שאאלום שלום פורום ביצ'מש! מה נשמע? איזה יופי.. היי שיר! היי עינב! מי עוד פה? מזהים אותי? :)
O olly v New member 4/1/05 #1 שאאלום שלום פורום ביצ'מש! מה נשמע? איזה יופי.. היי שיר! היי עינב! מי עוד פה? מזהים אותי?
B BabyGirlNicky New member 4/1/05 #2 שלום גם לך.. ספרי לנו קצת על עצמך OLLY V מאיפה את? בתכמה את? ד"א גמני חדשה!
O olly v New member 4/1/05 #3 חיחי אני מבית שמש , ביצפר ברנקו וייס , עוד מעט בת 16 . ואת "בייבי גירל ניקי" ? ספרי לנו על עצמך....
B BabyGirlNicky New member 4/1/05 #4 אוקיי אז ככה אני בת 15.. לומדת גם בברנקו..באותה כיתה כמו את.. יא איזה עולם קטן!!
ב בֶל New member 6/1/05 #12 שלומשלום לשתיכן! זאת אלכס נעים מאוד (מיא 4 כאילו?? ) הציטוט שלך קשור במקרה לראובן המורה לאנגלית (פוקס בייבי..)? מזכיר לך משהו שירן?
שלומשלום לשתיכן! זאת אלכס נעים מאוד (מיא 4 כאילו?? ) הציטוט שלך קשור במקרה לראובן המורה לאנגלית (פוקס בייבי..)? מזכיר לך משהו שירן?
S shiroosh999 New member 5/1/05 #7 אולגה בובע! שנים שלא ראינו אותך, ועוד פה. סתםם חולה עלייך. בורכה הבאה, מקווה שתהני פה.
S shiroosh999 New member 6/1/05 #11 הוא כרגע שואף.... לנסות לנשום בלי המכונת הנשמה שאנחנו מחברים לו, אפילו לאכול הוא לא אוכל, האחות מאכילות אותו מהאף. וגם הן עוד מעט יפרשו, וטאז הוא ימות מוות איטי וכואב.
הוא כרגע שואף.... לנסות לנשום בלי המכונת הנשמה שאנחנו מחברים לו, אפילו לאכול הוא לא אוכל, האחות מאכילות אותו מהאף. וגם הן עוד מעט יפרשו, וטאז הוא ימות מוות איטי וכואב.
S shiroosh999 New member 8/1/05 #21 לאאא שהיא לא תתפטר, היא תישאר, אנחנו נלך. או שתפרוש לןטובת פורום אחר.