שאאאאאלום!

call me a dog

New member
שאאאאאלום!

נעים מאוד! קוראים לי ניר, ואני גם חולה במחלה המדבקת שנקראת דרים ט'יאטר.. נעים מאוד להכיר אתכם... אני שומע דרים כבר שנה בערך.. האלבומים המועדפים עליי הם סנס פרום א ממורי וימג'ס אנד וורדס

call me a dog

New member
well well...

home, a change of season, strange deja-vu, voices, silent man, pull me under, beyond this life... נו באמת, מה אני אמור לכתוב כמעט את כל השירים של דרים?!

cha ching

New member
חוץ מvoices ו- acos

הכל מסינס ואימג'ס... דהה!! סתם, סתם.. ככדאי שתשמע קצת AWAKE ו-FALLING INTO INFINITY...

NiGa

New member
התור לבעוט בעדי מתחיל כאן

בלי דחיפות, בלי פטישים בנעליים... ...שהם יותר קלים מ 10 ק"ג...

cha ching

New member
nice

אבל אם אתה מכיר אותו בעל פה, זה אומר שאתה אוהב אותו, כי אחרת לא היית מכריח את עצמך לשמוע אותו. אז בבקשה- איזה שירים אתה אוהב מתוך awake?

call me a dog

New member
חחח.. אני מרגיש כמו בחקירה..

אמממ... האמת, זה ממש קל.. קודם כל את voices ובכלל אני חושב שזו אחת היצירות הכי מרתקת של דרים.. בגלל זה גם כתבתי אותו בשירים הכי מועדפים עלי.. חוצמזה יש עוד כמה.. lie, the mirror space dye-vest, 6:00

cha ching

New member
היי, אתה אחד היחיידים שאוהב את

the mirror חוץ ממני
אני מתההה על השיר הזה!

call me a dog

New member
שיר ענק... רק מבחינת המילים הוא

אחד הגדולים של דרים... הוא מספר על כך שמישהו כאילו שם בעצמו מראה, ויש לו פיצול אישיות, ולבסוף הוא מראה לעצמו את הטעיות של עצמו.. ומנסה ללמוד לקח מעצמו ומכל הטעויות ומכל הדברים הרעים שהוא עשה, וחוסר האמון.. והוא מפנה את זה לקורא בצורה של ריב בין שני אנשים... אבל זה הרבה הרבה יותר מורכב ממה שזה נשמע..

cha ching

New member
אאוצ'!

פספוס רציני לדבר איתי על הליריקה של דרים.. הוא מהההההה-זה לא מדבר אליי... סורי.. אני מתעמקת במלודיה, הרמוניה פיל וטכניקה ולא בליריקה.. (ליקוויד טנשן...... ארוטומניה, הל'ס קיצ'ן ודאנס אוף אטרניטי, הזכרתי?...) למרות שיש קטעים של דרים שהמילים בשירים שלהם ממש משמעותיות והן חלק ממש ממש בלתי נפרד מהיצירה (כמובן שסינס פרום א ממורי נכנס בקטגוריה- והכוונה לכל סינס...), כמו א צ'יינג' אוף סיזנס... ואת הקטעים האלה אני מעריכה גם במילים, אבל... כמו שאמרתי- לא מדבר אליי כמו שאר מרכיבי היצירה...

call me a dog

New member
חחחח

משום-מה שבסינס הליריקה חשובה... כל סינס זה מין חקירה אחת ארוכה ומטורפת לרצח הברוטאלי הזה עם הילדה והאידיוט שהתאבד או משהו כזה.. וכן, אני גם אוהב קטעים אינסטרומנטאליים של דרים....

למעלה