שאאלום...

Angi J

New member
שאאלום...

אני בת 20... (דו) בקטע של נשים יותר משנה.. הייתה לי חברה רצינית מספר חודשים.. והסתרתי את זה בלי בעיות מהמשפחה.. עכשיו רציתי לדעת מה לעשות או איך לגשת לאמא ולראות איך היא מקבלת את כל העינייין הזה של זוגיות שבין 2 בנות.. לפני כמה ימים ישבנו יחד וצפינו בTV היא ראתה בTV קטע שבת מנשקת בת על השפתיים (נשיקה פשוטה לא ממושכת ) אני ראיתי את זה אבל התעלמתי.. (המשכתי בעיסוקי..) אז היא אומרת לי.. "זה מגעיל שבת מנשקת בת" אני נכנסת לשוק כשהיא אמרה לי את זה.. לא יכלתי להוציא מילה.. פחדתי שהיא בוחנת אותי או משהו.. אז התעלמתי כזה.. אבל עכשיו בדיאבד אני מצטערת שלא זרמתי עם הקטע כדי לראות מה היא באמת חושבת על המצב הזה... מה אתם אומרים.. איך אני יכולה לבחון את אמא ואת העמדות שלה בקשר לזוגיות של בת ובת.. יום טוב

יעל Y

New member
קיבלת רמז 'קל ' לעמדותיה.

לפעמים עמדות בנושא מסוים קשורות לדמות בכלל: לרמת פתיחות, למודעות, לידע, לעבר, לחינוך... את רוצה 'להכין את הקרקע' לקראת 'יציאה מהארון'? הסיטואציה שקרתה לכן אומרת עליה אבל גם עלייך... יעל

Angi J

New member
אמ..

לצאת מהארון לא נשמע לי בכלל בנושא המשפחתי שלי.. אבל רציתי לדעת .. באופן כללי.. מה היא חושבת על זה.. אני יודעת שהיא לא מקבלת דברים שונים מהנורמה.. היא כבר רוצה לראות את הנכדים שלה לוחצת עלי.. (ואני בת 20 ) כנראה שמה שרציתי זה לפתוח שיחה על הקטע הזה.. אני לא פתוחה עם אמא בכלל.. כנראה שהייתה לי הזדמנות לפתח את הנושא ולדעת לעומק מה היא חושבת על הנושא אבל כנראה שפיספסתי את זה.. אני מפחדת שאם אני יתחיל לדבר עם הנושא היא זאת שתחשוד..

יעל Y

New member
לפני האיך חשוב לשאול אולי למה?

אם הרצון להימנע מכל חשד כל כך ברור תנסי לבדוק באמת ממה נובע הרצון לגשש. יעל

טליאמתי

New member
מסכימה עם יעל...קודם תבררי עם עצמך

מה את רוצה. לצאת\לא לצאת\לבדוק 'עקרונית' מה אמך מרגישה אל הנושא... לדעתי, רק אחרי שתדעי מה את רוצה תוכלי ללכת הלאה. וגם אז כדאי להשקיע מחשבה בצפיות שלך מהתגובות והאם הן מציאותיות מתוך הכרתך את הנפשות הפועלות. יום נעים...טלי.

rachel185

New member
טלי צודקת ו.....

אני חושבת שאם את סגורה על עצמך, אז תהיי שלמה עם זה. יש הורים שלא מקבלים שונים וחריגים, וילדים שדעת ההורים קריטית עבורם סובלים מכך. הרי את לא צריכה לברר את עמדתה בנושא באופן עקרוני, משום שאת כבר יודעת אותה. לא? אז אל תסווי את רצונך האמיתי, שהיא תדע ותקבל במסווה של " בירור עמדות". יש לך 2 אפשרויות: אחת, פשוט לספר, הורה שאוהב את ילדיו צריך לאהוב אותם באשר הם.ונכון שזה הלם למשפחה, אבל עם כל דבר משלימים בסופו של דבר ומשך הזמן שזה אורך תלוי במידת הרצון. שתיים, אם את יודעת שאין שום סיכוי שבעולם שזה יתקבל במשפחתך, אז אל תספרי אבל יחד עם זאת גם אל תרגישי שבוחנים אותך, כי אני מבטיחה לך שזה לא כך, הרי אלא שיש להם פובייה מהומואים ולסביות לעולם לא יחשדו בילדיהם כי הם כאלה שבדר"כ גם מעדיפים להתעלם ולהדחיק מחשבות כאלה שמא הן יהפכו למציאות. לא כולם פתוחים, אבל בכל זאת אל תפחדי להיות מי שאת. בהצלחה.

למעלה