שאאאאאאאלון

meing lee

New member
me me me

1.שם: ילנה 2.גיל: 16.6 3.איזור מגורים: תל אביב 4.כינויים באינטנט: ming li, lene 5.משתתף בפורומים: דה קולינג 6.שיר אחד אהוב: bathwater-no doubt 7.דיסק אחד אהוב: no doubt the singles 8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות: דה קולנג, נו דאוט, אוונסנס, פלסיבו, דה רסמוס, 3 דורס, קרדיגנס ועוד ועוד ועוד.... 9.מנגן על: גיטרה 10.מספר דיסקים באוסף: 20 ערך, כל המוסיקה שלי במחשב אז אין לי הרבה 11.מאכל אהוב: גלידהההה 12.מאכל שנוא: חצילים בעעעעע 13.ממתק אהוב: סוכריות על מקל 14.ממתק שנוא: אני לא חושבת שיש כזה... 15.פרי אהוב: אוווו...משמש 14.ירק אהוב: חסה 15.שוקולד\ווניל שוקולדדדד 16.תות\בננה: תות 17.בשר\חלב: חלב 18.צימחוני/ בשריסט? צמחונית חולה 19.חבר\ה: יש\אין זה בתהליך... 20.סטוצים: בעד\נגד עוד לא הגעתי לשלב הזה בחיי, אבל כן 21.שמאלני\מרכז\ימני\חסר דיעה פוליטית ברגע שאני אדע את ההבדל אני אגיד לכם 22.הומור: יש\אין יש ובשפע, בעיקר כשזה מגיע ללצחוק עליי... 23.הומור שחור: בעד\נגד בעד 24.פירסינג: יש\אין+איזה ואיפה רק 4 באוזניים, ולא מרשים לי מוט 25.קעקועים: יש\אין+איזה ואיפה הלוואי... 26.צבע שיער מקורי: שטני 27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים? צבעתי פעם לחום בהיר, ונראתי בלונדינית..בעעע 28.צבע שיער מועדף: סגול כהה 29.לבנים: שיער קצר\ארוך ארוך 30.לבנות: שיער קצר\ארוך ארוך 31.פוגואים: משתתף\לא משתתף מה? מה זה? 32.איסיקיו\מסנג'ר אייסי 33.צריבת דיסקים: בעד\נגד בעד 34.אופניים\רלרבליידס אופניים 35.אופנוע\קטנוע אופנוע 36.כדורסל\כדורגל כדורסל 37.ים\בריכה ים 38.קיץ\חורף חורף 39.שוקו\תה\קפה תה 40.תוכנית טלוויזיה אהובה: סאות'פארקף חברים, סקס אנד דה סיטי 41.סרט אהוב: גאט'אקה 42.ספר אהוב: אחיות קיץ, הארי פוטר 43.סופר\ת אהוב: סטיבן קינג, ג'ודי בלום 44.שחקן אהוב: ג'וד לאו 45.שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי 46.שמפו אהוב: הרבל אסנסס(שמפווווווווו) 47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? מה? ?? 48.האם התנשקת? כן 49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם ? לא 50.האם הזדווגת? לא 51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם? לא היו כאלה 52.רכבת\אוטובוס\מונית אוטובוס 53.אזור מועדף בארץ: הצפון 54.אזור מועדף בחו"ל: יפן 55.מעשן\לא מעשן לא ולא 56.סיגריה מועדפת: ווג מנטה 57.האם התנסת בסמים? נופ 58.האם התמכרת פעם למשהו? למה? יוגורטים, משמשים, קרח 59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? כן 60.האם יש לך בעלי חיים? לא..כולם מתו 61.האם השתכרת? כן 62.האם אתה משתכר באופן קבוע? לא 63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: שןם דבר רציני 64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: פעם רצתי והחלקתי ולא יכולתי לקום וצחקו עליי 65.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? דיי 66.מה הדבר הנועז ביותר שעשית? לא יודעת.. 68.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? לפעמים. 69.מה הדבר הכי ספונטני שעשית? הממ...צריכה לחשוב על זה 70.האם פגע בך פעם חבר טוב? כן 71.שעווה\גילוחחח גילוח 72.המילה כוסית: בעד\נגד בעד 73.כלבים\חתולים חתוליםםםם 74.ג'וקים: "נגעל"\מפחד סתם מגעילים 75.בבי"ס, מקצועות ריאלים\הומנים ריאליים, לצערי... 76.מקצוע אהוב: ספרות 77.מקצוע שנוא: פיסיקה 78.האם היית מאוהב? כן 79.האם שברו לך את הלב? לא 80.מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? שיבקש ונראה...

למעלה