שאאאאלום דודי

שאאאאלום דודי

(התותח
) אני עומריתוש (ראשל"צית אם עוד לא שמתם
) עברתי ביום שבת מסע השבעה... ואני (טודו דודו...) מד"צית|בדגש| אני מהמד"צים העירוניים... ו... מי אתם

למד"צית הטרייה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך, אני מאוד מקווה שתהיי פעילה בפורום זה
ד"א... מאיזה תנועה את
- דודי

אני מ"מד"צים עירוניים"

זה לא כמו הצופים או הנוע"ל וכאלה... זה משהו אחר, זה מכיתה ט´ (או ח´- מדריכי מחשבים או משהו) לוקחים תלמידים מכל בתי הספר והם עוברים קורס מד"צים, לאחר מכן, בכיתה י´- מדריכים במועדוניות, מרכזים קהילתיים וכאלה... בכיתה יא´- אפשר להדריך או את כיתות י´ שמדריכים בחוץ או להדריך קורס (כיתות ט´) כמו כן בכיתה יב´... וזייהו
ו... תודה

שישיסטית ראשלצית ../images/Emo13.gif

אוקיי, על זה עדיין לא שמעתי
אבל אני בהחלט שמח לשמוע
זה נשמע ממש ממש נחמד...
שיהיה... - דודי

Silviya Bamper

New member
אהמ.. שלום...../images/Emo13.gif

גם אני כזו מד"צית, בכיתה ט עברתי קורס מד"צים והשנה (כיתה י´) הדרכתי במתנ"ס אצלנו חוג חברתי (לכיתות ד-ה) (כן- בהתנדבות תורמת לקהילה... כן בטח..., משמע- פראיירית) אני לא בצופים ולא בנוער העובד והלומד סתם מדריכה... עכשיו בחופש אני מדריכה בקייטנה מטעם הבית נוער שהוכשרתי בו. דאט איז איט... ברכות על פתיחת הפורום לימור.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שלום לימור
קודם כול ברוכה הבאה לפורום מד"צים
שנית
את מוזמנת להעזר בפורום בכול זמן רק תרצי
ולגבי ההתנדבות... אני בכלל לא חושב שאת פראיירית, אולי הרבה יגידו שכן אבל אני לא חושב כך, אני חושב שתרומה לקהילה זה דבר מבורך
אני בעצמי מד"צ בנוע"ל ואני עושה זאת בשמחה ובהתנדבות מלאה
שיהיה המון המון
בהמשך הדרך
- דודי

shira245

New member
למה פרייארית?

אמלנו בביה"ס יש מחויבות אישית או משהו כזה בכיתה י´ שכל אחד חייב להתנדב יום אחד בשבוע.. ויש כל מיני-מד"א לעזור לילדים אוטיסטים,וכל מיני וחלק מדריכים. ואם פרייארים- אני התנדבתי! לעבוד שבוע וחצי בקייטנה במושב שלי.. למרות שזה היה שווה כי הכרתי את רוב החניכים שלי וכל מיני אבל עדייו..

Silviya Bamper

New member
רק אל תרביצו לי!!!

אני לא פראיירית טוב?! שמעתם אותי א נ י ל א פ ר א י י ר י ת! האמת שהיו רגעים של צחוק בהדרכה הזו וזה גם נתן לי מקום מובטח בעבודה בקייטנה השנה. מבחינת תרומה לקהילה, תאמינו לי שאין בזה תרומה כ"כ משמעותית... מילא באמת אלו היו ילדים עם מגבלה כלשהי שבאמת זקוקים לזה... טוב אני לא מתלוננת ואני לא פראיירית! סוף שבוע נפלא לכולם לימור.

אנחנו לא מרביצים - אנחנו רק... ../images/Emo8.gif

נותנים כאפות עידוד
ויפה אמרת
"ואני לא פראיירית!"
וזו כן תרומה משמעותית
את עושה אחלה של עבודה
המשיכי כך
- דודי

או בקיצור.. ../images/Emo4.gif

תנועה שממומנת על ידי העירייה , שמקבלת כל מה שהיא רוצה, בלי ערכים ועקרונות.

למעלה