של לאמר כל כך הרבה, בכל כך מעט מילים. אהבתי!

ל-חן../images/Emo23.gif

חן יקירה {כמה מעט שאני כותבת את זה } תודה שב-אמת. תודה שאת... נדיבות רוח שכזו. ורגישות שבינות. ונתינה של אופק.. תודה...

למעלה