שאאלום

שאאלום

אחרי שיחה מעניינת עם מנהלי הפורום באחד המפגשים, וההזמנה לבוא לכתוב פה יותר. הגעתי למסקנה שמה שבעצם דרוש לי זה רק שינוי הניק, כדי שהגרוש החביב שלי לא יקרא אותי גם כאן. אז אהלן. אני שיהיה חמוטל (שום דבר אחר לא היה פנוי). אני קוראת אתכם כבר די הרבה זמן, ומאוד רוצה להגיב למה שאתם כותבים, ולפעמים גם להתייעץ או לשפוך את מה שיושב כבד בלב. אז עכשיו אני יכולה. התגרשתי לא מזמן. מאוד מאוד מאאאאוד שמחה על המהלך. חופש! הגרוש מאמלל אותי בכל דרך שהוא יכול. אני מנסה בכל כוחי למצוא דברים טובים ומשמחים ולא ליפול לבאסה. לרוב זה הולך לי, אבל לאחרונה לא כל כך. אני באמת מרגישה לפעמים שאני מאבדת את שפיות דעתי. לאחרונה כל שיחה איתו מוציאה אותי משלוותי (ויש לי שלווה בדרך כלל) ומסתיימת בזה שאני מתערערת לגמרי ובוכה. חברות עוזרות ותומכות אבל אין לי חברות גרושות שהיו במצב שלי, ואני מרגישה די לבד בעניין הזה. מאמינה שהדברים יסתדרו לאט לאט ויהיה בסדר. אז ספרו משהו מצחיק

ye44

New member
תגידי אנחנו צוות הווי ובידור ? ../images/Emo3.gif

תעברי ל SMS זה יחסוך לך מועקות וקחי פעם ביום רגיעון של הדס זה יקל עלייך . תתנחמי בזה שלכל הגרושות פה הXים עושים להם ת'מוות ,אז צרת רבים חצי נחמה
אנחנו פה בשביל לנגב לך את הדמעות .תמשיכי לבכות זה בסדר זה מפתח את הריאות
ברוכה הבאה מעכשיו הטלנובלות מאחור

פלקירה

New member
איזה כיף, הרמת לי להנחתה

הי לך ולכולם, אני מהפורום השכן של הגרושים והגרושות הלא צעירים (בגיל 37 לקרוא לעצמי צעיר נשמע לי קצת לעשות עם עצמי חסד.). בנוסף לחולשות האחרות שיש לי, אני גם חלש בבדיחות וסיפורים מצחיקים אין לי ממש בקנה. אבל, יש לי בלוג חדש
, שהוא לא באמת בלוג, ואני סתם מבלף בעניין הזה. זה רומן שכתבתי, ויש בו אני חושב כמה רגעים חביבים שיעשו לך ואולי גם לכם/ן, יתר הגרושים והגרושות הצעירים שמסתובבים בפורום הזה נחמד. אה, זה המקום לאזהרה. אזהרה: הגיבור הוא גרוש בן 43, ובסוף הרומן אם אני זוכר נכון הוא מגיע ל-44. מבין את הבעייתיות. ובכל זאת. אזהרה 2: לא יצירת מופת. רחוק משם. ביקורות שליליות כבר קיבלתי מ-6 הוצאות לאור שדחו אותי בנימוס. אז אם אתם לא אוהבים אני לגמרי מבין אתכם, אבל אני כבר פחות או יותר יודע שש"י עגנון אני לא. סתם סיפור כיפי. והוא מתחיל בבלוג עם שני פרקים ראשונים. מקווה שהלילה יעלו עוד שניים. מקווה שתיהנו. וחוץ מזה, לגמרי לא לצורך התחנפות, יש לכם/ן פורום אחלה שבעולם. המון המון פרגון ותמיכה, יפים/ות אתם/ן. לפעמים נדמה לי שאותנו הלא צעירים/ות הציניות קצת. השחיתה. עדיין, אני חייב לומר, גם אצלנו יש הרבה אנשים טובים. ככה זה באמצע הדרך. תודה, אם תתנו צ'אנס אני אשמח לאללה.

זה אומר

שאני צריכה לעבור לפורום השני????? אוי ויי! אאוצ' גמאני כמעט 37 (בעצם 27...פולניות לא מסגירות גיל אף פעם!) ומרגישה עדיין צעירה- מה נסגר איתך? רק התחלנו את החיים. ולגבי הסיפור- מבטיחה להקדיש לו זמן. בהצלחה !

פלקירה

New member
התפקשש הקישור

כמובן שאנחנו צעירים בנפש. את זה אני יודע ואת יודעת. אבל לכי תספרי את זה לגרושה בת 30. ואני מוסיף את הקישור מחדש. חוץ מזה עלו לבלוג עוד שלושה פרקים. זה כבר חמישה בסך הכל. חתיכת פרויקט.

תודה

מבטיחה לקרוא ולהגיב. בכל מקרה- מה שאתה כותב מתחיל לעשות לי "רגליים קרות"- האם זה אומר משהו לגבי גברים שפוגשים גרושות בגילי????
ו"צעירים בנשמה" נשמע כמו תירוץ עלוב לכאלה שהם עם רגל אחת בקבר.

פלקירה

New member
זה לא אומר כלום

כבר איבדתי כל אמונה ביכולת שלי להבין משהו בעל משמעות על כל עולם הדייטינג. חוץ מזה שהוא מטורף לגמרי.

מסקנה:

לפרוש בשיא!!! אני לא עושה דייטינג ומצבי למעשה לא גרוע כלל וכלל- ממליצה לך בחום לנסות!

הללללו!!!!!!! גם אני פה למרות גילי

כי אמרו לי שגם צעירים בוותק הגירושים מתקבלים פה יפה - וצדקו.

רבי, כומר ובלונדינית...

מחפשים בדיחה במטוס? מספיק משעשע?
טוב,אני עשיתי את היומית שלי אז איך אומרים - נו..שיהיה חמוטל
ברוכה הבאה!

rrredshay

New member
רוצה משהו מצחיק?

מכבי תל אביב.......
חח השנה הם יותר ממצחיקים... יאללה אני לא יודע עם איזה מהמנהלים דיברת, אבל בטח הם הזהירו אותך כבר מYE... קחי כיסא, תתרווחי... בעצם לא... לכי תכיני קפה ותחזרי..
ברוכה הבאה

ye44

New member
אני שם לב שהתעוררת מוקדם מה קרה

אוליץ' עשה לך נדודי שינה

rrredshay

New member
חח יש כאלה שעובדים....

חוץ מזה האדרנלין מבלגרד עוד לא עבר...

ye44

New member
אתה יודע אייך אומר מנהלנו הדגול מר וינס

מי בכלל זוכר את הסגן של בר כוכבא

במקום לריב על

כוס קפה תארגנו על האש....מה יהיה הסוף איתכם? אל אל הפועל. יהיה בשר אדום אדום?

rrredshay

New member
אדום אדום, זה נבלות למתקדמים...

הוא אוכל רק בשר של דוגמניות... פנקי אותו בכנפיים ונקניקיות... יאללה שבת על האש הולך מצויין.

למעלה