שאאאלום

the chesire cat

New member
שאאאלום../images/Emo24.gif

היייייי אני ליטל.. ואני חדשה פה.. ו.. מה עוד.. גם אני חולה על משמרת שלישית [כמו כולכם בטח] ו... זהו

ESU Boscorelli

New member
תמונה תמונה תמונה

זהו מעכשיו תנאי כניסה לפורום זאת תמונה, אז את מוזמנת לעלות תמונה כמו שכולנו (רובנו) עשינו כמה שירשורים מקודם ולמסור עוד פרטים על עצמך

FDNYCarlos

New member
../images/Emo24.gifהייייייי

ברוכה הבאההההה!!! ספרי קצת על עצמך את מי את מעריצה?

the chesire cat

New member
אני אני אני

אין כל כך תמונה עכשיו.. כל המחשב נמחק
שיהיה אני יעלה.. לספר על עצמי? אין מה :/ אני גרה בכפר ורדים [חור נידח בצפון] וזהו

Elicoz18

New member
ברוכה הבאה,

נעים מאד ליטל (שם יפה) שמי אלי, ואנחנו שכנים רחוקים. בת כמה?

dottROMEO

New member
../images/Emo26.gifwelcome!!!

ברוכה הבאה לפורום משמרת שלישית אני רומאו וכמו אלי (Elocoz 18) אני גם חושב שליטל זה שם מהמם ו...שאלת השאלות, מי את הכי אוהבת במשמרת

dottROMEO

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo70.gif

יופי ! אז עוד אחת שהדמות האהובה עליה היא פאראמדיקית! נראה לי שאנחנו כבר רוב פה.. וזה שם יפה תיזהרי לשנוא אותו סתם ככה, אהה ושאלה לא קשורה, איזה כינויים אפשר להביא לשם הזה? יש מצב שאחד מהם זה טולטול?

ESU Boscorelli

New member
רומיאו יא חרמן

הילדה עוד לא שמה את כף רגלה בפורום ואתם כבר מחמיאים לה? לפעמים אני מרגיש כאילו יש לי איזה דבר או שתיים ללמד אותך ואת אלי
קיצר, קים? איי איי איי קים... הייתי עושה לה טובה

dottROMEO

New member
אחי מה ניסגר איתך????

נו מה אתה לא מכיר אותי? בלי קשר למה שאלי אמר אני תמייייייייד אהבתי את השם הזה, וכל מי שמכיר אותי יודע את זה. רגע ואם על זה שאני אומר שזה שם יפה זה ניקרא להתחיל אז מה זה היה "שימי תמונהההההההההההההההההההה" ציטוט לא מדוייק אבל הבאת משהו בסיגנון, אז ....קים ברת מזל

ESU Boscorelli

New member
קים ברת מזל????

מאיפה אתה יודע מה הביצועים שלי????? לא זכור לי שהוספתי אותך לרשימה... תמונה? זה סתם כדי לראות את הבנאדם זה כמו שמאלי ביקשתי לשים תמונה סתם לראות אותכם...

Elicoz18

New member
ובלי שום קשר

אני אוהב שמות כאלה .. ליטל, ענבל וכד'.. כנראה בגלל ה"ל"
לא בטוח בזה.. אבל זה נשמע יפה. מצלצל!!!!

FDNYCarlos

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gifפארמידיקים שולטים! חחח

במיוחד קרלוס:)

P o M i K i

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

רעיון לסקר! מי שולט? NYPD?
או PDNY?
ראש בראש!!!!

למעלה