שאאאלוםםם!

Totally Empty

New member
שאאאלוםםם!

טוב אז אני זואי. והגעתי לפורום בעקבות פנייה שלי להנהלת הפורום לפתוח פורום נייטוויש.. אבל מה, יש פורום פאוור מטאל, אז למה לא לכתוב בו. הא.. אממ... זהו? אממ.. אהה.. כןן.. אזהרה.. אני מאוד שרוטעעע...הזהרו.. עכשיו זהו.

Ocean Born

New member
Nightwish...המממ../images/Emo99.gif

נחמד נחמד..
אני יודעת שאם היה פורום נייטויש אני הייתי רוצה להיות בו
אבל הממ..'נסתפק' בזה
בכל מקרה..תהני
ברוכה הבאה..

הפורום הזה התחיל בדיוק ככה...

פעם זה היה פורום סונטה ארקטיקה, ואז הסתבר שבקושי מדברים עליהם, ושינינו לפאוור מטאל.

meiritamir

New member
לא רק שבקושי מדברים...

אלא פשוט אין כל כך הרבה לדבר על להקה שהיא רק בת 4 שנים... וגם התחילו לדבר פה על נושאים אחרים. ובנוסף, היה סקר, שבו הרוב העדיפו לשנות את השם לפאוור מטאל. :)

Super Icon

New member
לא קשור לגיל של הלהקה...

מטאליקה בת יותר מ15 שנים אם אני לא טועה וכבר אפשר לדבר רק עליה??? אבל בכל מקרה- ברוכה הבאה... אוהבי נייטוויש יתקבלו כאן בברכה...טאריה המדהימה שלי...
תעלי לפה ביקורות, רק ככה הם אוהבים אותך...

meiritamir

New member
העובדה היא שבתפוז יש פורום מטאליקה

והדיונים בו רבים וטובים :)

Super Icon

New member
והם לא גולשים ללהקות אחרות?

כי הם מדברים רק על מטאליקה? לא הגיוני

AMORPHIOS

New member
ברוכה הבאה!

פורום נייטוויש? עכשיו יפתחו פורום לכל להקה?! מה אנחנו, הייד פארק?

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

נייטוויש היא להקת המטאל הראשונה ששמעתי...תמיד יהיה להם מקום חם ב
י
שמח לראות אותך כאן, ו...תהני.
ראיתי שהרבה הביעו תמיכה ברעיון של פתיחת פורום נייטוויש...אני אשמח אם תביאי את כולם, עד האחרון שבהם- לכאן
נעניק להם טיפול כמו שצריך...

Scarred

New member
ברוכה הבאה!

מקווה שתהני משהותך כאן ותחליטי להפוך לחלק קבוע מהפינה הקטנה שלנו בעולם :)...

Totally Empty

New member
יוווו תודההה!!

אתם ממש חמיםםםם!! בדרך כלל יש לי פורומפוביה קשהה... נו טוב... הסתכלתי עכשיו בגלריה של הקהילה, וכרגע גיליתי שאדגאי הם פאוור מטאל.... שמעתי כמה שירים שלהם, אבל זה לא נשמע כמו פאוור בכלל! מה מוזר.. נו טובבב... אנסה להשתלב פהההץץץ איך כותבים ביקורות?

איך כותבים ביקורות? בקלות: ../images/Emo13.gif

שם להקה שם אלבום שנת יציאה על האלבום באופן כללי סקירה/ביקורת על כל שיר בנפרד (אפשר עם ציון, אפשר בלי. אני, לפחות, מוצאת שזה מאוד תלוי באלבום אם מתאים לדרג או לא, ובד"כ פשוט לא... אבל מה שמתאים לך) ושורה תחתונה (אהבת/לא אהבת, שווה/לא שווה) וכמובן, את מוזמנת להציץ במאמרים ולראות את הביקורות הקיימות (והמוצלחות מאוד, אם יורשה לי להוסיף [לא מדברת על אלה שלי, מטעמי צניעות
])

black_light

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברוכהה הבאהה!!!

אה, רגע... גמני חדשה... ממ... אז ברוכה הבאה גם לי!! אוי זואי... את לא עד כדי כך שרוטע אני יותר, פאק קיצר, אני חולה על נייטוויש... הם מדהימים... הם גם להקת הפאוור מטאל הראשונה ששמעתי... חולה גם על להקות פאוור מטאל אחרות ומצטרפת לשאלה של זואי, אדגיי זה באמת פאוור מטאל?? כי הם מזה לא נשמעים... או לפחות השירים שלהם ששמעתי לא נשמעים או שאני מפגרת (סבירות הכי גבוהה)

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

איזה כיף שבאים אנשים חדשים לפורום. אולי הם יגיבו על ביקורות. אולי הם יכתבו ביקורות. אולי הם יכתבו בפורום.

ממ... ממ...

להגיב לביקורות אני אנסה לכתוב... ממ... אין כוח
ולכתוב בפורום אני מאוד מאוד אנסה :) למרות שיש פורומפוביה... קלה...

למעלה