שאאלה...

o r e l i

New member
שאאלה...

מיישו יכול להגייד לי מתיי חוזר גיבוורים? וכמה פרקיים הוכליים להיוות..בגלל כל השביתה הזאתיי..

supercoconut

New member
תשובות

העונה שלישית[המשך עונה שניה] תצולם כשהשביתה תגמר, ולא הייתי אומרת שהיא תשודר לפני אוגוסט~ספטמבר. לא יודעים כמה פרקים הולכים להיות,אני אנחש ואומר שאם זה היהיה ההמשך לעונה שניה אז 12~13 ואם עונה שלישית אז 24. וד"א-דייייי כבבבבררררר לככתתתווווובבבב ככככככההההה זזההההה מממצצצציייייקקקק לללעעעייייןןןן

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo207.gifשאלה\תהייה

אוקיי, אז אני מצטערת אם כבר דיברתם על זה פשוט זה משהו שחשבתי עליו כבר מזמן ולא ממש ברור לי.. החברה הייתה צריכה את קלייר בשביל הדם שלה, נכון? בעוד שבמשך 30 שנה אדם הוחזק אצלם. למה הם לא לקחו את הדם של אדם? הרי יש לו אותה יכולת כמו של קלייר, נכון? או שפיספסתי משהו?

LeAnnDylan

Well-known member
לא פיספסת משהו

כבר דיברו על זה כאן, אפשר לקרוא לזה חור בעלילה אפשר גם להניח שהחברה לא ידעה שהדם שלהם יכול לרפא אחרים. אבל חוץ מזה ניתן להבין גם שאדם לא בדיוק שיתף איתם פעולה בזמן שהוא היה כלוא שם. כשהראו את הפרקים שפיטר כלוא שם איתו היה ניתן לראות שלא מתייחסים אליו, ואף פעם לא נכנסים אליו, לשום מטרה. אאל"ט אמרו שכלאו אותו שם וזרקו את המפתח כדי שלא יוכל לצאת. לכן פיטר היה היחיד שיכל להוציא אותו משם.

Billy Shirs

New member
אז איך הם האכילו אותו?

אדם אף פעם לא אמר שמרעיבים אותו, למרות שהוא כנראה יכול להתקיים גם בלי אוכל. אבל איך האוכל מגיע אליו?

LeAnnDylan

Well-known member
כמו שמכניסים אוכל לאסירים

לא פותחים את התא ונותנים להם אוכל, כנראה יש חריץ מיוחד בדלת\קיר\וואטאבר להכנסת אוכל, אם הכל הגיוני ורק זה לא באמת שהז לא צריך לעצור אותך

Billy Shirs

New member
נרג.../images/Emo58.gif

אדם המסכן. מאיזשהי סיבה כולם כולאים אותו כל הזמן.

../images/Emo58.gif

עצוב לי עליו.. אני לא יכול לחשוב על (כמעט) שום אדם שמגיע לו עונש כזה.. כבר היה עדיף שהירו היה הורג אותו (כורת לו א תהראש). אגב, אדם אמר שהיו הורגים אותו אם היו יכולים, אבל מצד שני הוא אמר שאם הוא מאבד את הראש אז הוא מת, אז למה לא כרתו לו את הראש או משהו? גאד, יש בסדרה הזאת כ"כ הרבה חורים.

Billy Shirs

New member
כן, זה אחד החורים הגדולים.../images/Emo58.gif

בכל מקרה אני מקווה שיחזירו את דיוויד אנדרס לסדרה... מישהו יודע באמת מה הולך עם זה? כי אם אדם לא יחזור העונה השלישית תהיה הרבה פחות טובה:\

עוגיה12

New member
שאלה

מי זאת חנה? אני קוראת עכשיו את הקומיקס ויש שם איזה חנה שהיא יהודייה [חח...]

LeAnnDylan

Well-known member
האנה גיטלמן

היא הופיעה בעונה הראשונה לכמה פרקים. אם את זוכרת היא אמרה לטד מה החברה עשתה לו ויחד עם מאט הם החליטו לנקום. בפרק 5 שנים קדימה (1X20) רואים שהיא מתה, אך כיוון שהעתיד הזה לא התרחש לא ברור כרגע לאן היא נעלמה. אולי היא תחזור אבל אני בספק.

LeAnnDylan

Well-known member
לא כל מה שבקומיקס מקביל למה שקורה בסדרה

אם התסריטאים ירצו להחזיר אותה היא תחזור בלי קשר לקומיקס

AgeGen

New member
היא מתה. (ספוילר קומיקסים)

יש -4- ארבע!!! FOUR קומקסים שקרואים The Death of Hana Gitelman או יותר נכון הגוך שלה מת וה"נשמה" שלה חייה באינטרנט. אבל זה נכון שהיוצרים יכולים לעשות מה בראשם, כי בסידרה עם מסע בזמן ודברים כאלה, הכל אפשרי מבחינת קנוניזציה.

dorbr

New member
The Death of Hana Gitelman ../images/Emo58.gif

כשחנה קפצה עם הלווין הגוף שלה אכן נשרף אבל הראו שהמהות שלה עוד חיה. כשדמות מדברת עם דמויות אחרות ומשפיעה על העולם בדיוק כמו מקודם, היא לא מתה. חנה חיה בדיוק כמו שאדם עדיין חי וכמו שסיילר היה חי כשהוא היה חסר כוחות וקרא לעצמו גבריאל והתנהג כאילו הוא קבר את העבר.

AgeGen

New member
השחקנית לא תחזור

גם היא וגם היוצרים אמרו את זה.. לפחות לא בדמותה. אבל בכל מקרה היא יותר מידי עסוקה ב Evolutions. אם יכניסו אותה לעלילה הראשית זה סתם יסבך את העניינים.

למעלה