שאאאלום :)

MerlinTheWizard

New member
כן אחי אני רציתי לא להגיב פשוט

כי אנחנו לא רוצים לדבר על הג'ינגה שלהם.. סתם חברה רסמי הג'ינגה שלכם מוזרה אבל כל קבוצה והסגנון שלה אין מה לעשות זה פורום קפוארה לא פורום אבאדה או קורדאו או ג'ינגה או סול דה... וכ"ו

danihell7734

New member
הרי זה ידוע

שקורדאו מתמקדים רק באקרובטיקה. אתם מוציאים את עצמכם מטומטמים כל פעם שאתם מזכירים שטויות כאלה,אז למה?

jennie 00

New member
סליחה אבל...

כול מי שאומר שקורדאו זה רק אקרובטיקה כ"כ טועה הוא לא יודע אפילו כמה...

jennie 00

New member
חחח אני יודעת...

שירשרתי תחת התגובה שלך אבל לא הגבתי אליך אלא בכלליות חחח אני יודעת שהיית ציני

Repolho

New member
באמת?!

אני לא ידעתי שמשחקים יונה רק כשמישהו מת או הולך,מוזר...זה משהו חדש? *סולואים ביונה?..לא כלכך זכור מתי יש איזה שהיא הגדרה לסולו בקפוארה חוץ מבהופעה-SHOW... הרי כל הרעיון של משחק היונה הוא שיתוף הפעולה בין הקפואריסטים..וזה כבר לא קשור לאיזה קבוצה אתה שייך,כאן מדובר ביסודות הקפוארה מסטרה בימבה יצר את מקצב היונה מהשירה של 2 ציפורים ולא 1! שאלה ותשובה,הרמוניה,שיתוף וכדו'... ואני מצטער אבל העבדים בברזיל לא ניגנו (אם הם ניגנו בכלל) את המקצבים האלה.. כי כמו שאמרת-סאו בנטו גרנג'י-פותח ע"י Mestre Bimba אנגולה-mestre Pastinha מיוג'יו-Mestre Suasuna בנגלה-Mestre Bimba יונה-Mstre Bimba ונראה לי שזה היה קצת אחרי תקופת העבדות. ואני מצטער להגיד לך אך יש עוד הרבה מאוד מקצבים שיש להם תפקיד לא פחות חשוב בקפוארה: אידלינה,סנטה מריה,אמזונאס וכדו'... אני לא מתכוון לחלוק אל צורת ההסברה שלך לגביי המקצבים מכיוון שיכול להיות שאתם (קבוצות מסוימות) רואים אותם בצורה אחרת. *והערה אחרונה- למיטב ידיעתי משחק הקפוארה או בכלל המילה "משחק" בשפה הפורטוגזית נקראת "ג'וג'ו-JOGO וכפי שאתה כתבת(ג'וגה-JOGA) זוהי בעצם צורת הציווי לפועל ג'וגאר-JOGAR (לשחק) עד הפעם הבאה... ביי בנתיים!

jennie 00

New member
לא רק כשמישהו עוזב אבל גם..

לא משחקים יונה רק כשמישהו עוזב או מת אבל גם... במשחק של היונה כשלא מדובר במקרה שמישהו מת או עוזב זה משחק עם דגש על הזרימה של המחשק והפלוראו

MerlinTheWizard

New member
תשמע יכול להיות

שאני טעיתי פשוט וכולכם צודקים, אין מה לעשות אידיוט זה אידיוט ולפי התגובות המתנשאות שלכם כאילו אתם יודעים הרבה יותר ממני זה מה שאני יודע זה מה שכתבתי סה"כ רציתי לעזור.

Repolho

New member
ת'שמעו....

אני באמת לא התכוונתי להעלות פה שום ויכוח או משהו כזה.... בסה"כ תיקנתי מה שאני יודע מנסיוני אם פגעתי במישהו אני מצטער!

אז ככה!!!

דבר ראשון את צריכה ללכת לראות כמה שיעורים ב. אל תצפי בחצי שנה הראשונה לעוף באוויר כי זה לא כך כשתגיעי לבטיז`דו שזה אומר כנס לאחר חצי שנה מקבלים שם חגורה לבן-צהוב או יותר נכון 2 חבלים ואחר"כ תתחילי להנות אני חושב וכמעט בטוח שזה הלוחמה הכי כיפית אבל תקני טינר לפני כדי שלא יהיו כפות רגלים של כושים... אל תתמהמהי. אבל זה עולה עולה בין 150 ל 190.

CajU9

New member
דווקא לי מוזר

שכשקראתי לא ממזמן את הדרישות לכל חגורה בקוראדו... מכל חגורה מתקדמת וגם באמצע יש דרישה ל"שליטה באקרובטיקה".. מזה לעזאזל? אם אני שמן אני לא יכול להגיע לרמה גבוהה? :/ ואל תחשבו שאני נגדכם או משו כי שי לי הרבה חברים מקורדאו... אבל הייתה איזו פרשה לאחרונה שהסעירה אותי ואני לאדע אם כדאי לכם לשמוע עליה! בטח רפוליו יודע על מה אני מדבר

PernaLonga

New member
שליטה באקרובטיקה זה לא אומר

סלטה בורג זה יכול להיות האו סמאו, פליקפלאק או אפילו סלטה. ותאמין לי שאם אתה שם אתה יכול לעשות את זה (ראה דוגמה ג'ו פיקנו המאמן (!!!) בקדימה

jennie 00

New member
אני מבקשת לא לשרשר פה יותר

אני לא רוצה לךמחוק את השרשור כי חבל... אבל אני מבקשת להפסיק את הנושא של קורדאו והאקרובטיקה מקווה שזה ברור כי באמת נמאס לי כבר

למעלה