שאאאאלום

DA new gurl

New member
רק רציתי להגיד...

ש...אני ממש אוהבת גראנג´...משום מה ואני די חדשה בז´אנר בכל מקרה אני פה כדי ללמוד ממכם קצת על הז´אנר אני התחלתי מבליינד מלון אליס נירוונה פאדל ו...זהו בכל מקרה אני ידידה של בלאק ראסטה הוא הכיר לי את הפורום ואני מקווה שיהיה פה סבבה שלום לכם

DrunkGoat

New member
פאדל אוף מאד זה לא גראנג´...

למרות שהוא לובש חולצה של זפלין או פרפל (פרח מזכרוני) בקליפ של בלרי. או איך שלא קוראים לשיר הזה.

DrunkGoat

New member
גם נכון.

למרות שעל נו מטאל למשל היא לא השפיעה. כל הנו מטאליסטים בטוחים שהם דור העתיד.

blackrasta

New member
ד"א הם גראנג´ ועוד איך...

וכמו שמישו כבר אמר פה... גראנג´ לרוב לא דומה בין הלהקות כאילו יכולות ליהיות שתי להקות גראנג´ מאותה תקופה ושהשופעו מאותן להקות ושיהיה להן סגנון שונה לגמרי... וחוצמזה אם תקשיב לדיסקים הישנים שלהם או לשירים שהם לא שיחררו לאמטיוי אז תבין כמה הם גראנג´... ולכל אלה שטוענים שאם הם גראנג´ אז הם פוסט גראנג´... אז אל תיהיו כ"כ בטוחים כי מהרושם שאני קיבלתי עליהם הם בכלל לא פוסט... אז תפסיקו סתם לזרוק מלים לאוויר בלי שאתם יודעים מזה אומר...

DrunkGoat

New member
איזה מילים זרקתי?

לא דיברתי על פוסט גראנג´. רק אמרתי שפאדל אוף מאד זה לא גראנג´. לכל אחד יש הגדרה קצת אחרת לגראנג´, לגראנג´ יש פיל מסויים שאי אפשר להסביר.

הם סתם מסריחים!

חברים של לימפ ביזיקט! אי אפשר לצפות לטוב מזה. ומה הם חושבים שאם הם ישמו חולצות של לד זפלין זה יעשה אותם קולים ויחשבו שהם להקת גראנג´ מכובדת. והם בכלל לא גראנג´.

למעלה