שאאאאלום!

דרור ק

New member
שאאאאלום!

טוב, למי שלא זוכר ולמי שלא יודע אני דרור. פגשתי את בן ואת טליה בפעם הראשונה לפני שלוש שנים (איינס, צוויי.... כן בדיוק שלוש), ואפילו הייתי "כמעט-ניוול-פרימרו". מאז יצאתי להילחם בדברים אחרים, בעיקר בטחנות רוח ובצלי-הרים. אני לא בטוח שסיימתי את המלחמה, כי אנשים הרי עדיין אוכלים המון לחם, וקורה לפעמים שאני עדיין עובר בצל באיזשהו מקום. אני אשמח אם מישהו יעדכן אותי מה קרה ללוחמי הצללים (או הקונגפואיסטים) כשלא הייתי באזור, ומי שרוצה להכיר אותי יותר טוב - גם כן מוזמן להיות בקשר. יש לי אגב כתובת אי-מייל יותר נוחה מזו שציינתי בכרטיס שלי:[email protected]. ועד לפעם הבאה, לכולכם ערב טוב ושלום רב!

היי, חמוד!

הניבל פרימרו היחיד ש"נוצר" מאז שעזבת הוא... כלומר היא... גבי!!! ומאז למיטב ידיעתי היא ממשיכה בהכשרתה אצל עמנואל. יש כרגע כמה וכמה קבוצות של קונג-פו, קבוצה אחת מצומצמת של אמנות היכולת (= האבקות הצללים), פעמיים בשבוע, קבוצה של פעם בשבוע מדיטציה וקבוצה של פעם בשבוע מעברים קסומים. ורדה "זוממת" לחזור בקרוב ולהשלים את הניבל פרימרו (גם היא, כמוך, הגיעה בזמנו ל"כמעט-ניבל-פרימרו"...) אולי אתה חוזר לאיזו פעם בשבוע קונג-פו? מה אתה אומר??? או אולי פעם בשבוע אמנות היכולת? או אולי שניהם?????? הא?!?!??!?!?!???! שלך באהבה בן

דרור ק

New member
אני בתקופת מעבר מוזרה

בעצם, מתי אני לא... אין דבר קבוע יותר מתקופות מעבר, ואין דבר רגיל יותר ממצב רוח מוזר (לפחות אצלי). אני בקרוב מאוד הופך להיות בקלוראוס (למי שלא יודע זה תואר ראשון באוניברסיטה, והמשמעות היא "שוליה למאסטר" במדעים או בפילוסופיה), מה שאומר שאני, הסטודנט הנצחי, סיימתי את הלימודים (!!) עכשיו אני מובטל ודי מדוכא, כי זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני מרגיש שאין לי כיוון. אני מסתובב בשלוש מאות שישים מעלות ומסתכל סביבי ומנסה לחשוב לאן אני רוצה ללכת. יש המון מקומות שחסומים בפניי, ויש מקומות שלא הייתי רוצה להגיע אליהם. אבל הבעיה היא שזה מכניס אותי לדיכאון, מה שגורם לי לבלות שעות עם השמיכה מעל הראש, או שאני בוהה בכוכבים בשמים בעזרת מפה משוכללת שהורדתי מהאינטרנט. זהו, אז אם יש לכם הצעות איך למצוא כיוון אני אשמח לשמוע (פעם היה מקובל לקחת מן מקל עץ עם שני קצוות לאחוז בו בשתי ידיים וללכת למקום שהוא מצביע עליו).

רעיון

תשאל את עצמך מה אתה באמת רוצה (ולא "מה יש" או "מה אפשר"). הרצון האמיתי שלך יכלול גם תשוקה וכוח שאולי יכוונו אותך כבר... באהבה בן

deep ocean

New member
המממממ

אני רוצה שתדמיין שמחר אתה מתעורר בבוקר ואתה יכול להיות בכל מקום בו תרצה עם כל אדם שתרצה עם איזה יכולות שתרצה שיהיו ברשותך עם איזה מקצוע שתרצה שיהיה שלך ללר מגבלות של גיל, כסף, יכולות, עבר, הווה, עתיד, מחשבות, תהיות איך אתה מדמיין את עצמך? ענה בכנות, ללא עכבות.

deep ocean

New member
ועוד דבר...

אני רוצה שתדמיין את עצמך שם ממש תרגיש את עצמך בסביבה הנהדרת הזאת תתן דרור לכל מאווייך ורצונותיך פשוט תרגיש ללא עכבות ללא פחדים תתן לעצמך להרגיש את עצמך במלוא הכוח כאשר תתן לעצמך להרגיש את עצמך עד הסוף תמצא את התשובה לשאלתך.

למעלה