שאאאאלום!!

LucyMania

New member
שאאאאלום!! ../images/Emo105.gif

שלום לכם... זאת פעם ראשונה אני חושבת שאני בפורום ארבע ההסכמות, אז רציתי להציג את עצמי (היי!) ושלאול שאלה: אני עכשיו באמצע ההסכמה הראשונה ומשהו לא ברור לי עדיין, מצד אחד אני קוראת שאסור לי לשקר ותמיד להגיד את האמת ומצד שני הדוגמא שמסופרת על כך שמתייפיפים וחברה אומרת שאת נראית מגוחכת, זאת גם דרך מאוד אמיתית וישירה של החברה להגיד לי שאני נראית זוועה... השאלה היא מתי להגיד את כל האמת, מתי את חלקה ומתי לשקר? למרות שדון מיגל רואיס אומר לא לשקר לעולם אבל ... אין אבל!! זה נשמע כאילו הוא סותר את עצמו.. כניראה אני עוד לא מבינה. אם מישהו רוצה להסביר לי או שאני אבין בהמשך הקריאה. תודה בכל מקרה! לוסי הכבשה

LucyMania

New member
נ.ב.

אני לא ממש טובה בפורומים... אני מעדיפה לקבל תגובות באי מייל כי אני לא תמיד מוצאת את התגובות להודעות שלי בפורומים ... בורה שכמותי...
אז אני אודה לכם... [email protected] לוסי הכבשה

deep ocean

New member
אולי השרשור הזה יעזור

מפאת קוצר הזמן שלי, אז הנה הקישור
אגב, רשמת: " אני מעדיפה לקבל תגובות באי מייל כי אני לא תמיד מוצאת את התגובות להודעות שלי בפורומים ... בורה שכמותי" וזה למשל לא לשמור על טוהר המילה, כי את משתמשמת במילים לרעתך. את שופטת את עצמך, מקבעת את עצמך בתור בורה, ומשפיעה על המציאות שלך על ידי המילים. את לא בורה, אלא שמישהו הכניס לך את האמונה שאת בורה. הרי הצלחת לשלוח 2 הודעות בפורום, כך שאין סיבה שלא תוכלי למצוא את התשובות אליהן. לא?

LucyMania

New member
אני בדרך כלל לא בן אדם ש...

מתכוון לכל מה שהוא אומר ברצינות את זה כבר הבנתי אני פשוט צינית.. או אולי לא לקרוא לזה צינית... בקיצור מי שמכיר אותי יודע שכשאני אומרת בורה שכמותי זה לא אומר שאני באמת מאמינה בזה שאני בורה או משהו כזה טוב אני מקווה שאני אלמד להתנסח יותר ברור בהמשך ;) תודה רבה על השירשור! לוסי הכבשה

deep ocean

New member
העיקר שתהיי מודעת לזה

שלמילים יש משמעות, גם אם תגידי על עצמך בצחוק כל החיים "אני ככה ואני ככה", יש לזה משמעות. המילים מבנות את המציאות שלנו. אגב, הנה קישור למאמר, מהם ארבע ההסכמות

LucyMania

New member
עוד לא הבנתי...

אני חושבת שה´´תורה´´ של דון מיגל רואיס לא שלמה כי אני עדיין לא מבינה מה אני אמורה לעשת במצבים מסוימים.. למשל הוא אומר ש"רק האמת תשלח אותנו לחושפי" ומצד שני אני צריכה לא להעליב ולשמור על המילה שלי כשאני מדברת לבני אדם אחרים... אני לא יודעת מה עדיף! לשמור על אמת או להתחשב בחבר... גם אם אני צריכה לחשוב על זה לבד.. זה לא ברור לי לוסי

למעלה