שאאאאאאאלון

Drorrrrrr

New member
שאאאאאאאלון

1.שם: 2.גיל: 3.איזור מגורים: 4.כינויים באינטנט: 5.משתתף בפורומים: 6.שיר אחד אהוב: 7.דיסק אחד אהוב: 8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות: 9.מנגן על: 10.מספר דיסקים באוסף: 11.מאכל אהוב: 12.מאכל שנוא: 13.ממתק אהוב: 14.ממתק שנוא: 15.פרי אהוב: 14.ירק אהוב: 15.שוקולד\ווניל 16.תות\בננה: 17.בשר\חלב: 18.צימחוני/ בשריסט? 19.חבר\ה: יש\אין 20.סטוצים: בעד\נגד 21.שמאלני\מרכז\ימני\חסר דיעה פוליטית 22.הומור: יש\אין 23.הומור שחור: בעד\נגד 24.פירסינג: יש\אין+איזה ואיפה 25.קעקועים: יש\אין+איזה ואיפה 26.צבע שיער מקורי: 27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים? 28.צבע שיער מועדף: 29.לבנים: שיער קצר\ארוך 30.לבנות: שיער קצר\ארוך 31.פוגואים: משתתף\לא משתתף 32.איסיקיו\מסנג'ר 33.צריבת דיסקים: בעד\נגד 34.אופניים\רלרבליידס 35.אופנוע\קטנוע 36.כדורסל\כדורגל 37.ים\בריכה 38.קיץ\חורף 39.שוקו\תה\קפה 40.תוכנית טלוויזיה אהובה: 41.סרט אהוב: 42.ספר אהוב: 43.סופר\ת אהוב: 44.שחקן אהוב: 45.שחקנית אהובה: 46.שמפו אהוב: 47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? 48.האם התנשקת? 49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם ? 50.האם הזדווגת? 51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם? () 52.רכבת\אוטובוס\מונית 53.אזור מועדף בארץ: 54.אזור מועדף בחו"ל: 55.מעשן\לא מעשן 56.סיגריה מועדפת: 57.האם התנסת בסמים? 58.האם התמכרת פעם למשהו? למה? 59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? 60.האם יש לך בעלי חיים? 61.האם השתכרת? 62.האם אתה משתכר באופן קבוע? 63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: 64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: 65.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? 66.מה הדבר הנועז ביותר שעשית? 68.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? 69.מה הדבר הכי ספונטני שעשית? 70.האם פגע בך פעם חבר טוב? 71.שעווה\גילוחחח 72.המילה כוסית: בעד\נגד 73.כלבים\חתולים 74.ג'וקים: "נגעל"\מפחד 75.בבי"ס, מקצועות ריאלים\הומנים 76.מקצוע אהוב: 77.מקצוע שנוא: 78.האם היית מאוהב? 79.האם שברו לך את הלב? 80.מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך?

Drorrrrrr

New member
|זורו| |ז"ל|

1.שם: דרור. 2.גיל: 16.5. 3.איזור מגורים: מרכז. 4.כינויים באינטנט: Unstoppable, Le Petit Prince, Drorrrrrr. 5.משתתף בפורומים: דה קולינג, רובי וויליאמס, קולדפליי, ז"ש. 6.שיר אחד אהוב: כשהכל יעבור- עברי לדיר. 7.דיסק אחד אהוב: יותר טוב כלום מכמעט- עברי לידר. 8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות: דה קולינג, רובי, קולדפליי, אביב גפן, ברי סחרוף. 9.מנגן על: גיטרה ועל מיתרי קולי. 10.מספר דיסקים באוסף: כ-150. 11.מאכל אהוב: במבה. 12.מאכל שנוא: יותר מדי. 13.ממתק אהוב: טוויסט. 14.ממתק שנוא: לא דע. 15.פרי אהוב: תפוחהההה. 14.ירק אהוב:
. 15.שוקולד\ווניל: שוקולד. 16.תות\בננה: בנתות. 17.בשר\חלב: המממ חלב. 18.צימחוני/ בשריסט? בשריסט. 19.חבר\ה: יש\אין: אין. 20.סטוצים: בעד\נגד 21.שמאלני\מרכז\ימני\חסר דיעה פוליטית: שומר על זכות השתיקה. 22.הומור: יש\אין: יש. 23.הומור שחור: בעד\נגד- תלוי, לרוב נגד. 24.פירסינג: אין 25.קעקועים: אין 26.צבע שיער מקורי: חום באמצע [לא כהה ולא בהיר] 27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים? חימצנתי. 28.צבע שיער מועדף: כחול
. 29.לבנים: שיער קצר 30.לבנות: שיער ארוך 31.פוגואים: לא משתתף 32.איסיקיו\מסנג'ר: אסק. 33.צריבת דיסקים: כעקרון נגד. 34.אופניים\רלרבליידס: רולר. 35.אופנוע\קטנוע: אופנוע. 36.כדורסל\כדורגל: כדורסל. 37.ים\בריכה: בריכה. 38.קיץ\חורף: חורף. 39.שוקו\תה\קפה: נסקפה. 40.תוכנית טלוויזיה אהובה: כוכב נולד. 41.סרט אהוב: לשמור אמונים. 42.ספר אהוב: המממממ "מה היה קורה אילו היינו שוכחים את דוב"/גדי טאוב. 43.סופר\ת אהוב: גדי
. 44.שחקן אהוב: אדם סנדלר. 45.שחקנית אהובה: ג'וליההההההההההה. 46.שמפו אהוב: לא דע, מה שיש. 47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? לא. 48.האם התנשקת? כן. 49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם ? כן. 50.האם הזדווגת? הזדווגות זה רק אצל חיות לא? 51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם? () כה. 52.רכבת\אוטובוס\מונית: רכבותת. 53.אזור מועדף בארץ: צפון. 54.אזור מועדף בחו"ל: לונדון. 55.לא מעשן 56.סיגריה מועדפת: המממממממ סיגר קובני. 57.האם התנסת בסמים? קולה נחשב לסם? 58.האם התמכרת פעם למשהו? למה? נה. 59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? מאמין שכן. 60.האם יש לך בעלי חיים? יש את אחי. 61.האם השתכרת? לא. 62.האם אתה משתכר באופן קבוע? ברור. 63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: 64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: המממ בטוח היה משהו, לא זכור לי כרגע. 65.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? לא. 66.מה הדבר הנועז ביותר שעשית? התאבדתי בפומבי. 68.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? לא. 69.מה הדבר הכי ספונטני שעשית? הממ לא יודע. 70.האם פגע בך פעם חבר טוב? כן. 71.שעווה\גילוחחח: הממממ אני רק מתגלח בנתיים
. 72.המילה כוסית: בעד\נגד- בעד. 73.כלבים\חתולים- שניהם לא. 74.ג'וקים: "נגעל" 75.בבי"ס, מקצועות ריאלים\הומנים: הומנים. 76.מקצוע אהוב: ספרות. 77.מקצוע שנוא: היסטוריה. 78.האם היית מאוהב? כן. 79.האם שברו לך את הלב? כן. 80.מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? לא יודע, שיבקש ונראה.

../images/Emo187.gif

1.שם: אוראל. 2.גיל: 14. 3.איזור מגורים: אני גרה בקדימה! 4.כינויים באינטרנט: ? 5.משתתף בפורומים: נו דאוט, ודה קולינג (!). 6.שיר אחד אהוב: וואי. זה כל הזמן משתנהה. 7.דיסק אחד אהוב: האוסף של נירוונה. 8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות: נירוונה, דה קולינג, נו דאוט, כריסטינה אגילרה, רד הוט.. 9.מנגן על: גיטרה, ואורגן. 10.מספר דיסקים באוסף: יותר מ-70. 11.מאכל אהוב: תפוח אדמה. 12.מאכל שנוא: אפונה ובצל. 13.ממתק אהוב: מסטיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.ממתק שנוא: אין דבר כזה. 15.פרי אהוב: תפוח. 14.ירק אהוב: עגבנייה. 15.שוקולד\ווניל : ווניל. 16.תות\בננה: תותבננה. 17.בשר\חלב: חלב. 18.צימחוני/ בשריסט? בשריסט. 19.חבר\ה: יש\אין : אין. 20.סטוצים: בעד\נגד : בעד (למה לא?!) 21.שמאלני\מרכז\ימני\חסר דיעה פוליטית : אין. 22.הומור: יש\אין : בערך. 23.הומור שחור: בעד\נגד : בעדד. 24.פירסינג: יש\אין+איזה ואיפה : יש לי 5 באוזניים. 25.קעקועים: יש\אין+איזה ואיפה : אין. 26.צבע שיער מקורי: חום. 27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים? לא צבעתי. 28.צבע שיער מועדף: ורוד. 29.לבנים: שיער קצר\ארוך : ארוך!! אבל גם תלוי במבנה בפנים, ובשיער. 30.לבנות: שיער קצר\ארוך : גם תלוי במבנה הפנים, והשיער. 31.פוגואים: משתתף\לא משתתף : ? 32.איסיקיו\מסנג'ר : מסנג'ר. 33.צריבת דיסקים: בעד\נגד : בעד. גמאני צורבת. 34.אופניים\רלרבליידס : רולר. 35.אופנוע\קטנוע : אופנוע. 36.כדורסל\כדורגל : כדורסל. יותר כיף. 37.ים\בריכה : ים. 38.קיץ\חורף : חורף. 39.שוקו\תה\קפה : שוקו!! 40.תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, שנות ה-70, דוסון, סברינה... 41.סרט אהוב: "ראיון עם ערפד"!!!! 42.ספר אהוב: אממ.. הראשון שקראתי אחרי תקופה ממושכת "בורות". 43.סופר\ת אהוב: אין. 44.שחקן אהוב: ג'וני דפ. 45.שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי וקירסטן דאנסט. 46.שמפו אהוב: אין. 47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? אין. :/. אף פעם לא הייתי, ואני רוצה.. 48.האם התנשקת? נופ. 49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם ? לא התנשקתי.. 50.האם הזדווגת? הזדווגת?! חח. אמ. לא. 51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם? וואי. המילה הזדווגת מעצבנת אותי.. 52.רכבת\אוטובוס\מונית : אוטובוס. רק לשבת לבד עם הדיסקמן.. 53.אזור מועדף בארץ: המרכז. 54.אזור מועדף בחו"ל: אנגליה. 55.מעשן\לא מעשן : לא משעשנת. 56.סיגריה מועדפת: לא מעשנת. אבל זאתי עם הגמל נראית חמודה. 57.האם התנסת בסמים? לא. 58.האם התמכרת פעם למשהו? למה? אני מתמכרת להכל. מסטיק, קרח, קולה. 59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? כמובן. 60.האם יש לך בעלי חיים? הלוואי. 61.האם השתכרת? כן, בערך.. כשהייתי בת 11 ושתיתי מילקשייק עם אלכוהול. 62.האם אתה משתכר באופן קבוע? לא. 63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: לא. 64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: נפלתי על הפנים כשכולם היו לידי - כיתה ה'. 65.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? לא. 66.מה הדבר הנועז ביותר שעשית? אממ. אין. 68.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? הלוואי. 69.מה הדבר הכי ספונטני שעשית? אני לא ספונטנית בגרוש. אוף. 70.האם פגע בך פעם חבר טוב? כולם. 71.שעווה\גילוחחח : גילוח. 72.המילה כוסית: בעד\נגד : לא איכפת לי. בכיף. 73.כלבים\חתולים : שניהם. 74.ג'וקים: "נגעל"\מפחד : נגעלת. 75.בבי"ס, מקצועות ריאלים\הומנים : ? 76.מקצוע אהוב: חברה. 77.מקצוע שנוא: ערבית. 78.האם היית מאוהב? כן. לצערי. 79.האם שברו לך את הלב? כל כך הרבה פעמים. 80.מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? אפילו למות. אוהבת -

../images/Emo3.gif ../images/Emo25.gif

למה לאזעזאל[אוקיי, אני לא יודעת איך כותבים את זה.] שתית מילקשייק עם אלכוהול כשהיית בת 11?!

../images/Emo3.gif ../images/Emo25.gif

למה לאזעזאל[אוקיי, אני לא יודעת איך כותבים את זה.] שתית מילקשייק עם אלכוהול כשהיית בת 11?!

crazy4tc

New member
../images/Emo3.gif

1.שם: לאה
2.גיל: 16 3.איזור מגורים: פ"ח
4.כינויים באינטנט: crazy4tc, >>קורא לה לאה<< 5.משתתף בפורומים:דה קולינג
6.שיר אחד אהוב: Eric Clapton- Tears In Heaven 7.דיסק אחד אהוב: היהודים לייב
8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות: דה קולינג, היהודים, מוניקה סקס... יש עוד הרבה אבל לא עולה לי כרגע... 9.מנגנת על: גיטרה! משתדלת לפחות...
10.מספר דיסקים באוסף: המממ... כאלה שאני שומעת? 5
11.מאכל אהוב:
12.מאכל שנוא: המממ... יש כל כך הרבה... בצל, פלפל...
13.ממתק אהוב: שוקולדדדד
14.ממתק שנוא: לא נראה לי שיש
15.פרי אהוב: תות 14.ירק אהוב: עגבניה 15.שוקולד\ווניל: שוקולד 16.תות\בננה: תות 17.בשר\חלב: חלב 18.צימחוני/ בשריסט? צמחונית גאה!!!
19.חבר\ה: המממממ... חברה יש...
20.סטוצים: נגד 21.שמאלני\מרכז\ימני\חסר דיעה פוליטית: אממ... אני מניחה שאפשר לשייך אותי לשמאל 22.הומור: יש יותר מידי
23.הומור שחור: בעד\נגד- תלוי... יש לי גבולות של מה בסדר ומה לא... 24.פירסינג: אין 25.קעקועים: אין 26.צבע שיער מקורי: שטני!!!!! 27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים? עשיתי פס סגול 28.צבע שיער מועדף: חום 29.לבנים: שיער ארוך
30.לבנות: שיער קצר\ארוך- מה שבא להן
31.פוגואים: לא משתתף 32.איסיקיו\מסנג'ר: יש גם וגם
33.צריבת דיסקים: לא יותר מדיי בעד אבל גם לא בדיוק מתנגדת 34.אופניים\רלרבליידס: אמממ.... 35.אופנוע\קטנוע: אופנוע 36.כדורסל\כדורגל: לא זה ולא זה
37.ים\בריכה: תלוי מה מתחשק 38.קיץ\חורף: חורף בדרך כלל אבל כרגע בא לי קיץ דווקא 39.שוקו\תה\קפה: קפה 40.תוכנית טלוויזיה אהובה: מופע שנות השבעים
41.סרט אהוב: "זמנים מודרניים"- צ'ארלי צ'פלין, "באולינג בקולומביין", "השעות" 42.ספר אהוב: אמממממ... אין...
43.סופר\ת אהוב\ה: אין 44.שחקן אהוב: אין 45.שחקנית אהובה: אין 46.שמפו אהוב: הא? 47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? לא 48.האם התנשקת? עם הגורים של הכלבה שלי?
49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם? תלוי, אם נשיקה על הלחי נחשב אז יכול להיות שלא... 50.האם הזדווגת? לא שזכור לי..... 51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם? נו וודאי 52.רכבת\אוטובוס\מונית: רכבת 53.אזור מועדף בארץ: אין לי מושג 54.אזור מועדף בחו"ל: גרמניה- פרנקפורט אודר!!!! או שוויץ
55.לא מעשנת 56.סיגריה מועדפת: ? 57.האם התנסת בסמים? רק חוקיים
58.האם התמכרת פעם למשהו? למה? למה לא התמכרתי?! קולה, קפה בבוקר, טלויזיה, מחשב, דיסקמן... הכל!!!! 59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? נראלי שכן 60.האם יש לך בעלי חיים? כן! טופי הכלבה שלי וגם גור אחד שעוד לא אומץ 61.האם השתכרת? כן! (מצחוק...) 62.האם אתה משתכר באופן קבוע? משתדלת שלפחות פעם ביום 63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: אתם באמת רוצים שאני אפרט כאן את סדר היום שלי? 64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: המממממ... לא זוכרת 65.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? כנראה שלא
66.מה הדבר הנועז ביותר שעשית? לא זוכרת 68.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? לעיתים רחוקות... 69.מה הדבר הכי ספונטני שעשית? לא זוכרת
70.האם פגע בך פעם חבר טוב? כן 71.שעווה\גילוחחח: בעעע שעווה 72.המילה כוסית: בעד\נגד- נגד!!! 73.כלבים\חתולים- כלבים 74.ג'וקים: "נגעל"\מפחד- גם וגם
75.בבי"ס, מקצועות ריאלים\הומנים- עדיף הומנים 76.מקצוע אהוב: תקשורת 77.מקצוע שנוא: מתמטיקה 78.האם היית מאוהב? לא יודעת
79.האם שברו לך את הלב? כנראה שלא... 80.מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? תלוי מה הוא צריך......

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

.שם: אירנה 2.גיל: 16 3.איזור מגורים: מודיעין 4.כינויים באינטנט: TCgirl, bittersweet וכינוי הבלוג שאותו אני לא מוכנה לחשוף
5.משתתף בפורומים: דה קולינג, לפעמים קופצת לבקר בהארי פוטר הספר, שאניה טוויין, מופע שנות השבעים, מכושפות חברתי... 6.שיר אחד אהוב: יש הרבה יותר מ-1... 7.דיסק אחד אהוב: אה... יש בערך 5... 8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות: TC, בון ג'ובי, שאניה טוויין, לד זפלין, גאנז אנד רוזס... 9.מנגן על: אורגנית... אבל פרשתי... 10.מספר דיסקים באוסף: לא ספרתי... בסביבות ה-50... 11.מאכל אהוב: איטלקי... כל דבר...
12.מאכל שנוא: כבד.. 13.ממתק אהוב: יש המווון! 14.ממתק שנוא: אה... לא יודעת...
15.פרי אהוב: יש יותר מדי... אני אוהבת את רוב הפירות
14.ירק אהוב: עגבניה 15.שוקולד\ווניל: שוקולד! 16.תות\בננה: שניהם! ביחד! יאמי! 17.בשר\חלב: אה... שניהם? 18.צימחוני/ בשריסט? בשריסטית. 19.חבר\ה: יש\אין: אין. לא רוצה כרגע... 20.סטוצים: בעד\נגד: למה לא? 21.שמאלני\מרכז\ימני\חסר דיעה פוליטית: כרגע אני חסרת דעה פוליטית. 22.הומור: יש\אין: יש 23.הומור שחור: בעד\נגד: לא יודעת... לפעמים... 24.פירסינג: יש\אין+איזה ואיפה: באוזניים. 25.קעקועים: יש\אין+איזה ואיפה: אין. 26.צבע שיער מקורי: בלונד כהה/חום-אגוז. 27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים? עשיתי פסים בבלונד. 28.צבע שיער מועדף: תלוי מה מתאים לבנאדם. 29.לבנים: שיער קצר\ארוך: תלוי מה מתאים להם. 30.לבנות: שיער קצר\ארוך: תלוי מה מתאים להן. 31.פוגואים: משתתף\לא משתתף: מה?! 32.איסיקיו\מסנג'ר: שניהם. 33.צריבת דיסקים: בעד\נגד: בעד. 34.אופניים\רלרבליידס: שניהם. 35.אופנוע\קטנוע: כלום. 36.כדורסל\כדורגל: כדורסל. 37.ים\בריכה: בריכה! 38.קיץ\חורף: חורף! 39.שוקו\תה\קפה: תה/קפה. 40.תוכנית טלוויזיה אהובה: מופע שנות השבעים, מכושפות... 41.סרט אהוב: יש יותר מדי... יש את "קייט וליאופולד", "סיפור אהבה בלתי נשכח", "חשיבותה של רצינות", "נוטינג היל", "שה"ט 1" 42.ספר אהוב: הארי פוטר, ג'יין אייר, נשים קטנות, הרוזן ממונטה קריסטו, שלושת המוסקיטרים. 43.סופר\ת אהוב: ג'יי קיי רולינג 44.שחקן אהוב: יו ג'קמן 45.שחקנית אהובה: ניקול קידמן, ג'וליה רוברטס, אחרות שאני לא זוכרת כרגע... 46.שמפו אהוב: H&S 47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? לא. 48.האם התנשקת? לא. 49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם ?
50.האם הזדווגת? לא. 51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם?
52.רכבת\אוטובוס\מונית: רכבת 53.אזור מועדף בארץ: הבית. 54.אזור מועדף בחו"ל: LA [נראה לי] 55.מעשן\לא מעשן: לא מעשנת 56.סיגריה מועדפת: אין. לא מעשנת. 57.האם התנסת בסמים? לא. 58.האם התמכרת פעם למשהו? למה? לא. 59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? כן... עד כיתה ו'... 60.האם יש לך בעלי חיים? לא. 61.האם השתכרת? לא... לא אוהבת אלכוהול... 62.האם אתה משתכר באופן קבוע? לא משתכרת... לא אוהבת אלכוהול... 63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: לא השתכרתי... לא אוהבת אלכוהול... 64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: לא זכורה לי כזו...
65.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? אה... לא ממש... 66.מה הדבר הנועז ביותר שעשית? לא זוכרת... אני מניחה שלומר למישהו שאני מרגישה אליו משהו היה אחד מהם
68.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? לא ממש... 69.מה הדבר הכי ספונטני שעשית? לא זוכרת.. 70.האם פגע בך פעם חבר טוב? כן. 71.שעווה\גילוחחח: גילוח... שעווה זה כואב
72.המילה כוסית: בעד\נגד ... לא יודעת... אני חושבת שבאמצע... 73.כלבים\חתולים: אה... שניהם? 74.ג'וקים: "נגעל"\מפחד: נגעלת 75.בבי"ס, מקצועות ריאלים\הומנים: רואליים. 76.מקצוע אהוב: ביולוגיה/כימיה 77.מקצוע שנוא: אממ... מתמטיקה... 78.האם היית מאוהב? אני לא ממש בטוחה... 79.האם שברו לך את הלב? בערך... 80.מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? הכל

../images/Emo6.gifאז ככה:

.שם:זוהר 2.גיל:15 3.איזור מגורים:בדיוק בדיוק במרכז הארץ 4.כינויים באינטנט:זואי, זואי הפריקית 5.משתתף בפורומים:בזה ברשמי של דה קולינג ובלופט 6.שיר אחד אהוב:כמה שאני אוהב עיברי לידר 7.דיסק אחד אהוב:עיברי לידר את כולם 8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות:עיברי,אביב,קאונטינג קרוז,דה קרנבריז,קייס צ'וייס,חמי רודנר,ירמי קפלן ובטוח שכחתי מישו... 9.מנגן על:כלום 10.מספר דיסקים באוסף:אין לי דיסקים מקוריים... 11.מאכל אהוב:יש לי מלא... 12.מאכל שנוא:סלרי 13.ממתק אהוב:שוקולד ובמבה 14.ממתק שנוא:משהו מגעיל כזה עם בוטנים ושוקולד שאני לוידעת איך קוראים לו... 15.פרי אהוב:אפרסק ותות 14.ירק אהוב:אין 15.שוקולד\ווניל שוקולד 16.תות\בננה:תות 17.בשר\חלב:חלב 18.צימחוני/ בשריסט?בשריסטית(דרור ישוביניסט!הכל בלשון זכר!) 19.חבר\ה: יש\איןאין 20.סטוצים: בעד\נגדבעד 21.שמאלני\מרכז\ימני\חסר דיעה פוליטית:ימנית 22.הומור: יש\אין:יש 23.הומור שחור: בעד\נגד:לא יודעת... 24.פירסינג: יש\אין+איזה ואיפה עדיין אין... 25.קעקועים: יש\אין+איזה ואיפהכנ"ל 26.צבע שיער מקורי:חום כהה 27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים? יש לי פס בחום בהיר לפעמים הוא כמה פסים... 28.צבע שיער מועדף:חום בהיר בהיר 29.לבנים: שיער קצר\ארוך ארוך אבל לא יותר מדי... 30.לבנות: שיער קצר\ארוך ארוך 31.פוגואים: משתתף\לא משתתף מזה בכלל? 32.איסיקיו\מסנג'ר אי סי 33.צריבת דיסקים: בעד\נגד בעד!!! 34.אופניים\רלרבליידס רולרבליידס(למרות שאני לא יודעת איך אפשר לזוז עם זה...) 35.אופנוע\קטנוע אופנוע!!!אני חולת אופנועים!!! 36.כדורסל\כדורגל כדורסל 37.ים\בריכה ים 38.קיץ\חורף גם וגם אבל יותר קיץ 39.שוקו\תה\קפה פרנץ' וונילה 40.תוכנית טלוויזיה אהובה:מכושפות ורוזוול 41.סרט אהוב:לוכד החלומות 42.ספר אהוב:זרים של דין.ר קונץ 43.סופר\ת אהוב:יש לי מלא 44.שחקן אהוב:יש לי מלא.... 45.שחקנית אהובה:ג'וליה רוברטס 46.שמפו אהוב:פנטן לשיער מתולתל 47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"?לא 48.האם התנשקת?כן 49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם ?כן 50.האם הזדווגת?מה אני חיה???לא... 51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם? ()עבור... 52.רכבת\אוטובוס\מונית אוטו פרטי 53.אזור מועדף בארץ:צפון 54.אזור מועדף בחו"ל:לא הייתי בחו"ל 55.מעשן\לא מעשן לא מעשנת 56.סיגריה מועדפת: 57.האם התנסת בסמים?לא 58.האם התמכרת פעם למשהו? למה?לשוקולד!!בררור למה לא?! 59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה?לא 60.האם יש לך בעלי חיים?לא 61.האם השתכרת?כן 62.האם אתה משתכר באופן קבוע?לא 63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור:כמעט התעלתי ליד ההורים שלי... 64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס:לא יודעת... 65.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז?מאוד 66.מה הדבר הנועז ביותר שעשית?לא משנה.... 68.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני?כן 69.מה הדבר הכי ספונטני שעשית?מזה ספונטני בשבילכם??? 70.האם פגע בך פעם חבר טוב?כן 71.שעווה\גילוחחח גילוח איה שעווה... 72.המילה כוסית: בעד\נגד: אצלי זה כוסון ובעד 73.כלבים\חתולים כלבים 74.ג'וקים: "נגעל"\מפחד שניהם 75.בבי"ס, מקצועות ריאלים\הומנים הומנים 76.מקצוע אהוב:אומנות,היסטוריה וספרות אבל אני שונאת את המורה לספרות 77.מקצוע שנוא:מטמתיקה כימיה וארכיאולוגיה 78.האם היית מאוהב?כן 79.האם שברו לך את הלב? כן 80.מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך?אין לי....

tushi kicks

New member
../images/Emo41.gifאאאאאאאאאאאאני../images/Emo41.gif

1.שם:
נטע - לי
2.גיל:
15 וחצייייי
3.איזור מגורים:
הולנד
4.כינויים באינטנט:
Tushi kicks , freak like me , absolutly fabulous ולא זוכרת מה עוד....
5.משתתף בפורומים:
הזה... וכריסטינה אגילרה... ואבריל לאבין...
6.שיר אחד אהוב:
כל פעם משו אחר... כרגע אני מוכרה לנעים בחוץ של יוני בלוך
7.דיסק אחד אהוב:
באסטד ואוונסנס ועוד מלאאאא ( כל פעם בא משו אחר...)
8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות:
באסטד ... אבריל לאבין... אוונסנס... די ראקט... איימי סטאד... יוני בלוך... שחר אבן צור... מוניקה סקס... שוטי הנבואה...וכל מיני להקות רוק ורוק עברי למינהם...
9.מנגן על:
אורגנית פסנתר וגיטרה
10.מספר דיסקים באוסף:
אהממממ.... הרבה...
11.מאכל אהוב: פיצההההה
12.מאכל שנוא:
כל דבר שיש בו בשר...
13.ממתק אהוב:
ה-כ-ל!!!...
14.ממתק שנוא:
ממתק שנוא!?..... מה תאום!!! 15.פרי אהוב:
לא אוהבפת פירות...
14.ירק אהוב:
לא אוהפת ירקות....
... אם כפר אס מלפפון... 15.שוקולד\ווניל:
שוקולדדדדדד!!!!!
16.תות\בננה:
שניהם...
17.בשר\חלב: לא אוכלת בשר... ולא אוהפת חלב לבד.... 18.צימחוני/ בשריסט?:
צימחוניתתתתתת
19.חבר\ה: יש\אין : כרגע אין... 20.סטוצים: בעד\נגד :
אם סה מתאים לי... אס בעד..
21.שמאלני\מרכז\ימני\חסר דיעה פוליטית : לא אודעת כרגע... 22.הומור: יש\אין:
יש
23.הומור שחור: בעד\נגד : לא אודעת... נגד?!... 24.פירסינג: יש\אין+איזה ואיפה :
באוזנים... ואני רוצה לעשות באף.. אפל לא מרשים לי...
25.קעקועים: יש\אין+איזה ואיפה :
איןןןןןןן
26.צבע שיער מקורי:
בלונד
27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים?
כן , ורוד... חום... כחול... ופסים בכל מיני צבעים ( כל פעם צפע אחר..)... וכרגע אני מנסה לשכנע את אמא לצבוע לשחור עם קצוות כחולות.. אבל היא מרשה לי רק קצוות כחולות...
28.צבע שיער מועדף: תלוי למי... 29.לבנים: שיער קצר\ארוך : קצר 30.לבנות: שיער קצר\ארוך: מה שבא.. 31.פוגואים: משתתף\לא משתתף :
אההה.... לאאאאא...
32.איסיקיו\מסנג'ר :
שניהם
33.צריבת דיסקים: בעד\נגד :
בעד (חוץ מדיסקים ישראלים..)
34.אופניים\רלרבליידס:
אופניים!!!
35.אופנוע\קטנוע :
אופנוע
36.כדורסל\כדורגל :
כדורסל
37.ים\בריכה:
בריכה..
38.קיץ\חורף :
בחורף קיץ ובקיץ חורף...
39.שוקו\תה\קפה:
שוקוווווווווו
40.תוכנית טלוויזיה אהובה:
easTenders
41.סרט אהוב:
הכי מתוק שיש , ירח דבש מטורף ( אירנה!! זוכרת?!!?)
42.ספר אהוב:
הארי פוטר
43.סופר\ת אהוב:
כל אחד שרושם מעניין... :)
44.שחקן אהוב:
אשטון קאצר... טובי מגוויר
45.שחקנית אהובה:
אהמממ... לא אודעת...
46.שמפו אהוב:
פינוק?!?... לא אודעת....
47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"?
אההה... לא...
48.האם התנשקת?
כן
49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם ? בייטחחח!!! 50.האם הזדווגת?
אההה... לא?!
51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם? () חחח... לא!! 52.רכבת\אוטובוס\מונית:
אוטוווווו.....
53.אזור מועדף בארץ:
כרגע.... מודיעין.... (געגעת...)
54.אזור מועדף בחו"ל:
אההההנגליההההה!!!
55.מעשן\לא מעשן: מה פתאום!!!!!!!! 56.סיגריה מועדפת: פחחח.... 57.האם התנסת בסמים?
בייטח!! ... שלא... ( טופי וקולה נחשבים?!)
58.האם התמכרת פעם למשהו? למה? :
כן... למרי... לאייר... לאנשים יפים... לאנשים חמודים... לקולה... לשריטות...לחיבוקים... בעצם... אני מכורה להכלללל!!!
59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה?
בייטח..
60.האם יש לך בעלי חיים?
כן , כביה והאחים שלי...
61.האם השתכרת?
מה פייתאום!!!
חוץ מפעם אחת.. אבל מקולה..
62.האם אתה משתכר באופן קבוע?
לייייאאאאאאאאאאאאא
63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור:
64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס:
קרו לי כל - כך הרבה דפרים שאני כבר לא זוכרת.... אני ירשום אחר-כך אם אני יזכר במשו... (אירנה ...עולה לך משו בראש?! )

HermioneCamila

New member
me... ../images/Emo3.gif

1.שם: אורלי 2.גיל:15 3.איזור מגורים: שמרון.. 4.כינויים באינטנט: רק זה... אני נאמנה לו.. אה.. ו orly eiri.. 5.משתתף בפורומים:תלוי איך אתם מגדירים "משתתף" .. 6.שיר אחד אהוב: Final fantasy IX- melodies of life 7.דיסק אחד אהוב: קמינו.. 8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות: דה קולינג, Sonata Arctica, dido, The Cardigans, muse, radiohead, blur, goo goo dolls, Audioslave, nirvana, 9.מנגן על: על המיתרי קול שלי..? 10.מספר דיסקים באוסף: מעולם לא ספרתי, וזה לא נראה לי זמן טוב להתחיל.. 11.מאכל אהוב: לא יודעת.. ממ פיצה ? 12.מאכל שנוא: יש המון.. 13.ממתק אהוב: סוכריה על מקל ..? 14.ממתק שנוא: במבה.. במבה זה מגעיל.. 15.פרי אהוב: אפרסק 14.ירק אהוב: מלפפון 15.שוקולד\ווניל: שוקולד 16.תות\בננה:תות 17.בשר\חלב:חלב 18.צימחוני/ בשריסט? צימחונית 19.חבר\ה: יש 20.סטוצים: תלוי עם מי... 21.חסר דיעה פוליטית 22.הומור: יש 23.הומור שחור: בעד 24.פירסינג: אין 25.קעקועים: אין 26.צבע שיער מקורי: חום כהה 27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים? לא 28.צבע שיער מועדף: ג'ינג'י... 29.לבנים: שיער קצר\ארוך, גם וגם 30.לבנות: שיער קצר\ארוך, גם גם וגם :) 31.פוגואים: לא משתתף 32.איסיקיו 33.צריבת דיסקים: בעד 34.אופניים 35.אופנוע 36.כדורסל 37.בריכה 38.חורף 39.תה 40.תוכנית טלוויזיה אהובה:אהההממ... אני מחרימה את שאלה 40 41.סרט אהוב:מטריקס.. 42.ספר אהוב: הארי פוטר 43.סופר\ת אהוב:ג'.ק. רולינג, סלינג'ר, בינג'מין לברט ועוד המון שאני לא זוכרת כרגע.. 44.שחקן אהוב:ג'וד לאו הוא בסדר.. 45.שחקנית אהובה:חחח רנה זלווגר ? <בדיחה פרטית ביני לבין עצמי> 46.שמפו אהוב: פינוק ? 47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? לא 48.האם התנשקת?כן 49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם ?לא ממש... 50.האם הזדווגת? לא 51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם? ()... 52.רכבת 53.אזור מועדף בארץ: החרמון <זה אזור..> 54.אזור מועדף בחו"ל:אנגליה 55.לא מעשן 56.סיגריה מועדפת: 57.האם התנסת בסמים? לא 58.האם התמכרת פעם למשהו? למה? כן, וכי בא לי ? 59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? כן ! בנאמנות עד גיל 12 60.האם יש לך בעלי חיים?כן 61.האם השתכרת? כן... 62.האם אתה משתכר באופן קבוע? לא 63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: אין 64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: חברה שלי רצה במדרגות וגררה אותי אחריה, ואז היא נפלה ואני נפלתי עליה... לבשתי חצאית.. 65.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? לא ממש 66.מה הדבר הנועז ביותר שעשית? אההה.. אני מעדיפה לא להזכר.. 68.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? דיי.. 69.מה הדבר הכי ספונטני שעשית? גם את זה אני מעדיפה לשכוח.. 70.האם פגע בך פעם חבר טוב? כן 71.גילוחחח 72.המילה כוסית: נגדדדדד 73.כלבים 74.ג'וקים: "נגעל"\מפחד שניהם.. 75.בבי"ס, מקצועות ריאלים 76.מקצוע אהוב: חח אומנות ? 77.מקצוע שנוא: כולם... 78.האם היית מאוהב? כן 79.האם שברו לך את הלב? כן 80.מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? החבר ? יש לי ידיד הכי טוב, זה מספיק ?

מיאו.../images/Emo108.gif ../images/Emo25.gif

1.שם: צליל 2.גיל: 13 וחצי. 3.איזור מגורים: דרום. 4.כינויים באינטנט: צלילע, צליל-צ'י. 5.משתתף בפורומים: בנות, דה קולינג, גוד שארלוט. 6.שיר אחד אהוב: המ.. לא מצליחה לחשוב על אחד. 7.דיסק אחד אהוב: קאמינו. 8.הרכבים\זמרים\להקות אהובות: דה קולינג, גוד שארלוט, היהודים, מוניקה סקס. 9.מנגן על: גיטרה. 10.מספר דיסקים באוסף: 11 משו, לא יותר מדי. 11.מאכל אהוב: פיצה. 12.מאכל שנוא: עגבנית. 13.ממתק אהוב: שוקולד, בדיוק מה שאני צכה עכשיו. 14.ממתק שנוא: המ.. בננות גומי
[כן, כן. יולי.] 15.פרי אהוב: דובדבנים
14.ירק אהוב: גזר[?] 15.שוקולד\ווניל|?סדגש| ווניל, איכסע שוקולד. 16.תות\בננה: המ.. בננה
17.בשר\חלב: חלב
18.צימחוני\בשריסט? בשר. 19.חבר\ה: יש\אין? אין. 20.סטוצים: בעד\נגד? לא סגורה על זה. 21.שמאלני\מרכז\ימני\חסר דיעה פוליטית? חסרת דעה פוליטית. 22.הומור: יש\אין? ממש מעט. 23.הומור שחור: בעד\נגד. תלוי. בד"כ נגד. 24.פירסינג: יש\אין+איזה ואיפה? אין, אבל בקרוב יהיה ליפרינג
[עגיל בשפה.] 25.קעקועים: יש\אין+איזה ואיפה? אין. 26.צבע שיער מקורי: שאטני. 27.האם צבעת שיער? לאילו צבעים? ממ, צבעתי מקדימה בסגול, אבל כבר ירד לי ויש לי עכשיו שם חימצון. 28.צבע שיער מועדף: אה, שחור, אני מניחה. שחור סיני. 29.לבנים: שיער קצר\ארוך? הו, ארוווך
[חיח, אחשלי מגדל שיער.] 30.לבנות: שיער קצר\ארוך: אה, ארוך אני חושבת. 31.פוגואים: משתתף\לא משתתף? לא הייתי אפעם בהופעה. 32.איסיקיו\מסנג'ר? ממ, תלוי. מסנג'ר רוב הזמן. 33.צריבת דיסקים: בעד\נגד? אני די צבועה בעניין הזה. 34.אופניים\רלרבליידס? לוידעת על אף אחד מהם. 35.אופנוע\קטנוע? אמ.. קטנוע? 36.כדורסל\כדורגל? כדורסל
37.ים\בריכה? אם כבר, אז בריכה. 38.קיץ\חורף?|דגש| קיץ, דפנטלי. 39.שוקו\תה\קפה?
40.תוכנית טלוויזיה אהובה: מלקולם באמצע. 41.סרט אהוב: מלכות הכתה. 42.ספר אהוב: עיני נמר\ ג'ודי בלום. 43.סופר\ת אהוב: ג'ודי בלום. 44.שחקן אהוב: ג'וני דפ, יו גראנט. 45.שחקנית אהובה: סנדרה בולוק, ווינונה ריידר. 46.שמפו אהוב: איזה שאלה זו?! קרליין, אני חושבת
47.חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? לא, אבל נורא אוהבת ת'סרט. 48.האם התנשקת? נוופ. 49.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהתנשקת איתם? ע"ע שאלה קודמת. 50.האם הזדווגת? לא. 51.האם אתה זוכר את שמות כל האנשים שהזדווגת עימם? () כנ"ל. 52.רכבת\אוטובוס\מונית: רכבת. 53.אזור מועדף בארץ: ת"א
54.אזור מועדף בחו"ל: לונדוון
55.מעשן\לא מעשן? לא. 56.סיגריה מועדפת: לא מעשנת. 57.האם התנסת בסמים? לא. 58.האם התמכרת פעם למשהו? למה? המ.. למילים
59.האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? אולי בגן. 60.האם יש לך בעלי חיים? יאפ, שני כלבים ותוכי. 61.האם השתכרת? לא. 62.האם אתה משתכר באופן קבוע? ... 63.פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: המפ. 64.פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: רצינית? לא הייתה. 65.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? ממש לא[[: 66.מה הדבר הנועז ביותר שעשית? המ.. סנפלינג? 68.האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? גמלא. 69.מה הדבר הכי ספונטני שעשית? - 70.האם פגע בך פעם חבר טוב? הו, כן. 71.שעווה\גילוחחח? המ, תלוי איפה
72.המילה כוסית: בעד\נגד? בעד, אומרת אותה הרבה. 73.כלבים\חתולים? כלבים. 74.ג'וקים: "נגעל"\מפחד? נגעלת, וכתוצאה מזה מפחדת. או הפוך. 75.בבי"ס, מקצועות ריאלים\הומנים? הומנים, כלכך. 76.מקצוע אהוב: הסטוריה. 77.מקצוע שנוא: ספורט. 78.האם היית מאוהב? לא מאוהבת. 79.האם שברו לך את הלב? לא. 80.מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? אין לי אחד כזה. יאו, זה נגמר. אתם רואים מה אני עושה בשבילכם?[כאילו שמישו קורא את זה.]

love alex

New member
שליייי

1. חן 2. 14 3. הפנימייה נחשבת? אם כן אז י-ם, אם לא אז קרוב לאופקים...בעע 4. †vampiress† love alex sweetTCgirl 5. דה קולינג..רק זה.. |מכורה| 6. Naked-Avril Lavigne 7. Love Metal-H.I.M 8. H.I.M, דה קולינג, אבריל לאבין, סליפנוט, אוונסנס..לא מצליחה לחשוב על עוד כרגע.... 9. פסנתר (אם זה נחשב לנגן...) 10. לא הרבה, איזה 9 אולי, אני תמיד לוקחת מחברים... 11. ממ..קובה?! (מה לעשות, יש לי אמא כורדיה..) 12. אמ..רוב האוכל של בויאר..בעיקרון.. 13. שוקולד ובמבה
14. עוד לא אכלתי אחד רע מספיק בשביל שאני אשנא אותו.... 15. תפוחח 14. מלפפון..
15. שוקולד שולטט! 16. תות, ברור! 17. אמ..קשה לבחור..נראלי בשר.. 18. בשריסטית כמובן 19. עדיין אין, עובדת על זה.... 20. נגד, אלא אם כן אתה יודע שלבנאדם אין חברה או משו... 21. מרכז 22. באמצע..אני אוהבת לצחוק אבל לא כל כך מצחיקה בעצמי, מה לעשות... 23. בעד! 24. יש אחד בכל אוזן, מתכננת לעשות אחד בצד שמאל של השפה ועוד אחד באוזן, לאדעת איזה עדיין.... 25. הלוואי עליי קעקועים! 26. חום-שטני 27. לא צבעתי ולא אצבע, אלא אם כן זה שחור! 28. שחור, או חום, או שטני, אבל זה תלוי במראה שם הבנאדם... 29. לבנים..הכי שקסי זה שיער חלק עד הכתפיים בערך, אם זה נחשב ארוך.. 30. לבנות..לאדעת, נראלי קצר יותר יפה, אבל שוב, זה תלוי באיך שהבנאדם נראה.. 31. פוגואים? תנו לחשוב שניה..ברור שכן!! למרות שאני מעדיפה לצפות ולראות את כל הפריקים היפים האלה נתקעים אחד בשני..נאמי.חולה על פריקים! 32. אייסיקיו-- 288009917, 266343229 מסנג'ר-- [email protected] 33. בעד, כאילו דהה! 34. לא אופניים ולא רולרבליידס..סקייטבורד! (למרות שאני לא רוכבת אבל אני מזה אוהבת להסתכל על אנשים שרוכבים!) 35. אופנוע הכי שולטט! 36.כדורסל אם כבר, למרות שאני לא מתה על שניהם.. 37. בריכה 38. חורף, מן הסתם... 39. שוקווווווווו!!!!!!!!!!! 40. אמ..ג'קאס!? לא סתם, חברים וטי.אר.אל 41. הסמוראי האחרון, מטאפורי בצורה מדהימה! 42. ארטמיס פאול 43. מי זוכר שמות!? 44. שמות של שחקנים אני דווקה זוכרת... הית' לדג'ר, דניאל גורארד, טום קרוז, ג'וש הארטנט..להמשיך!? 45. לאדעת..מי מסתכל על השחקניות בכלל!? 46. פינוקקקק!! 47. לא, מה זה "מופע הקולנוע של רוקי"...? 48. לא.. :( בתקווה שאני אפגוש את אריק (ידיד שאני מאוהבת בו מהאייסי), אולי אחרי פסח התשובה תהיה שונה.. 49. אתם סתם דורכים לי על הפצעים, נכון..!? 50. אמ, שניה, תנו לחשוב.... 51. אני מתחילה להתעצבן........ 52. שלושתם טובים..רכבת זה נחמד :} 53. כל איזור שיש בו קצת ירוק בעיניים, ואני לא מדברת על הפחים של שמורת הטבע! 54. פלורידה 55. לא מעשנת..חס וחסה! 56. .... 57. לא! מפתאום?? 58. כן, התמכרתי לכאבים..אני עדיין מכורה לזה, אני מזוכיסטית... ואם אני לא טועה את הסיבה כבר פרסמתי פה פעם.... 59. בטח שכתבתי, אבל זה היה מזמן, עוד כשהייתי בבצפר היסודי...חיחי 60. היו לי הרבה, אבל רובם לא החזיקו מזמד הרבה זמן, מסיבות שונות... 61. לא, אבל אני אשמח לנסות מתישהו.. 62. אמ..לא!? רגערגע, להשתכר ממיץ פז זה נחשב? ומה עם להשתכר מצחוק!? 63. פעם הייתי שיכורי מצחוק ודפקתי את הראש בארון בפינה שלי...אבל זה היה בטעווות, אני קשר לזה שאני חצי כורדיה, מפתאום!! 64. עוד לא קרתה לי אחת, אבל אם לא הייתי עוצרת את האחראים על הינשופון (מופע כשרונות צעירים של הפנימייה), גלב היה רושם בפאדיחה של השנה שלו (שמקריאים אותה מול כולם.....), שהוא הוטרד ע"י ילדה מכיתה ח'..כמה נחמד! 65. תלוי נועזת במה, תראו... 66. שוב, תלוי נועז בקשר למה, אבל אני חושבת ש..עליתי על איזה מתקן בבלגיה שקראו לו "העטלף", זה היה עמוד כזה גבוה (ממש ממש מ-מ-ש גבוה!) שיש עליו כיסאות, יושבים וחוגרים, ואז עולים למעלה לאט לאט..ופתאום!! נופלים למטה, והנה אתה כבר לא נושם, אבל הרגליים שלך על האדמה... 68. כן, אני דווקא דיי ספונטאנית כשחושבים על זה... 69. אמ..יצאתי לסרט..!? כמה דברים ספונטאניים כבר אפשר לעשות בפנימייה!? 70. בטח, פגעו בי הרבה חברים טובים..מתגברים... 71. תלוי איפה..לא סתם, גילוח, נמאס לי כבר משעווה, כואבב! 72. בעד 73. חתולים שולטיייים, אבל גם כלבים זה טוב.. 74. נגעלת..לא מסמפתת את החיות האלה כל כך... 75. מי אוהב את המקצועות בבצפר בכלל!? 76. טוב, אני חייבת להודות שתושב"ע, כי זה השיעור היחיד שאפשר להבריז ממנו בלי שיתפסו אותך על בטוח (!), וגם אם תופסים אותך המורה לא עושה כלום חוץ מלחייך..פוסטמה! 77. מתמטיקה, אני מניחה..יאק, לנה! 78. בטח! האמת, כרגע אני מאוהבת בשני אנשים (היתכן!?). 79. שברו לי את הלב יותר מפעם אחת..אאוץ' 80. הכל, עד שזה מגיע לרצח. -חן.

love alex

New member
../images/Emo4.gif

יש בכיתה ט' שתי מוריות.. לאיזה מהן את מתכוונת!?

למעלה